Προς το περιεχόμενο

The Game Awards 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Τι εγινε?

την ειχαν πεσει στον κιλι που εβαλε παντου το ds

και ελεγαν οτι σιγουρα θα του δωσουν και το goty

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα βραβεια αυτα καθαυτα ηταν ψιλο οκ,μονο που επρεπε να δωσουν εστω 1 βραβειο στο Resident evil 2.

Εκει που εχασαν την μπαλα δυστηχως ηταν

α)στα world premiere τρομαρα τους. Τρελα αδιαφορες οι οποιες ανακοινωσεις παιχνιδιων και αρκετα ανακατεμενες μεταξυ τους

β)ορισμενοι απο αυτους που καλεσαν για να δωσουν τα βραβεια. Μα ειναι δυνατον να μου φωναζεις για το τελευταιο μεγαλο βραβειο τους τυπαδες του Fast and Furious οι οποιοι εδειξαν και trailer της νεας πατατας για παιχνιδι που θα βγει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Τα βραβεια αυτα καθαυτα ηταν ψιλο οκ,μονο που επρεπε να δωσουν εστω 1 βραβειο στο Resident evil 2.

Τι βραβειο θα ταιριαζε σε ενα παιχνιδι 20ετιας δηλαδη? Εγω θεωρω οτι remakes/remaster/enchanted version πρεπει να εξαιρουνται απο βραβεια... Η κανε ενα, remaster της χρονιας και χωστα εκει ολα!

Αλλιως θα θελει ενα βραβει το RE2, ενα το RE3, ενα το FFXII, ενα το Medievil ενα το Shadow of Collosus ενα για το Spyro, ενα για το CTR... κτλπ κτλπ. Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο για τους νεους δημιουργουος και ουτε και εμας θα επρεπε να μας αρεσει γιατι ετσι χανουν κινητρο για νεα IPs 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι βραβειο θα ταιριαζε σε ενα παιχνιδι 20ετιας δηλαδη? Εγω θεωρω οτι remakes/remaster/enchanted version πρεπει να εξαιρουνται απο βραβεια...

Ας μην ηταν τοτε καθολου υποψηφιο. Αφου καλως ή κακως μπηκε υποψηφιο,εχει καθε δικαιωμα να κερδισει καποιο βραβειο.

Οσο για τους νεους δημιουργους στους οποιους αναφερεσαι,αυτοι ειναι στα Indie παιχνιδια,δεν τους απασχολουν τι γινεται στην ΑΑΑ βιομηχανια.

Τελος αλλο το remake αλλο το remaster,μην τα βαζεις και τα δυο στο ιδιο τσουβαλι.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ας μην ηταν τοτε καθολου υποψηφιο

Σε αυτο συμφωνουμε και το γραφω και εγω.

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αφου καλως ή κακως μπηκε υποψηφιο,εχει καθε δικαιωμα να κερδισει καποιο βραβειο

σε τι θα το κερδιζε ομως? Ειχε καποια καινοτομια? Κατι που δεν ειχαμε δει? Ολα γνωστα απο το παλιο...γραφικα ειδαμε ουσιαστικα. Οποτε; 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σε αυτο συμφωνουμε και το γραφω και εγω.

σε τι θα το κερδιζε ομως? Ειχε καποια καινοτομια? Κατι που δεν ειχαμε δει? Ολα γνωστα απο το παλιο...γραφικα ειδαμε ουσιαστικα. Οποτε; 

Γιατι τα αλλα γνωστα ΑΑΑ παιχνιδια που κερδισαν ηταν μεσα στις καινοτομιες?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εδώ έχασε το smash που είναι system seller, τι συζητάμε;

Το Smash τουλαχιστον πηρε βραβειο σαν fighting :P

Δημοσ.

Με ενόχλησε που δεν έδειξαν καν (ούτε στα εν τάχει του κιλι) βραβείο για rpg. Μα τόσο απαξίωση στα rpg??

Και την μουσική που είναι τόσο σημαντικό βραβείο ξεπέτα... 

Επισης η παρουσία του μιγιαζσκι ήταν σούπερ σποιλερ νίκης??

Και στη τελική το disco elysium για ποιο λόγο δεν ήταν υποψήφιος για goty?? Γιατί τα υπόλοιπα τα σάρωσε. 

Μέτρια απονομή ξεκίνησε δυνατά εκεί με την Ms αλλά πολύ κοιλιά πολύ διαφήμιση πολύ σαμσουνγκ qled. 

Πάντως οι τύποι ακόμα κι για mobile η card games κάνανε θεϊκά τρέιλερ 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, costacurta είπε

Ακόμα χειρότερα, εγώ που τον είδα χτες λέω εδώ είμαστε θα δούμε elden ring shit. Αυτό-hypαρίστικα.😂 Ήμουν σίγουρος θα τα σαρώσει όλα ο Κοτζίμας με το masterpiece, δε περίμενα να κρατήσουν τα προσχήματα στο τέλος. Και δε θα ήταν και δύσκολο να το δώσουν στο death stranding, εδώ το 2012 είχαν goty το walking dead telltale series. Το ίδιο "Unique+emotional experience" ήταν και το DS και με περισσότερο gameplay κιόλας.

