acomaedo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, rafinos είπε Και αν έχει δίκιο τι θα κάνω; Θα πετάξω την σόμπα και μαζί τα 1000 ευρώ που μόλις έδωσα; Έχεις δει σε πολυκατοικία το καλοκαίρι κάποιος να μην ανοίγει air condition επειδή υπάρχει πιθανότητα να ενοχλήσει τον από κάτω; Αν ζούσε σε πολυκατοικία και ο από πάνω της έπαιρνε σόμπα που έκανε θόρυβο ξέρεις που θα έγραφε όλους τους υπόλοιπους αν κάνει θόρυβο ή όχι; Επίσης, δεν ζητάω να μου πείτε αν έχει δίκιο ή άδικο... επειδή δεν ξέρεις την περίπτωση άσε να ξέρω εγώ τι έχει. Εγώ ζητάω να μου δώσετε μια πιθανή λύση, όπως αυτό που προτάθηκε παραπάνω. Μίλησα με τον άνθρωπο που μου πούλησε-εγκατέστησε τη σόμπα και μου είπε αρχικά (μέσω τηλεφώνου) ότι πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο. Έχει περάσει περίπου 200 τέτοιες σόμπες και δεν είχε ποτέ κανένα τέτοιους είδους παράπονο. Στην προσπάθεια αναζήτησης για λύση έτυχε να περάσω μπροστά από το κατάστημά του και μπήκα μέσα να κάνω μιλήσω μαζί του και face to face, καθώς πολλές φορές από κοντά γίνεται καλύτερη συνεννόηση. Ο άνθρωπος ξαναείπε ότι δεν του έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά πρότεινε να έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες ένα συνεργείο του στο σπίτι και να βάλει φελιζόλ με μάρμαρο (κάτι παρόμοιο με αυτό που πρότεινε ο @stathisp) στη βάση της σόμπας. Ελπίζω να λυθεί το θέμα. Δεν είπα ότι ακούγεται, είπα ότι το πρώτο βήμα είναι να δεις αν είναι στη φαντασία της ή όχι. Αν δεν είναι, τότε πάς στο επόμενο στάδιο. Είτε την "γράφεις" είτε φωνάζεις μάστορα να δει τι μπορεί να φταίει και να στο φτιάξει. Αφού ο μάστορας θα έρθει να το δει θα σου πει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Σε αντίστοιχο πρόβλημα σε πολυκατοικία θόρυβος ενοχλούσε μετά απο καιρό τους 2 πρώτους ορόφους. Είχε πάρει αέρα το δοχείο διαστολής της εγκατάστασης ύδρευσης και το πιεστικό απο τους κραδασμούς κουνιόταν και ο βόρυβος (ειδικά το βράδυ) ήταν ενοχλητικός. 1
kostaskalamatas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, rafinos είπε Και αν έχει δίκιο τι θα κάνω; Θα πετάξω την σόμπα και μαζί τα 1000 ευρώ που μόλις έδωσα; Έχεις δει σε πολυκατοικία το καλοκαίρι κάποιος να μην ανοίγει air condition επειδή υπάρχει πιθανότητα να ενοχλήσει τον από κάτω; Αν ζούσε σε πολυκατοικία και ο από πάνω της έπαιρνε σόμπα που έκανε θόρυβο ξέρεις που θα έγραφε όλους τους υπόλοιπους αν κάνει θόρυβο ή όχι; Επίσης, δεν ζητάω να μου πείτε αν έχει δίκιο ή άδικο... επειδή δεν ξέρεις την περίπτωση άσε να ξέρω εγώ τι έχει. Εγώ ζητάω να μου δώσετε μια πιθανή λύση, όπως αυτό που προτάθηκε παραπάνω. Μίλησα με τον άνθρωπο που μου πούλησε-εγκατέστησε τη σόμπα και μου είπε αρχικά (μέσω τηλεφώνου) ότι πρώτη φορά ακούει κάτι τέτοιο. Έχει περάσει περίπου 200 τέτοιες σόμπες και δεν είχε ποτέ κανένα τέτοιους είδους παράπονο. Στην προσπάθεια αναζήτησης για λύση έτυχε να περάσω μπροστά από το κατάστημά του και μπήκα μέσα να κάνω μιλήσω μαζί του και face to face, καθώς πολλές φορές από κοντά γίνεται καλύτερη συνεννόηση. Ο άνθρωπος ξαναείπε ότι δεν του έχει τύχει κάτι τέτοιο, αλλά πρότεινε να έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες ένα συνεργείο του στο σπίτι και να βάλει φελιζόλ με μάρμαρο (κάτι παρόμοιο με αυτό που πρότεινε ο @stathisp) στη βάση της σόμπας. Ελπίζω να λυθεί το θέμα. Ηρέμησε, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο, αν κάνει θόρυβο, διορθώνεται, δε χρειάζεται να βγάλεις τη σόμπα. Όπως προείπαν και οι άλλοι, επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι πράγματι ακούγεται κάτι. εάν ακούγεται, βάλε μάρμαρο επάνω σε πολυστερινη. πολύ καλή ιδέα. Εαν τώρα η γιαγιά ακούει κατά φαντασία... Ευγενικά και με λίγο θετικό ύφος, πες της ότι θα κάνουμε κάτι... ανέβα στο σπίτι σου , κανε λίγο φασαρία ότι δήθεν φτιάχνεις κάτι και ύστερα κατέβα κάτω και πες της ότι το έφτιαξες και ότι τώρα δεν ακούγεται τίποτα. 1
rafinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, kostaskalamatas είπε Ηρέμησε, δεν είναι όλα άσπρο μαύρο, αν κάνει θόρυβο, διορθώνεται, δε χρειάζεται να βγάλεις τη σόμπα. Όπως προείπαν και οι άλλοι, επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι πράγματι ακούγεται κάτι. εάν ακούγεται, βάλε μάρμαρο επάνω σε πολυστερινη. πολύ καλή ιδέα. Εαν τώρα η γιαγιά ακούει κατά φαντασία... Ευγενικά και με λίγο θετικό ύφος, πες της ότι θα κάνουμε κάτι... ανέβα στο σπίτι σου , κανε λίγο φασαρία ότι δήθεν φτιάχνεις κάτι και ύστερα κατέβα κάτω και πες της ότι το έφτιαξες και ότι τώρα δεν ακούγεται τίποτα. Οταν λες πολυστερινη να φανταστω εννοεις το μπλε παχυ φελιζολ; Γιατι ενας γνωστος μου προτεινε ακριβως αυτο. Επισης μου ειπαν οτι μπορει να βοηθησει και ο πετροβαμβακας.
kostaskalamatas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, rafinos είπε Οταν λες πολυστερινη να φανταστω εννοεις το μπλε παχυ φελιζολ; Γιατι ενας γνωστος μου προτεινε ακριβως αυτο. Επισης μου ειπαν οτι μπορει να βοηθησει και ο πετροβαμβακας. Σαν αφρολεξ ειναι με τη διαφορα οτι ειναι πιο συμπαγες πιο ελαστικο και δε θρυμματίζεται τοσο ευκολα. https://www.praktiker.gr/p/afrodes-monotiko-teknolen-clr-10-69054 Φυσικα θα βαλεις και αντιπυρικη προστασια επανω σε αυτο. αυτο το μπλε λεγεται ρουφμειτ. ειναι αρκετα παχυ για τη δουλεια που το θελεις και δεν εχει ελαστικοτητα,που σημαινει οτι αν τοποθετησεις κατι βαρυ επανω του, μετα απο λιγο καιρο θα παραμορφωθει αρκετα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα