papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2019 στις 4:18 ΜΜ, vounisios είπε Εχεις δικιο φιλε μου....Το προγραμμα στο σταθερο,λεει-->Vodafon Home triple play GR+300 με τηλεοραση, απεριοριστα εθνικα , σταθερα, 300 λεπτα προς εθνικο κινητο, Internet εως 24 Mbps. και στο κινητο-->vodafon προς ολους 700 λεπτα & 70 SMS προς ολα τα δικτυα & 500 MB Internet απο το κινητο. Ετσι ακριβως γραφει ο μηνιαιος λογαριασμος.Πιστευω να σας διαφωτησα.ευχαριστω. Σίγουρα πολλά και τα δύο. Σε forthnet πληρώνω σταθερό 32 ευρώ και έχω απεριόριστά εθνικά, 720 λεπτά προς εθνικά κινητά 50 Mbps ίντερνετ καθώς και τηλεόραση δορυφορική την οποία έχω κυρίως για το εξοχικό που δεν πιάνω digea . Όσο για κινητό πάρα πολλά τα 35 ευρώ για αυτές τις παροχές και με συμβόλαιο μάλιστα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από papoys1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 29 minutes ago, papoys1 said: Σε forthnet πληρώνω σταθερό 32 ευρώ και έχω απεριόριστά εθνικά, 720 λεπτά προς εθνικά κινητά 50 Mbps ίντερνετ καθώς και τηλεόραση δορυφορική την οποία έχω κυρίως για το εξοχικό που δεν πιάνω digea . Όσο προλαβαίνεις. 😛 1
papoys1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, ThReSh είπε Όσο προλαβαίνεις. 😛 Θα βγάλω κάρτα του Θρύλου μετά να έχω εκπτώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα