Προς το περιεχόμενο

The Game Awards 2019

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο αυτα που δεν επαιξα, ηθελα να δω και το astral chain στα goty, τουλαχιστον να παρει το action. Για το dmc δε διαφωνω που εμεινε απεξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει μεινει 1,5 μηνας να βγουν παιχνιδια και δεν τους νοιαζει τπτ

Ουτε το Shenmue 3 περιμεναν να βγει ουτε τπτ. 
Αφου βγηκε το DS δεν τους ενδιαφερει τπτ πια

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, firepc είπε

εχει μεινει 1,5 μηνα να βγουν παιχνιδια και δεν τους νοιαζει τπτ

Ουτε το Shenmue 3 περιμεναν να βγει ουτε τπτ. 
Αφου βγηκε το DS δεν τους ενδιαφερει τπτ πια

και το smash δεκέμβρη του '18 βγήκε, αλλά το έβαλαν στα φετινά επειδή δεν πρόλαβε να μπει πέρυσι

το ίδιο θα γίνει και με το shenmue.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

και το smash δεκέμβρη του '18 βγήκε, αλλά το έβαλαν στα φετινά επειδή δεν πρόλαβε να μπει πέρυσι

το ίδιο θα γίνει και με το shenmue.. 

α το πανε ετσι, οκ

Λιγο χαζομαρα παντως γτ ειναι παιχνιδια του ‘19

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, firepc είπε

α το πανε ετσι, οκ

Λιγο χαζομαρα παντως γτ ειναι παιχνιδια του ‘19

ναι είναι χαζομάρα, απλά και το άλλο μου έκανε εντύπωση που έσκασε γιατί θυμόμουν ότι είναι του '18, άρα αυτή θα είναι η λογική 

από τη μία βέβαια "δίκαιο" γιατί αν κάτι βγει για μερικές μέρες πού να προλάβει ο άλλος να το δει, από την άλλη και το death stranding ας πούμε έχει το ίδιο θέμα, ενώ το smash από την άλλη εδώ και ένα χρόνο τώρα όχι απλά έχει ξεπεράσει τεχνικές δυσκολίες κτλ αλλά έχει γιγαντωθεί αρκετά ώστε να πάρει πολλούς πόντους (πχ έγινε το πρώτο σε πωλήσεις fighting στην ιστορία και σαν μεμονωμένος τίτλος και σαν franchise και είναι δεύτερο στο switch πίσω από καρτ, αλλά μπροστά από ζελντα και μάριο, αυτό για fighting δεν είναι μικρό πράγμα.. το αξίζει βέβαια )  από το να κρινόταν για ούτε ένα μήνα κυκλοφορίας , ίσως και στοχευμένα να γίνονται αυτές οι κυκλοφορίες σε ο,τι αφορά και τα βραβεία 

αν και πιστεύω ότι ο κοτζίμας θα το πάρει στο τέλος για το δηθενισμό, γενικά όμως δεν βλέπω φοβερά δυνατούς τίτλους φέτος.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αν και πιστεύω ότι ο κοτζίμας θα το πάρει στο τέλος για το δηθενισμό, γενικά όμως δεν βλέπω φοβερά δυνατούς τίτλους φέτος.. 

Ότι παίζει να είναι και καλό το game δεν μετράει ας πούμε, αλλά θα το πάρει για δηθενισμο. 

Εγώ λέω να δίνουν game awards μόνο σε παιχνίδια του switch για να μην έχετε παραπονο

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

Ότι παίζει να είναι και καλό το game δεν μετράει ας πούμε, αλλά θα το πάρει για δηθενισμο. 

Εγώ λέω να δίνουν game awards μόνο σε παιχνίδια του switch για να μην έχετε παραπονο

κοίτα δεν το έχω παίξει οπότε οφείλω να έχω τις επιφυλάξεις μου  

Δημοσ.

Το δικαιο θα ηταν να περιμενουν να τελειωσει το 2019 και μετα να δωσουν βραβεια.

Φανταζεσε τωρα να χανει την υποψηφιοτητα ενα game του '20 απο ενα game του '19 στα game awards του 2020?

θα σου πει, κατσε ρε φιλε, 2020 εχουμε, γτ μου παιρνει τη θεση ενα game του 2019? Τι ζηταει εδω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν διαφωνώ, γενικά όμως τώρα που το σκέφτομαι προσπαθώ να σκεφτώ τα παιχνίδια του '19 αλλά τελικά διαπιστώνω ότι εγώ προσωπικά ελάχιστα τα έχω δει μιας και παίζω παλιότερα που μου έχουν μείνει και δεν έτρεξα να παίξω πολλά από τα φετινά

επίσης καλο χρυσό το re2, αλλά θεωρείται νέος τίτλος; 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, logistoulis είπε

κοίτα δεν το έχω παίξει οπότε οφείλω να έχω τις επιφυλάξεις μου 

Εφόσον δεν το έχεις παίξει πως κρίνεις τον δηθενισμό του? Ούτε εγώ το πήρα ακόμα αλλά θα το πάρω γτ βγαίνετε και το κράζετε έτσι χωρίς λόγο. 

Δήθεν ο ένας, diva ο άλλος έλεος 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...