Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, logistoulis είπε αν το πάρουμε με ψυχρά αντικειμενικά κριτήρια από όλους του τίτλους που είναι υποψήφιοι για goty ο πιο μεγάλος και σημαντικός που έχει το περισσότερο "impact" στο χώρο του gaming είναι το smash μας αρέσει δεν μας αρέσει Πιο πολυ θα ημουν χαρουμενος αν για παιχνιδι της χρονιας κερδιζε πχ το Luigis Mansion ή το νεο/φρεσκο Astral Chain,παρα το Smash bros. Κριμα επισης που απουσιαζει απο πολλες κατηγοριες το Devil May Cry 5. Αυτο και αν ειναι ειδος που δεν ειναι για ολους(οπως και τα bayonetta). Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore
logistoulis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Πιο πολυ θα ημουν χαρουμενος αν για παιχνιδι της χρονιας κερδιζε πχ το Luigis Mansion ή το νεο/φρεσκο Astral Chain,παρα το Smash bros. Κριμα επισης που απουσιαζει απο πολλες κατηγοριες το Devil May Cry 5. Αυτο και αν ειναι ειδος που δεν ειναι για ολους(οπως και τα bayonetta). κι εγώ θα ήθελα το dmc5 και ας μην το έχω παίξει ακόμα, είμαι βέβαιος ότι θα το απολαύσω όταν έρθει η ώρα για το luigis mansion θα συμφωνήσω, αν και δεν είναι τόσο μαζικό , το άλλο για κάποιο λόγο είναι πολύ μαζικό παιχνίδι (και βγάζει με το παραπάνω τα λεφτά του) και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι δεν μπόρεσαν να το αγνοήσουν, επίσης εκεί στις αμερικές είναι ίσως πολύ δημοφιλής τίτλος σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο θα συμφωνούσα περισσότερο μαζί σου αν είχα ζήσει τη σειρά από προηγούμενα χρόνια και ένιωθα για αυτό όπως νιωθω για το tekken 7 ας πούμε (ωραίο, μαζικό, αλλά το ίδιο) , αλλά επειδή για μένα είναι και κάπως πρωτόγνωρο έχω γίνει τρισμέγιστο fanboy, δε μπορώ να το συγκρατήσω τι να κάνω.. συν ότι φέρνει τόσα πράγματα μαζί, τόσες σειρές μαζί, είναι "γιορτή" του gaming , δε γίνεται να σε αφήνει ασυγκίνητο Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά βλέποντας τις υποψηφιότητες καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φέτος είχαμε μια πιο αδύναμη χρονιά σε σχέση με τα 17 και 18. Από την άλλη βλέποντας το 2020 line up, ίσως θα είναι και η επόμενη χρονιά να είναι και το αποκορύφωμα της γενιάς. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από naruto14 2
firepc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, naruto14 είπε Γενικά βλέποντας τις υποψηφιότητες καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φέτος είχαμε μια πιο αδύναμη χρόνια σε σχέση με τα 2 προηγούμενα χρόνια. Από την άλλη βλέποντας το 2020 line up, ίσως θα είναι και η επόμενη χρονιά να είναι και το αποκορύφωμα της γενιάς. πιστευω ειναι λιγο fifty-fifty η φαση Με μια γρηγορη ματια, μπορει να εχεις δικιο, αλλα αν το ψαξεις παραπερα θα δεις οτι βγηκαν και καλα παιχνιδια. Ισως οχι αρκετα
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, firepc είπε πιστευω ειναι λιγο fifty-fifty η φαση Με μια γρηγορη ματια, μπορει να εχεις δικιο, αλλα αν το ψαξεις παραπερα θα δεις οτι βγηκαν και καλα παιχνιδια. Ισως οχι αρκετα Μιλάω για παιχνίδια που πραγματικά ξεχώρισαν και σου έρχονται κατευθείαν στο μυαλό όταν λες 2019. Καλά παιχνίδια σίγουρα υπάρχουν. Παίζω για παράδειγμα αυτές τις μέρες το a plague tale innocence και ενώ μου αρέσει πολύ, δεν είναι αυτός ο μεγάλος τίτλος που θα μου μείνει όπως πέρσι πχ το God of War. 1
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 10:24 ΠΜ, logistoulis είπε επίσης καλο χρυσό το re2, αλλά θεωρείται νέος τίτλος; Φυσικά και πρόκειται για νέο τίτλο. Το ότι φέρει ένα παλιό όνομα ως remake δεν το αποκλείει από την ουσία του πράγματος ότι ως remake δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το παλιό και ότι πρόκειται για νέα προσθήκη στο RE saga. Μόνο σε επιφανειακό και παρουσιαστικό επίπεδο είναι "παλιός" τίτλος. Το ίδιο θα συμβεί και το Final Fantasy 7 remake, δεν γίνεται να το απορρίψουμε επειδή απλά φέρει όνομα από το 1997 στον τίτλο του. 3
firepc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Φυσικά και πρόκειται για νέο τίτλο. Το ότι φέρει ένα παλιό όνομα ως remake δεν το αποκλείει από την ουσία του πράγματος ότι ως remake δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το παλιό και ότι πρόκειται για νέα προσθήκη στο RE saga. Μόνο σε επιφανειακό και παρουσιαστικό επίπεδο είναι "παλιός" τίτλος. Το ίδιο θα συμβεί και το Final Fantasy 7 remake, δεν γίνεται να το απορρίψουμε επειδή απλά φέρει όνομα από το 1997 στον τίτλο του. ωχ νομιζα το red dead εννοει 😂 Το resi2 remake οντως ειναι νεο παιχνιδι Ειναι απ την αρχη φτιαγμενο
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε . Το ίδιο θα συμβεί και το Final Fantasy 7 remake, δεν γίνεται να το απορρίψουμε επειδή απλά φέρει όνομα από το 1997 στον τίτλο του. αγγίζεις τις ευαίσθητες χορδές μου..
