DiamadisMxd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας.Αποφάσισα να βάλω λιγο καθυστερημένα VDSL επειδή το χρειάζομαι για τη δουλειά μου.Ημουν πελάτης στην Forthnet/Nova. Αφού έληξε το συμβόλαιο και μη θέλοντας να φύγω τους ρωτάω αν έχουν VDSL στην περιοχή μου (Αχαρνές ,Αττική ).Μου λένε πως δεν έχουν κάτι που έβλεπα και μέσω της σελίδας..Κάνω αίτηση να πάω στη Vodafone που έχει VDSL 50αρι. Περασαν 15 ωραιότατες μέρες δίχως φωνή και ακρόαση.Ερχομαι σε επικοινωνία και μου λένε ότι δεν δίνει θύρες ο ΟΤΕ και τους ενημέρωσε σήμερα.Το όλο θέμα θα πάρει έως και ένα μήνα (για κλάμματα). Σε δεύτερο χρόνο με θυμάται η NOVA /Forthnet και μου λέει έχουμε VDSL (χαχαχαχαχα) Τους λέω ότι έφαγα ακυρο από Vodafone και όλο το θέμα θα αργήσει και αυτοί μου λένε πως θα έχω εγγυημένο 45αρι μέσω VoIP σε 10 μέρες. Θα ήθελα τη γνώμη και τη βοήθεια σας..VoIP δεν είναι και της Vodafone ?Οι θύρες που δεν έχει η Vodafone βρίσκονται στο Καφαο ; Γιατί η Nova μου έλεγε κάτι περίεργα ότι η Vodafone θα μου δώσει γραμμή από αστικό κέντρο ενώ αυτοί από καφαο(Αισθάνομαι πως και με τη Nova το ίδιο θα γίνει και μου λένε έτσι για να ξανά παω σε αυτους).Το VoIP που μου τσαμπουνάει η Nova που βοηθάει και τι σχέση έχει ; Σας ευχαριστω πολύ για το χρόνο σας 😄 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από DiamadisMxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Voip έχουν όλοι πλέον ανεξαιρέτως. Το τι σου λέει ο κάθε τηλεφωνητής / τηλεφωνήτρια, συνήθως δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ρίσκο και οι 2 επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiamadisMxd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά επανήλθε η Νόβα με καλή προσφορά για 100αρι internet στα 29,90 που μου φαίνονται πολύ καλά.. Ελπίζω να μην υπάρξει επιπλοκή.Το μόνο που μου λένε είναι οτι χρειάζομαι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το ρουτερ τους (επειδή είναι voip).Έχω ανάμεικτα συναισθήματα καθώς ήθελα να αγοράσω κάποιο καλό ρούτερ για να έχω τη μέγιστη απόδοση.Φοβάμαι πως η κινεζιά που θα μου στείλουν για ρούτερ δεν θα αντοποκρίνεται και πολύ.Έχετε κάτι να προτείνεται για το βέλτιστο set up 100ας ταχύτητας(voip).Σας ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από DiamadisMxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreambox8000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Για αποδεσμευση απο την αιτηση στην vodafone θα εχεις χρηματικη ποινη....δες το και αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiamadisMxd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δεν έχουν περάσει 15 μέρες απο αίτηση και θα με εχουν στην αναμονη 1 μηνα γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμη θυρα..Οποτε το ακυρωσα και ολα καλα περιμενω να συνδεθω με 100σταρα.. Ποια ειναι η γνωμη σας για ενα καλο setup..Στο ρουτερ θα συνδεονται εως 3 συσκευες και η γραμμη θα ειναι voip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στις 21/11/2019 στις 3:43 ΜΜ, DiamadisMxd είπε Δεν έχουν περάσει 15 μέρες απο αίτηση και θα με εχουν στην αναμονη 1 μηνα γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμη θυρα..Οποτε το ακυρωσα και ολα καλα περιμενω να συνδεθω με 100σταρα.. Ποια ειναι η γνωμη σας για ενα καλο setup..Στο ρουτερ θα συνδεονται εως 3 συσκευες και η γραμμη θα ειναι voip. Πως θα συνδέσεις 3 τ/σ σε voip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiamadisMxd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2019 στις 11:47 ΠΜ, eidikos33 είπε Πως θα συνδέσεις 3 τ/σ σε voip? Εννοούσα ασύρματα μέσω wifi..Συγγνώμη που δεν το εξήγησα. Αυτή τη στιγμή το ρούτερ βρίσκεται σε διαφορετικό δωμάτιο από το τηλέφωνο και το καθένα είναι ξεχωριστά συνδεμένο σε διαφορετική μπρίζα τηλεφώνου. Ωστόσο το τηλέφωνο τώρα που θα γίνει αλλαγή σε VOIP πρέπει να συνδεθεί πάνω στο ρούτερ ή μπορεί να συνδεθεί και σε κάποιο άλλο δωμάτιο μέσω μπρίζας τηλεφώνου?(στο τεχνικό τμήμα είπαν πως μπορει να συνδεθει και σε αλλο δωματιο και ας είναι VOIP) ,είναι εφικτό αυτό? Στο VDSL είναι απαραίτητο το splitter? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από DiamadisMxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα