@topos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε Out of the box, stock, o 3600 θα είναι ταχύτερος σε εφαρμογές / παιχνίδια που απαιτούν υψηλότερο IPC. Αν τελικά πάρεις 2700 και τύχεις σε καλό κομμάτι, τότε κάνεις OC και έχεις +2 cores. Θα χρειαστείς σίγουρα aftermarket καλή αερόψυξη ή υδρόψυξη για OC στον 2700. Σαν στοκ δεν χρειάζεται τίποτα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους δύο και τελικά έφτιαξα το σύστημα της υπογραφής μου πριν από 2 - 3 μήνες και δεν το μετανιώνω. Είμαι με OC στα [email protected] και παγωμένος. Η τιμή του 2700 είναι χώμα αυτή τη στιγμή... Ξερεις εαν εχει αντιστοιχο o/c κ ο 2700x η ανεβαινει παραπανω? 11 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε Πάντως, αν τελικά δεν χρειάζεσαι τους δύο επιπλέον πυρήνες, μπορείς να πας σε 3600 και με ένα καλύτερο cooler π.χ. https://www.skroutz.gr/s/19983369/Scythe-Fuma-2.html ή https://www.skroutz.gr/s/15142043/Scythe-NINJA-5.html ή σε άλλα αντίστοιχου κόστους (αναφέρω αυτά γιατί είχα τη FUMA 1 σε άλλο build και είναι εξαιρετική για τα λεφτά της) δεν μπλέκεις με OC τον αφήνεις στοκ και δουλεύει από μόνος του ψηλά (νομίζω σταθερά 4.1 ~ 4.2 all cores σε gaming, αν όχι ας με διορθώσει κάποιος). Αυτα (pbo)να υποθεσω πως ισχυουν μονο σε x570 η κ σε b450? Y.Γ scythe fuma 2, mugen 5 rev.2 η ninja 5?Στα ιδια χρηματα ειναι ολες κ δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Υ.Γ Βασικα προσπαθω να καταλαβω εαν αξιζει να δωσω τα ~2πλα για x570 asus tuf σε σχεση με μια tomahawk max b450.. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από @topos
NIKOS25271 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, @topos είπε Ξερεις εαν εχει αντιστοιχο o/c κ ο 2700x η ανεβαινει παραπανω? Αυτα (pbo)να υποθεσω πως ισχυουν μονο σε x570 η κ σε b450? Y.Γ scythe fuma 2, mugen 5 rev.2 η ninja 5?Στα ιδια χρηματα ειναι ολες κ δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Υ.Γ Βασικα προσπαθω να καταλαβω εαν αξιζει να δωσω τα ~2πλα για x570 asus tuf σε σχεση με μια tomahawk max b450.. Ο 2700X πρέπει να έχει καλύτερο/υψηλότερο oc στα ίδια αντίστοιχα ρεύματα με τον 2700. Αν δεν κάνω λάθος ισχύουν σε όλα (X570, X470, B450). Οι scythe είναι φτηνές σε σχέση με την απόδοση τους. Η ninja είναι η ποιο αθόρυβη αλλά ως τεράστια θα έχεις combatibility issues με high profile ram. Πιστεύω ότι η fuma 2 είναι καλύτερη από τις τρεις με απειροελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε κάποιο καλό X470 και θα μοίραζα τη χρηματική διαφορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα