Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, 29gk είπε Το προβλημα μου επαναλαμβανω, παρουσιαστηκε ξαφνικα, μετα απο τουλαχιστον 10 χρονια λειτουργιας με τη συγκεκριμενη συνδεσμολογια, δηλαδη 2 ups πανω σε 1 πολυπριζο, εκανε την εμφανιση του σε 2 διαφορετικα ups σε συγκεκριμενη τοποθεσια οπου γινονταν εργα ΜΕΤΡΟ ( ναι εχει σχεση αυτο ) με εκτεταμενα προβληματα τασης στην παροχη της ΔΕΗ, διακοπες κτλ για μεγαλο χρονικο διαστημα και διορθωθηκε τελικα, χωρις να αλλαχτεουν ουτε τα εν λογω ups αλλα ουτε και τα τροφοδοτικα των pc, με την αντικατασταση του "κεντρικου" απλου πολυπριζου, με ενα που διαθετει και σταθεροποιητη τασης. Επισης, οπως αναφερει και ενας αλλος φιλος παραπανω, ειναι πολλες οι εταιρειες που συστηνουν την "συνεργασια" ενος σταθεροποιητη τασης και ενος ups. Και ξανα, στην δικη περιπτωση αυτο δουλεψε και ελυσε προβληματα επι χρονια. επίσης και εγώ έτσι έχω τα UPS τα οποία είναι APC με πολύπριζα ασφαλείας επίσης APC τα οποία είτε έχουν σταθεροποιητή τάσης/προστασία από υπέρταση ή απλή πρίζα APC που έχει σταθεροποιητή τάσης/προστασία από υπέρταση. ειδικά το τελευταίο με έχει σώσει
nikos032 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Το δικό μου APC UPS το έχω πάνω σε APC surge protector πολύπριζο. Στα 5 χρόνια καθημερινής λειτουργίας καμιά απο τις συσκευές δεν έπαθε βλάβη και το UPS πάντα λειτουργεί άψογα είτε όταν πέφτει η τάση είτε όταν γίνεται διακοπή ρεύματος. Η μπαταρία του UPS χρειάστηκε αλλαγή στα 4 χρόνια χρήσης. Ελπίζω να βοήθησα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, nikos032 είπε Το δικό μου APC UPS το έχω πάνω σε APC surge protector πολύπριζο. Στα 5 χρόνια καθημερινής λειτουργίας καμιά απο τις συσκευές δεν έπαθε βλάβη και το UPS πάντα λειτουργεί άψογα είτε όταν πέφτει η τάση είτε όταν γίνεται διακοπή ρεύματος. Η μπαταρία του UPS χρειάστηκε αλλαγή στα 4 χρόνια χρήσης. Ελπίζω να βοήθησα. φυσιολογικό μου φαίνεται για την μπαταρία και εγώ έτσι τα έχω όπως είπα κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα