georgemvg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Αλλαξα τους δισκους και δεν μου ζητήθηκε να αλλάξω το serial των windows. Είχα κατεβάσει πιο πριν ενα key finder tool, και εχει δυο serial μεσα. Το ενα "Windows 10 Prο"και το δευτερο "Windows OEM product key in BIOS". Ειναι dell latitude και απο οτι ξερω υπαρχει το serial στο bios. Γιατι και στα δυο λαπτοπ τα δυο serials ηταν διαφορετικά. Πρεπει να λανω κατι για να μπορει να γίνει επανεγκατάσταση στο μέλλον χωρίς να γίνει backup στο serial?
2MikronS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μην ασχολεισαι μιας και δεν υπαρχει θεμα και δε θα επρεπε να σου ζητησει να αλλαξεις το serial. Χαλαρωσε και ζησε.......
georgemvg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Εγω δεν εχω θεμα, αλλα το λαπτοπ θα παει σε αλλα χερια, οποτε θα ηθελα να ειναι future proof.
donblunts Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Αν θες να είσαι future covered πάρε ένα κλειδί απ'έξω με 5€
georgemvg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 O ενας απο τους δυο λοιπον παει για πουλημα, αλλα με αλλο σκληρο απο αυτον που εχει τωρα και λειτουργει. Εαν βαλω στην dell το service tag, μου βγαινει να κανω download τα windows 7, και οχι τα 10 που εχει τωρα. Τι κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα