Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα ...ξέρω το θέμα μου είναι χιλιοειπωμένο,όποτε αν δεν πάρω απάντηση το σέβομαι-κατανοώ αν πάλι πάρω ευχαριστω όσους με βοηθήσουν ..λοιπόν έφτασε η ώρα για την πρώτη μου μηχανή μετά από παπί ..ειμαι 29 κ από κει και πέρα τα λεφτά τόσο για την μηχανή και εννοείται και για τον εξοπλισμό υπάρχουν όπως κ το δίπλωμα που δίνω τις επόμενες μέρες οδήγηση..η καψούρα μου είναι το Moultistrada 1000ds ...μένω σε επαρχιακή πόλη όποτε μποτιλιαρίσματα κλπ είναι άγνωστες λέξεις και όπως επίσης υπάρχουν πολλές αλάνες για προπονησουλα κ δρόμοι με ελάχιστα έως καθόλου αμάξια ειδικά για τον πρώτο καιρό ..η χρήση της θα είναι η εξής ..Πηγαινε έλα δουλειά που είναι κανα 10αρι χιλιομετρα αλλά κ μικρό-δουλειές μέσα στην πόλη μου που δεν θέλω να κινώ το αμάξι ..επίσης βόλτες γιατί μένω κ κοντά σε παραλιακές περιοχές όπως Λαύριο,Σουνιο,Ανάβυσσος κλπ κ σίγουρα συχνά ταξιδάκια στο χωριό μου που όταν θα έχω κ την εμπειρία σίγουρο δικαβαλο.όποτε όπως καταλάβαινετε η μηχανή είναι περισσότερο χόμπι κ καψούρα κ λιγότερο ότι να πάρω κάτι που να μην κάει κλπ λόγω πολλών χιλιομέτρων δουλειάς..κ εδώ θέλω την συμβουλή σας ..να το κάνω το βήμα με φουλ σύνεση κ εξοπλισμό η όχι ;
ge-lyk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Κατά τη γνώμη μου, ξεκινά με το 620, που είναι ολόιδιο (οπτικά) και μετα το βλέπεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Το έχω σκεφτεί κ αυτό ..απλά ρωτώ να πάρω γνώμες ..έχω σχηματίσει ήδη κάποια άποψη αλλά λίγο ακόμα ψάξιμο δεν βλάπτει πιστεύω
andrapos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Αν κατάλαβα καλά είναι η πρώτη σου μηχανή.Δεν έχεις καμία εμπειρία οδήγησης πέραν των μαθημάτων;Γιατί 1000αρα για πρώτη μηχανή είναι κάπως δύσκολο.Εγω θα σου πρότεινα για 1-2 χρόνια να πάρεις μια μηχανή 250 κυβικά για να μάθεις τα βασικά της οδήγησης με μικρότερο βάρος και μικρότερες ταχύτητες και μετά να ανέβεις κατηγορία.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Όχι δεν έχω εμπειρία πέρα των μαθημάτων με μεγάλη κ κάτι γύρες με ΚΤΜ ενός φίλου ...κοιτα ξέρω πως είναι το σωστό αυτό που λες ..αλλά πιστεύω ότι στα 29 μου με όλο μου το εξοπλισμό κ με σύνεση αν δεν μπορώ να πάρω έστω ένα 500-600 κ όχι τόσο μικρό κ να πηγαίνω σαν άνθρωπος μάλλον έχω θέμα ...δεν γίνετε φίλε μπυ να δώσω λεφτά σε κάτι τόσο μικρό που μετά από λίγο καιρό θα θέλω να το δώσω κ πάλι απ την αρχή μετά να αγοράζω άλλη μηχανή κλπ ..γαι αυτό κ γράφω να ρωτήσω
GeorgeHellas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Manolo12 είπε Όχι δεν έχω εμπειρία πέρα των μαθημάτων με μεγάλη κ κάτι γύρες με ΚΤΜ ενός φίλου ...κοιτα ξέρω πως είναι το σωστό αυτό που λες ..αλλά πιστεύω ότι στα 29 μου με όλο μου το εξοπλισμό κ με σύνεση αν δεν μπορώ να πάρω έστω ένα 500-600 κ όχι τόσο μικρό κ να πηγαίνω σαν άνθρωπος μάλλον έχω θέμα ...δεν γίνετε φίλε μπυ να δώσω λεφτά σε κάτι τόσο μικρό που μετά από λίγο καιρό θα θέλω να το δώσω κ πάλι απ την αρχή μετά να αγοράζω άλλη μηχανή κλπ ..γαι αυτό κ γράφω να ρωτήσω Οτι σου είπαν και στο μοτο Που το ειδαν και περισσοτεροι Εγω οαντως αφου τονθες τοσο πολυ θα το έπαιρνα, αν και θα ημουν ιδιαίτερα προσεκτικός, ειδικα οταν θεωρουσα πως το ειχα μάθει.
Ioannisto Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Εχει ρισκο η μεταβαση απο παπι σε 1000αρα. Τα αρνητικα ειναι οτι εχεις να κουμανταρεις τριπλασια κιλα και υπερδεκαπλασια ιπποδυναμη. Το θετικο ειναι οτι δεν εισαι 18χρονο να κανεις καγκουριες. Αφου λοιπον δν εχεις τη δυνατοτητα να πας σε κατι ενδιαμεσο, οπως ειναι το σωστο, προχωρα. Να εχεις ομως δυο πραγματα στο μυαλο: 1ο, στην αρχη θα πηγαινεις με τη χαμηλοτερη δυνατη ταχυτητα και σε γνωστες διαδρομες και 2ο, παντα θα βρισκεσαι οσο το δυνατον πιο μακρυα απο αυτοκινητα (ή πολυ μπροστα τους ή πολυ πισω )
G.bar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μια χαρά μηχανάκι είναι, δεν ειναι κανένα 1000αρι με 200 άλογα που θα ανοίξεις κατα λάθος το γκάζι και θα σου φύγει από τα χέρια. Ήρεμη και προοδευτική απόδοση της όποιας δύναμης έχει, καλοστημένο και με σωστά φρένα. Αν οδηγείς προσεκτικά και δεν κάνεις καγκουριές δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Σέρβις μόνο σε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο γιατί δεν είναι Ιαπωνέζικο που του αλάζεις λάδια κάθε 50.000 και είσαι οκ. Την ποιότητα την πληρώνεις και στα σέρβις να θυμάσαι. 1
thanasisxask Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Συμφωνώ με τον @G.bar και αφού το έχεις καψούρα ένας λόγος παραπάνω να το παρεις και να το ευχαριστηθείς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα