Konos93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 γεια σας ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? https://imgur.com/a/NmyhYvo?fbclid=IwAR1WHHQ1SwhG6qCcjAAosBFUWchRNLqm4A9fbPEAfk3FkeML7dbny8vdczg
dimitris_sal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενα ολόιδιο ειχε φέρει στον μικρό ενας θείος πριν κάποιους μήνες Αν δεν κάνω λάθος το βρίσκεις σε πλανόδιους (λαικές κλπ) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από dimitris_sal
Konos93 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι αυτο ειναι το θεμα μου το πήρε φίλος από πλανόδιο και θέλω να πάρω 3-4. τουλάχιστον με τι όνομα το ψάξω; λάμπες τέτοιες υπάρχουν αρκετές για λαμπατερ απλα επειδή αράζω σε πάρκα με ηχεία ασύρματα και έτσι είναι φασούλα ή για κάμπινκ. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Konos93 έλειψη στοιχείων
Konos93 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 λοιπον ο πλανωδιος το δωσε 5 € ηθελα αυτή της 6w rgb δισκόμπαλα που είναι φορητή και περιστρέφεται . ακριβώς επειδή πριν ανοίξω το threat κοιταξα skroutz , gearbest και δεν συμμαζεύεται έλεγα μπας και πετύχω κάναν καμμένο σα τη χάρη μου να με κατευθύνει . τώρα να κατέβω αθήνα να βρω κάναν μικροπλανώδιο και να ρωτήσω που το βρίσκεις το μαλλί κομμάτι δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα