Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έδωσα στις 21/10 εξετάσεις πρακτικές και τις πέρασα , ο δάσκαλος μου μου είπε ότι κάνει 1 με 1 μισή μήνα πλέον να έρθει , ενώ από κάποιους φίλους μου έχω ακούσει ότι έκανε 2 μήνες να τους έρθει , μένω Θεσσαλονίκη δυτικά εγώ . Γνωρίζει κανείς ; Πήρε κάποιος πρόσφατα το δίπλωμα του ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

απο τον ιουλη ακομα τιποτα στο νοτιο τομεα αθηνα

Όχι το θέμα μου δεν είναι οι απεργίες , στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ έχουν σταματήσει οι απεργίες , και πέρασα στην οδήγηση , απλά η απορία μου είναι αν γνωρίζει κάποιος ποσό περίπου κάνει να έρθει το δίπλωμα 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dodo2212 είπε

Όχι το θέμα μου δεν είναι οι απεργίες , στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ έχουν σταματήσει οι απεργίες , και πέρασα στην οδήγηση , απλά η απορία μου είναι αν γνωρίζει κάποιος ποσό περίπου κάνει να έρθει το δίπλωμα 

Σε αυτο σου απαντησα

Δημοσ.

Δεν είσαι σαφής δεν είναι καν πρόταση η απάντηση σου αν δεν έχεις πρόθεση να διευκρινίσεις τι εννοείς και να γράψεις μια ολοκληρωμένη πρόταση μην απαντάς καν. 

Δημοσ.

Περνουσα χτες τυχαια εξω απο τη σχολη και ειπα να ρωτησω. Μου ειπε οτι τα τελευταια διπλωματα που πηραν στα χερια τους ειναι απο μαθητες που περασαν τον Ιουνιο. Νεος Κοσμος, Αθηνα

21/10 περασα κι εγω τις εξετασεις και μου ειπε γυρω στους 3-4 μηνες οτι θα κανει

Δημοσ.

Μην συγκρίνετε με την Αθήνα. Για κάποιον (περίεργο) λόγο, αργούν πολύ σε εσάς. Εγώ πχ το πήρα μέσα σε 19 μέρες (30/9/19, Πάτρα). Μπορεί να έτυχε, μπορεί και όχι.

Καλύτερα να απαντήσουν όσοι το πήραν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρεται ο TS.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Dodo2212 είπε

Καλησπέρα έδωσα στις 21/10 εξετάσεις πρακτικές και τις πέρασα , ο δάσκαλος μου μου είπε ότι κάνει 1 με 1 μισή μήνα πλέον να έρθει , ενώ από κάποιους φίλους μου έχω ακούσει ότι έκανε 2 μήνες να τους έρθει , μένω Θεσσαλονίκη δυτικά εγώ . Γνωρίζει κανείς ; Πήρε κάποιος πρόσφατα το δίπλωμα του ;

Ναι αυτό ξέρω ότι σε εμάς Θεσσαλονίκη όντως κάνουν ένα με ένα μισή μήνα απλά είπα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς , Θεσσαλονίκη τουλάχιστον πάνω από 2 μήνες δεν έχω ακούσει να το παίρνει κανείς .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...