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Γενικά βλέποντας τις υποψηφιότητες καταλήγω στο συμπέρασμα ότι φέτος είχαμε μια πιο αδύναμη χρονιά σε σχέση με τα 17 και 18. Δεν θα το ελεγα καθολου γιατι ισα ισα που φετος υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια σε καλους τιτλους απο αλλες χρονιες,και το αποτελεσμα σε αρκετες κατηγοριες θα βγει πολυ πιο δυσκολα απο παλια. 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Μιλάω για παιχνίδια που πραγματικά ξεχώρισαν και σου έρχονται κατευθείαν στο μυαλό όταν λες 2019. Καλα εδω οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι φαγητο εφαγαν εχτες,εσυ περιμενεις να θυμουνται τα παιχνιδια που ξεχωρισαν καθε χρονια?
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν θα το ελεγα καθολου γιατι ισα ισα που φετος υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια σε καλους τιτλους απο αλλες χρονιες,και το αποτελεσμα σε αρκετες κατηγοριες θα βγει πολυ πιο δυσκολα απο παλια. Καλα εδω οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι φαγητο εφαγαν εχτες,εσυ περιμενεις να θυμουνται τα παιχνιδια που ξεχωρισαν καθε χρονια? Το ότι θα είναι δύσκολο να βγει το αποτέλεσμα σε κάθε κατηγορία δεν είναι απαραίτητα επακόλουθο του ότι βγήκαν πολλά καλά παιχνίδια :P. Αλλά ελάχιστα ΑΑΑ παιχνίδια πέρασαν φέτος το 90. Συγκεκριμένα πέρα από το Sekiro δεν μου έρχεται κάποιο άλλο στο μυαλό.
najinblue3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, naruto14 είπε Το ότι θα είναι δύσκολο να βγει το αποτέλεσμα σε κάθε κατηγορία δεν είναι απαραίτητα επακόλουθο του ότι βγήκαν πολλά καλά παιχνίδια :P. Αλλά ελάχιστα ΑΑΑ παιχνίδια πέρασαν φέτος το 90. Συγκεκριμένα πέρα από το Sekiro δεν μου έρχεται κάποιο άλλο στο μυαλό. Iceborne που επρεπε να ειναι στα goty, και οχι στα rpg και σε αλλες 3-4 κατηγοριες 1
Azure_Knight Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Παρτάκια είναι όλα αυτά τα show παιδιά. Να πηγαίνουν developers και publishers, να κάνουν ένα τσιγαράκι να πίνουν ένα ποτάκι παρέα και γιατί όχι συνεργασίες για το μέλλον. Είναι ο τρόπος ο "φακός" να γυρίσει στο gaming από τα άλλα awards και όλα καλά. Μια φιέστα είναι του gaming και είναι μια χαρά. Όσο για το GOTY τους, είναι fixed. Δεν λέει κάτι όμως. Θα δούμε άλλη μια όμορφη παρουσίαση (show).
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Azure_Knight είπε Παρτάκια είναι όλα αυτά τα show παιδιά. Να πηγαίνουν developers και publishers, να κάνουν ένα τσιγαράκι να πίνουν ένα ποτάκι παρέα και γιατί όχι συνεργασίες για το μέλλον. Είναι ο τρόπος ο "φακός" να γυρίσει στο gaming από τα άλλα awards και όλα καλά. Μια φιέστα είναι του gaming και είναι μια χαρά. Όσο για το GOTY τους, είναι fixed. Δεν λέει κάτι όμως. Θα δούμε άλλη μια όμορφη παρουσίαση (show). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το όμορφη είναι σχετικό. Κάθε χρόνο όλο και πιο κιτσαριό είναι, αλλά τουλάχιστον έχουμε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις/ανακοινώσεις.
costacurta Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Το resi 2, Remake είναι μόνο στα λόγια. Στην πράξη είναι reimagination κάτι πολύ διαφορετικό συγκριτικά με άλλα remake που απλά τα περνάνε ένα HD και τα ξαναπλασαρουν. Όσο για την φετινή χρονιά τα είπαμε. Είχαμε καλά παιχνίδια αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω ακόμα και δεύτερο-τρίτοι τίτλοι προηγούμενων χρόνων όπως το mario Odyssey το rdr 2 το Spiderman ακόμη και το persona 5 φέτος θα κάναν χαβαλέ την πρωτιά με το Line up που βλέπω
RedAlert539 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατά την ταπεινή μου άποψη οι users δεν θα έπρεπε να ψηφίζουν σε τέτοιου είδους βραβεία. Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολλοί(οι περισσότεροι ίσως) οι οποίοι δεν τα έχουν παίξει όλα. Εγώ έχω παίξει τα μισά(Outer Worlds, Smash, RE2) και θα ψήφιζα Outer Worlds αλλά το θεωρώ άδικο για τα άλλα τρία. Κατά πάσα πιθανότητα, και τα υπόλοιπα να είχα παίξει, πάλι Outer Worlds θα ψήφιζα αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτό που προανέφερα. Τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι/reviewers έχουν ασχοληθεί με το σύνολο των υποψηφιοτήτων και τα κριτήριά τους(θεωρητικά) είναι πιο αντικειμενικά. Επίσης τα review scores δεν είναι ο βασικός παράγοντας για τον οποίο ένα game παίρνει υποψηφιότητα για goty αλλά το γενικότερο impact που έχει στην βιομηχανία. Γι'αυτό τον λόγο είναι εκεί το Death Stranding και όχι το Disco Elysium ας πούμε. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από RedAlert539
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα