polemikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Τα Galaxy Watch και Galaxy Watch Active θα αποκτήσουν ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και τον ψηφιακό βοηθό Bixby καθώς και ενισχυμένα χαρακτηριστικά customization. Η Samsung λέει πως αυτή τη περίοδο έχει ξεκινήσει την σταδιακή –ανά περιοχή- διάθεση της αναβάθμισης, που θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες των Galaxy Watch και Watch Active την δυνατότητα να αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο τον Bixby, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα τον φωνητικό έλεγχο για να ξεκινήσουν κάποιο πρόγραμμα με ασκήσεις, να διαχειριστούν το οικοσύστημα SmartThings στο σπίτι κ.ά. Το νέο UX έρχεται επίσης με πρόσθετες δυνατότητες για το Samsung Health, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν τους στόχους άσκησης/ φυσικής κατάστασης που έχουν θέσει μέσω του χαρακτηριστικού Daily Active, καθώς και τα lap times καθώς τρέχουν ή κάνουν ποδηλασία. Το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης UX επίσης φέρνει το χαρακτηριστικό My Style της Samsung για πρώτη φορά στα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Watch και Galaxy Watch Active, και επομένως οι χρήστες του έχουν περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης από ποτέ άλλοτε, με απλούστερα, «πιο καθαρά» interfaces, περισσότερο emojis και swipe action support. Το update είναι τόσο εκτεταμένο, που οι χρήστες των συγκεκριμένων παλαιότερων smartwatches της Samsung θα νομίζουν ότι έχουν μία ολοκαίνουρια συσκευή στον καρπό τους. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
JcD Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Φθάσαμε στο σημείο να μπορούμε να κατεβάζουμε τα κομμάτια μας από Google music στην μνήμη του τηλεφώνου για offline listening ή ακόμα?
Kostasft Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, JcD είπε Φθάσαμε στο σημείο να μπορούμε να κατεβάζουμε τα κομμάτια μας από Google music στην μνήμη του τηλεφώνου για offline listening ή ακόμα? Πάρε apple watch. Είναι το καλύτερο γιαυτό και πλησιάζει το 50% της αγοράς smartwatch
tsoukalasKaminia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Kostasft είπε Πάρε apple watch. Είναι το καλύτερο γιαυτό και πλησιάζει το 50% της αγοράς smartwatch Η garmin vivoactive
JcD Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Kostasft είπε Πάρε apple watch. Είναι το καλύτερο γιαυτό και πλησιάζει το 50% της αγοράς smartwatch Κώστα αμφιβάλω το κατά πόσο θα λειτουργεί το google music στα ρολόγια της apple, λειτουργούσε ήδη άσχημα στο iphone. Θα πρέπει να πάω στο apple music το οποίο δεν δουλεύει καλά στα android οπότε θα μου είναι άχρηστο στο κινητό.
Devil9697 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 περιμενω samsung watch 2.με καλυτερο chip και στο μισο μεγεθος.τα αλλα ειναι σταχτη στα ματια! 1
malamantre Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, JcD είπε Φθάσαμε στο σημείο να μπορούμε να κατεβάζουμε τα κομμάτια μας από Google music στην μνήμη του τηλεφώνου για offline listening ή ακόμα? Spotify κανονικά. Για Google music δεν ξέρω... 2
Nikolo1991 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, JcD είπε Φθάσαμε στο σημείο να μπορούμε να κατεβάζουμε τα κομμάτια μας από Google music στην μνήμη του τηλεφώνου για offline listening ή ακόμα? Η samsung έχει συμφωνία με τη spotify και μπορείς να ακούσεις μουσικη offline. Η google στο wear OS επιτρέπει να χρησιμοποιείς μονο το google για να ακούς offline. 1
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Nikolo1991 είπε Η google στο wear OS επιτρέπει να χρησιμοποιείς μονο το google για να ακούς offline. Είσαι σίγουρος γι'αυτό? Δεν το γνώριζα, μπορώ με σχετική google συσκευή να κατεβάσω τα κομμάτια για offline χρήση? Ώπα λάθος ερώτηση, δεν υπάρχουν google samrtwatches οπότε ποιες συσκευές σου επιτρέπουν να ακούς offline google music? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από JcD
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, JcD είπε Κώστα αμφιβάλω το κατά πόσο θα λειτουργεί το google music στα ρολόγια της apple, λειτουργούσε ήδη άσχημα στο iphone. Θα πρέπει να πάω στο apple music το οποίο δεν δουλεύει καλά στα android οπότε θα μου είναι άχρηστο στο κινητό. Spotify,Pandora,Deezer,Tune in.. Δεν εχω google music στο smartwatch αλλα το spotify παει σφαιρα..Δεν υπαρχει συγκριση σε ταχυτητα και αποκριση με αλλο smartwatch εχω δοκιμασει δυο τρια.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r
JcD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Spotify,Pandora,Deezer,Tune in.. Δεν εχω google music στο κινητο αλλα το spotify παει σφαιρα..Δεν υπαρχει συγκριση σε ταχυτητα και αποκριση με αλλο smartwatch εχω δοκιμασει δυο τρια.. Όλα τα παραπάνω υποσκελίστηκαν από την δυνατότητα του να έχεις youtube music όταν είσαι συνδρομητής του google music, ειλικρινά θα πήγαινα στο spotify αν δεν ήταν αυτό. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, JcD είπε Όλα τα παραπάνω υποσκελίστηκαν από την δυνατότητα του να έχεις youtube music όταν είσαι συνδρομητής του google music, ειλικρινά θα πήγαινα στο spotify αν δεν ήταν αυτό. Το χρησιμοποιω και αυτο στο κινητο κυριως ομως γιατι εχω premium, στο smartwatch προτιμω spotify/apple music που εχω τις λιστες μου, τα radios,τα podcasts και εχουν και καλυτερο bitrate συνηθως.. Μεγαλο ρολο παιζει και η χωρητικοτητα σε ενα smartwatch γιατι αλλιως περιοριζεται σημαντικα το μεγεθος αυτων που θες να περασεις.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r
geopel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Απλά κλαίω τα λεφτά μου με το Galaxy watch που έχω. Ό,τι update και να βγάλει χάλια θα είναι!!! Κρίμα για τη Samsung να βγάζει ρολόγια των 300€ και να είναι χειρότερα από Huawei και Xiaomi....
bill_viper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, geopel είπε Απλά κλαίω τα λεφτά μου με το Galaxy watch που έχω. Ό,τι update και να βγάλει χάλια θα είναι!!! Κρίμα για τη Samsung να βγάζει ρολόγια των 300€ και να είναι χειρότερα από Huawei και Xiaomi.... Πούλα το, και πάρε Huawei με το 1/3 των δυνατοτήτων (α ναι, τώρα έβαλε ηχείο), και Xiaomi για να βλέπεις τα μισά Ελληνικά και τα μισά Αγγλικά. 1
bas.lambri Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω το Samsung galaxy watch 46mm ένα χρόνο , είναι καλο gadget , το μονο άσχημο είναι ότι το αλτίμετρο είναι τελείως άκυρο. Ας ελπίσουμε να φτιάξει με το καινούργιο update. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από bas.lambri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα