Nikolo1991 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, JcD είπε Είσαι σίγουρος γι'αυτό? Δεν το γνώριζα, μπορώ με σχετική google συσκευή να κατεβάσω τα κομμάτια για offline χρήση? Ώπα λάθος ερώτηση, δεν υπάρχουν google samrtwatches οπότε ποιες συσκευές σου επιτρέπουν να ακούς offline google music? Το έχω δοκιμάσει αλλά ορίστε και επισημα: https://support.google.com/wearos/answer/6102658?hl=en Πιο συγκεκριμένα: Listen to music on your watch Step 1: Choose your music You can listen to music online from a playlist or download from Play Music to listen offline. Tip: To make your battery last longer, listen to music offline. Download music to use offline You can leave your phone behind and listen to music from your watch. Save playlists, albums, or radio stations to listen on the go. Make sure your watch is connected to Wi-Fi or mobile data. Open the Play Music app . Next to the song, playlist, or album you want, tap Download . Note: To stop the download, tap Cancel . When the music is downloaded, you’ll see a check mark next to it. To delete a download, tap the check mark. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Nikolo1991 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Τελικά την νέα αναβάθμιση, την πήρε κανείς? ή ακόμα να έρθει Ευρώπη?
bill_viper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, alfagama είπε Τελικά την νέα αναβάθμιση, την πήρε κανείς? ή ακόμα να έρθει Ευρώπη? Μέχρι τώρα που γράφω το μήνυμα και το τσέκαρα δεν έχει έρθει κάτι.
TXC moby Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 9:39 ΜΜ, Devil9697 είπε περιμενω samsung watch 2.με καλυτερο chip και στο μισο μεγεθος.τα αλλα ειναι σταχτη στα ματια! Δεν νομίζω να βγει άμεσα το galaxy watch 2. Ειδικά τώρα που βγήκε το active 2. Θα καθυστερήσει θεωρώ. Εκτός αν ξέρεις κάτι. Εγω που εχω το Samsung Galaxy watch 46mm και το συγχρονισα με P20 pro Huawei δουλεύει κομπλέ. Αναβάθμιση λένε αναβάθμιση δεν βλέπω όμως. Αντε ρε παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα