Προς το περιεχόμενο

The Game Awards 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν έχω παίξει κανένα από τα υποψηφία, αλλά μέσα στο Δεκέμβριο θα αρχίσω το Outer Worlds το οποίο περίμενα πως και πως αλλά λόγω Wild Hunt δεν το έχω αρχίσει ακόμα. Φυσικά, χαίρομαι που θεωρείται υποψήφιο σε τέτοια δυνατή κατηγορία αν και πιστεύω ότι θα βγει τελευταίο σε ψήφους. Σε βάθος χρόνου θα δοκιμάσω και το Sekiro όπως και το RE 2. Πιο αδύναμο για τα δικά μου γούστα θεωρώ το Control.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Εφόσον δεν το έχεις παίξει πως κρίνεις τον δηθενισμό του? Ούτε εγώ το πήρα ακόμα αλλά θα το πάρω γτ βγαίνετε και το κράζετε έτσι χωρίς λόγο. 

Δήθεν ο ένας, diva ο άλλος έλεος 

δεν κράζω τον ίδιο το δημιουργό, αυτός ο,τι γουστάρει κάνει και σε όποιον αρέσει

με όσους τον ψηφίσουν μόνο και μόνο επειδή είναι αυτός έχω τις διαφωνίες μου και μην αρνηθείς ότι αρκετοί θα τον ψηφίσουν μόνο και μόνο για αυτό το λόγο 

επίσης δεν έχω καμιά καούρα με το switch και τη nintendo, αλλά αν το πάρουμε με ψυχρά αντικειμενικά κριτήρια από όλους του τίτλους που είναι υποψήφιοι για goty ο πιο μεγάλος και σημαντικός που έχει το περισσότερο "impact" στο χώρο του gaming είναι το smash μας αρέσει δεν μας αρέσει 

θα μου πεις τίποτα ουσιαστικά νέο, οκ δεν διαφωνώ, αλλά 15 mil πωλήσεις στην πιο μικρή πλατφόρμα (που έδωσαν μάλιστα 60αρια) και σε ένα είδος που συνήθως απευθύνεται σε λίγους δεν είναι ασήμαντο πράγμα ως επίτευγμα. άσχετα αν άλλοι τίτλοι πάλι με αντικειμενικά ψυχρά κριτήρια μπορεί να είναι καλύτεροι ή πιο καινοτόμοι η επιρροή του smash είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αγνοηθεί  

εγώ προσωπικά το ψήφισα γιατί είναι ο,τι πιο διασκεδαστικό έχω παίξει εδώ και χρόνια, μου έχει χαρισει ήδη 10αδες ώρες διασκεδασης που θα γίνουν σίγουρα 100αδες

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

δεν κράζω τον ίδιο το δημιουργό, αυτός ο,τι γουστάρει κάνει και σε όποιον αρέσει

με όσους τον ψηφίσουν μόνο και μόνο επειδή είναι αυτός έχω τις διαφωνίες μου και μην αρνηθείς ότι αρκετοί θα τον ψηφίσουν μόνο και μόνο για αυτό το λόγο 

επίσης δεν έχω καμιά καούρα με το switch και τη nintendo, αλλά αν το πάρουμε με ψυχρά αντικειμενικά κριτήρια από όλους του τίτλους που είναι υποψήφιοι για goty ο πιο μεγάλος και σημαντικός που έχει το περισσότερο "impact" στο χώρο του gaming είναι το smash μας αρέσει δεν μας αρέσει 

θα μου πεις τίποτα ουσιαστικά νέο, οκ δεν διαφωνώ, αλλά 15 mil πωλήσεις στην πιο μικρή πλατφόρμα (που έδωσαν μάλιστα 60αρια) και σε ένα είδος που συνήθως απευθύνεται σε λίγους δεν είναι ασήμαντο πράγμα ως επίτευγμα. άσχετα αν άλλοι τίτλοι πάλι με αντικειμενικά ψυχρά κριτήρια μπορεί να είναι καλύτεροι ή πιο καινοτόμοι η επιρροή του smash είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αγνοηθεί  

εγώ προσωπικά το ψήφισα γιατί είναι ο,τι πιο διασκεδαστικό έχω παίξει εδώ και χρόνια, μου έχει χαρισει ήδη 10αδες ώρες διασκεδασης που θα γίνουν σίγουρα 100αδες

Και εγώ έχω παίξει monster hunter world 960 ώρες, το πήρε περσι κ φέτος το δικαιούται γτ έβγαλε ένα απίστευτο expansion 

Παρ όλα αυτά είναι ένα niche είδος που δεν θα ασχοληθούν πολύ. Το ds απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό και σίγουρα δικαιολογεί το goty 

Δημοσ.

Aπο αυτα που ειναι υποψηφια για goty εχω παιξει το re2,smash και sekiro.Aπο τα υπολοιπα θελω μονο το control να παιξω,ελπιζω σε καμια εκπτωση στο black friday για να αγοραστει.Τωρα για το death stranding δεν χρειαζεται καν να το παιξω για να καταλαβω οτι δεν ειναι για μενα το παιχνιδι,καθως μου  φαινεται τερμα βαρετο.

Τωρα για μενα καλυτερο παιχνιδι με διαφορα που επαιξα φετος ειναι το sekiro.Μετα θα εβαζα το luigis mansion 3.Θεωρω την from software αυτην την στιγμη μετα απο την nintendo,την καλυτερη εταιρεια στο χωρο.Tα παιχνιδια της ειναι κυριολεκτικα παιχνιδια.Γουσταρεις απιστευτα να τα παιζεις.Δινουν πρωτα εμφαση στο gameplay,δηλαδη το πιο σημαντικο πραγμα σε ενα παιχνιδι  και μετα στα υπολοιπα.

Τωρα λογικα θα το κερδισει το death stranding για ευνοητους λογους φυσικα που δεν χρειαζεται να τα αναφερουμε ξανα.

@logistoulis να κερδισει το goty ενα fighting game το θεωρω απιθανο.Αυτο μονο θα μπορουσε να το κανει το street figther 2 οταν ειχε βγει.Στις μερες μας ειναι απιθανο.Αν κερδισει παντως το smash θα πεσει περισσοτερο κραξιμο απο το να το κερδισει το death stranding.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Παρ όλα αυτά είναι ένα niche είδος που δεν θα ασχοληθούν πολύ.  

ναι αλλά εδώ μιλάμε για 15+ mil, ποια παιχνίδια πουλάνε τόσο;   

ασχολούνται υπερβολικά πολλοί, δεν το λέω από αγάπη για τα fighting (που φυσικά υπάρχει και με κάνει υποκειμενικό), απλά μιλάμε για τεράστιο τίτλο

το ότι ανήκει και σε niche είδος κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το επίτευγμα 

και φυσικά όλα τα υπόλοιπα που είναι συνυποψήφια δεν θα τα παίξει ούτε το 1/3 του κόσμου που ήδη παίζει αυτό

απλά όπως είπα θα το πάρει ο kojima "γιατί άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε τα παιχνίδια" , θα παίξει κάποια τέτοια κασέτα

δίκαια ή άδικα δε μπορώ να πω, απλά προβλέπω ότι θα παίξει 

11 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

@logistoulis να κερδισει το goty ενα fighting game το θεωρω απιθανο.Αυτο μονο θα μπορουσε να το κανει το street figther 2 οταν ειχε βγει.Στις μερες μας ειναι απιθανο.Αν κερδισει παντως το smash θα πεσει περισσοτερο κραξιμο απο το να το κερδισει το death stranding.

ναι δεν πρόκειτα να το πάρουν όλοι οι υπόλοιποι καλά σε αυτό συμφωνώ, παρόλα αυτά ελπίζω για το δίκαιο :P

14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Το ds απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό και σίγουρα δικαιολογεί το goty 

δεν είμαι βέβαιος ότι απευθύνεται σε ευρύτερο κοινο και το ότι διαφημίστηκε με αυτό το τρόπο είναι και η αιτία που πατώνει σε user scores 

και περίμενε κιόλας να κάτσει η σκόνη του χαμού που γίνεται τώρα, γιατί μπορεί τελικά να αποδειχθεί μεγάλη εμπορική αποτυχία 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, najinblue3 said:

Και εγώ έχω παίξει monster hunter world 960 ώρες, το πήρε περσι κ φέτος το δικαιούται γτ έβγαλε ένα απίστευτο expansion 

Παρ όλα αυτά είναι ένα niche είδος που δεν θα ασχοληθούν πολύ. Το ds απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό και σίγουρα δικαιολογεί το goty 

To MHW έχει πουλήσει κοντά 15m, για να λες ότι το DS απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό, τότε θα πουλήσει και περισσότερο από το niche.