To ghost of tsushima μας τάραξε στα cinematics πάλι, αλλά από ότι κατάλαβα θα είναι κάτι σαν open world με stealth elements αλά sekiro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα επαιξαν πολλες διαφημισεις,γιαυτο και σε 3.5ωρες Show,πολλες κατηγοριες τις ξεπεταξαν.

Ισως γιατι απουσιαζαν και παρα πολυ μεγαλοι/δυνατοι τιτλοι.

Του χρονου πχ που αναμενουμε παρα πολλα μεγαλα ονοματα,αναγκαστικα θα αφιερωσουν περισσοτερο χρονο σε καποιες κατηγοριες.

World Premiere απο παιχνιδια που δεν θυμαται κανεις γιατι τα περισσοτερα ηταν αδιαφορα και χωρις gameplay,πολλες διαφημισεις ειδικα για mobile,μια ανακοινωση για Xbox απο το πουθενα χωρις ομως λεπτομερειες και φυσικα πολλοι απο αυτους που τους ανεβασαν για τα βραβεια να πιανουν την παρλα οπως ο Vin στο τελος.

Γενικα παρα πολυ κακη συνοχη στο ολο show.

Τελος αυτος ο κεντρικος Geoff,πως γινεται ενω ειναι παρουσιαστης εδω και χρονια σε αυτα τα βραβεια,να εχει μια ζωη τεραστιο αγχος που μιλαει μπροστα σε μια καμερα την περισσοτερη ωρα? Σπασμωδικες,νευρικες κινησεις συνεχεια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, costacurta είπε

Με ενόχλησε που δεν έδειξαν καν (ούτε στα εν τάχει του κιλι) βραβείο για rpg. Μα τόσο απαξίωση στα rpg??

Και την μουσική που είναι τόσο σημαντικό βραβείο ξεπέτα... 

Και στη τελική το disco elysium για ποιο λόγο δεν ήταν υποψήφιος για goty?? Γιατί τα υπόλοιπα τα σάρωσε. 

Μέτρια απονομή ξεκίνησε δυνατά εκεί με την Ms αλλά πολύ κοιλιά πολύ διαφήμιση πολύ σαμσουνγκ qled. 

Πάντως οι τύποι ακόμα κι για mobile η card games κάνανε θεϊκά τρέιλερ 

για τα RPG, και περσι τα ιδια ειχαν κανει. Χανουμε χρονο για να δουμε κατι esports ομαδες κ τετοια και δε δινουν 5 λεπτα για να βραβεύσουν τον κόπο ομάδων με εκατοντάδες/χιλιάδες συντελεστες. Πραγματικα απαραδεκτο αυτο για τα RPG.

Το Disco Elysium το οτι δεν ηταν υποψηφιο για GOTY ηταν το πιο μεγαλόν σημείο φέτος, νομιζω ολοι το καταλαβαν.

Δημοσ.

υπερβολικοι ειστε ρε...Πολυ καλυτερο σοου απο οτι εχουμε δει στις Ε3 τα τελευταια χρονια....

Το οτι ο κιλι καταφερνει και τους βαζει ολους σε εναν θεσμο δεν ειναι ευκολο...Ποσο μαλλον οταν η σονι και η ms ειναι αποφασισμενες να κρατησουν κλειστα τα χαρτια τους...

ολα τα βασικα βραβεια ηταν πολυ δικαια...

Δημοσ.

Τα "βραβεια" αυτα τα περιμενουμε κυριως για τις ανακοινωσεις,και με εξαιρεση για μενα το επικοτατο trailer του no more heroes 3 ,αντε και το νεο xbox ολα τα υπολοιπα απλα αδιαφορα.Δεν δειξανε τιποτα ουσιαστικα.

Αυτο φαινεται και καθε χρονο πλεον στην Ε3 που καθε χρονο και χειροτερα.

Οι εταιριες πλεον δεν χρειαζονται μια Ε3,ενα game awards για να ανακοινωσουν αυτα που θελουν.Η nintendo εχει τα  direct,η sony τα state of play και η microsoft αυτα τα ζωντανα show.

Μπορει δηλαδη να εκανε λαθη ο συγχωρεμενος Iwata αλλα οταν πρωτοξεκινησε τα direct ειχε ηδη καταλαβει που βαδιζε το πραγμα.Βγαζω εγω οποτε θελω τις ανακοινωσεις και δεν εχω αναγκη καποιο ειδους show.

Παντως να πω και την κακια μου,δεν αλλαζανε την κατηγορια απο best family game σε best nintendo game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...