Προς το περιεχόμενο

The Game Awards 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Φυσικα υπαρχει και η ''ψηφοφορια''απο το εδω forum για τα φετινα παιχνιδια

To insomnia δεν ειναι τοσο αντιπροσευτικο imho, πολυ μικρο ενδιαφερον για παιχνιδια(βλεπε συμμετοχη στα θεματα), πουλανε μονο τα πιο γνωστα παιχνιδια εδω κτλπ. Το code vein δεν εχει καν δικο του θεμα και ειναι απιστευτο game με τρομερο βαθος και 100+ ωρες content, το Iceborne θεριζει και βγαζει συνεχεια content και μονο εγω και ο @ilos παιζουμε afaik. 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά τους κανόνες του vg awards η ψηφοφορία των παικτών αντιπροσωπεύει μόλις το 10% ενώ το υπόλοιπο 90% προκύπτει από διάφορα media μέσα. 

Τρία παιχνίδια έχουν μεγάλη βαθμολογία επιπέδου 90% και πάνω στο metacritic τα οποία είναι τα SSBU, RE:R2 και SEKIRO. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

To insomnia δεν ειναι τοσο αντιπροσευτικο imho, πολυ μικρο ενδιαφερον για παιχνιδια(βλεπε συμμετοχη στα θεματα), πουλανε μονο τα πιο γνωστα παιχνιδια εδω κτλπ. Το code vein δεν εχει καν δικο του θεμα και ειναι απιστευτο game με τρομερο βαθος και 100+ ωρες content, το Iceborne θεριζει και βγαζει συνεχεια content και μονο εγω και ο @ilos παιζουμε afaik. 

Εσύ, εγώ περιμένω ακόμα.😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Ότι έβαλες λινκ τρολια του ign με πρωτιά στο death stranding όταν το κατακρεουργησαν στο review 

Τι εννοεις link τρολια?

Link με βαση την ψηφοφορια που εβαλαν για το κοινο ηταν. Το ign ειπε οτι το GOTY για αυτους για φετος ειναι το Control

Δημοσ.

Dude for real?? 

Έβαλες σαν επιχείρημα μια ψηφοφορία ενός σαιτ που το ίδιο του τό κοινό ουσιαστικά αναιρεί το review που έκανε. Δεν βλέπεις την αντίφαση???? Αν δεν είναι αυτό τρολια τι είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιχειρημα σε τι πραγμα ακριβως?

Ειδες πουθενα να αναφερω οτι το Death Stranding ειναι πχ το προσωπικο μου goty για φετος για να το αναφερω σαν επιχειρημα?

Ο μονος λογος που το ανεφερα πιο πισω το σχετικο link ειναι για να παρουμε ενα δειγμα  της αποψης του κοσμου(εστω απο ενα site) περι Goty φετος,με βαση τις υποψηφιοτητες του θεματος.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Και το ign δεν είναι απλά ένα gaming site, ότι άποψη και να χει ο καθένας, ειναι δεδομένα το πιο δημοφιλές gaming site...

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα, το RE2 αξίζει το GOTY. Αυτό που κατάφερε η Capcom δεν το περίμενε κανείς! Έκαναν ένα remake που μπορεί να είναι και καλύτερο από αυτό του 1 στο GC (βλασφημία)!

Εκπληκτική δουλειά!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επιχειρημα σε τι πραγμα ακριβως?

Ειδες πουθενα να αναφερω οτι το Death Stranding ειναι πχ το προσωπικο μου goty για φετος για να το αναφερω σαν επιχειρημα?

Ο μονος λογος που το ανεφερα πιο πισω το σχετικο link ειναι για να παρουμε ενα δειγμα  της αποψης του κοσμου(εστω απο ενα site) περι Goty φετος,με βαση τις υποψηφιοτητες του θεματος.

Forget it πάω πάσο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Ποιος θα βαλει καφεδακι αποψε?

espresso δυνατο θελει

τι ώρα δική μας είναι; 

α ρε smash θα μας φάει ο κοτζίμας με τα γεφυράκια και τα δρομάκια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...