Για να δούμε.

Δημοσ.

στα oscars βαζουν μεσα τις ταινιες που εχουν βγει μεχρι 31 Δεκεμβριου

Τον ιανουαριο βγαινουν οι υποψηφιοτητες και το φλεβαρη δινουν τα βραβεια.

Πιο δικαιο μου φαινεται αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, firepc είπε

στα oscars βαζουν μεσα τις ταινιες που εχουν βγει μεχρι 31 Δεκεμβριου

Τον ιανουαριο βγαινουν οι υποψηφιοτητες και το φλεβαρη δινουν τα βραβεια.

Πιο δικαιο μου φαινεται αυτο

σώστα, άσχετα βέβαια αν κερδίζουν μπούρδες που δεν αφορούν κανέναν πολλές φορές

σκέψου ότι πολλές από τις ταινίες που κέρδισαν ούτε που τις θυμόμαστε (και ας τις είδαμε επειδή είναι οσκαρικές) γιατί στην πραγματικότητα είναι αδιάφορες 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

σώστα, άσχετα βέβαια αν κερδίζουν μπούρδες που δεν αφορούν κανέναν πολλές φορές

δεν βλεπω σειρες και ταινιες οποτε κλαην

Απλα το συστημα τους ειναι καλυτερο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, firepc είπε

δεν βλεπω σειρες και ταινιες οποτε κλαην

Απλα το συστημα τους ειναι καλυτερο

όχι πάντα, όταν μπαίνει η πολιτικη ορθότητα στη μέση και έχουν βραβευτεί ο,τι να ναι , ή όταν δίνουν όσκαρ επειδή είχαν αδικήσει στο παρελθόν

πχ ο ντικαπριο έπρεπε να το πάρει τόσες φορές και τελικά το πήρε για μια βλακεία επειδή του το "χρώσταγαν"

αυτά στα παιχνίδια δεν τα θέλω, απλά ο μόνος που μπορεί να εμπίπτει στην όλη φάση  επειδή είναι υπερ του δέοντος καλλιτεχνικός και φυσικά προβεβλημένος είναι ο kojima

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

όχι πάντα, όταν μπαίνει η πολιτικη ορθότητα στη μέση και έχουν βραβευτεί ο,τι να ναι , ή όταν δίνουν όσκαρ επειδή είχαν αδικήσει στο παρελθόν

πχ ο ντικαπριο έπρεπε να το πάρει τόσες φορές και τελικά το πήρε για μια βλακεία επειδή του το "χρώσταγαν"

αυτά στα παιχνίδια δεν τα θέλω, απλά ο μόνος που μπορεί να εμπίπτει στην όλη φάση  επειδή είναι υπερ του δέοντος καλλιτεχνικός και φυσικά προβεβλημένος είναι ο kojima

ναι βρε, απλα για το θεμα με την 31 Δεκεμβριου λεω

Δημοσ.

σε αυτό σίγουρα, επίσης καλό είναι να έχουν περάσει τα χριστούγεννα που αφορούν πολλές κυκλοφορίες που γίνονται λόγω εορτών 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GotY δικαιωματικά ,για μένα, πρέπει να το πάρει το RE2. Δεν έχω τελειώσει το Death Stranding, αλλά αυτό που κατάφερε η Capcom ήταν απίστευτο! Κανένα παιχνίδι των τελευταίων χρόνων δε ξεπέρασε τις προσδοκίες των οπαδών και των μέσων όπως το έκανε το RE2. Δίπλα στη λέξη "come back" πρέπει να υπάρχει η Manchester του 99 και το Resident Evil 2 του 2019! tongue.png
Στις υπόλοιπες κατηγορίες (εκτός του Action/adventure) θα επικρατήσει άνετα το παιχνίδι του Kojima!

Επεξ/σία από afragorn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...