Προς το περιεχόμενο

Basketball Manager

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αναζητώ το basketball manager ελληνικής εταιρίας(icehole) το οποίο κυκλοφόρησε το 2000. Είχε 5-6 πρωταθλήματα μέσα συν το Ελληνικό. Έψαξα στο ίντερνετ επικοινώνησα και με την εταιρία παλιότερα χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

bel.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα CD Στο πατρικο μου, δεν ξερω τι εκδοση ομως κλπ και αν υπαρχουν updates και πως,θυμαμαι οτι ηταν ελληνικης εταιριας!

Μπορω να ριξω μια ματια αυριο που θα παω αν θελεις.

Νομιζω World Basketball Manager λεγοταν?

Επεξ/σία από TasosPk
Δημοσ.
9 ώρες πριν, TasosPk είπε

Εχω ενα CD Στο πατρικο μου, δεν ξερω τι εκδοση ομως κλπ και αν υπαρχουν updates και πως,θυμαμαι οτι ηταν ελληνικης εταιριας!

Μπορω να ριξω μια ματια αυριο που θα παω αν θελεις.

Νομιζω World Basketball Manager λεγοταν?

World Basketball Manager νομίζω λέγονταν η επόμενη έκδοση, αλλά αν μπορείς ρίξε μια ματιά για να δούμε αν είναι το ίδιο με αυτό που ψάχνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το έχω και εγώ, γύρω στο 2005 βγήκε. Μην ασχοληθείς δεν είναι καλό. Είναι η καλύτερη προσπάθεια για , basketball manager αλλά και πάλι δεν ήταν ποτέ επαρκές για να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του. 

Βλέπω την ύπαρξη αυτού https://store.steampowered.com/app/880470/Pro_Basketball_Manager_2019/ αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι καλό.

Επεξ/σία από Chrisxxx
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chrisxxx είπε

Αυτό είναι το έχω και εγώ, γύρω στο 2005 βγήκε. Μην ασχοληθείς δεν είναι καλό. Είναι η καλύτερη προσπάθεια για , basketball manager αλλά και πάλι δεν ήταν ποτέ επαρκές για να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του. 

Βλέπω την ύπαρξη αυτού https://store.steampowered.com/app/880470/Pro_Basketball_Manager_2019/ αλλά και πάλι δεν νομίζω να είναι καλό.

Δεν νομίζω να λέμε το ίδιο. Αυτο που ψάχνω βγήκε κοντά στο 2000 και είχε 5-6 πρωταθλήματα μόνο. Αν θέλεις στείλε μου ένα screenshot να το τσεκάρουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...