Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έχει περάσει κανονικά την Πειραιώς. Το θέμα είναι κατά πόσο χρήσιμη είναι η εφαρμογή. Όλες οι ενημερώσεις που δείχνει τις βλέπουμε και από τις κλασσικές εφαρμογές της εθνικής/Πειραιώς κλπ που ήδη χρησιμοποιούμε. 

Επεξ/σία από andreas84gr
  • Like 9
  • Sad 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν παω να κανω επαληθευση το e-mail δεν μου εχει επιλογη να ανοιξει το app για να προχωρησει. Μονο τον browser που δεν κανει κατι. Εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα?

Δημοσ.

Χρησιμοτητα στην συγκεκριμενη στιγμη εχει μονο απο λογιστες και ασφαλιστες για να βλεπουν αμεσα τις πληρωμες ή τις μεταφορες χρηματων που τους γινονται!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Αισθάνεστε ασφαλείς να βαλετε τους κωδικους winbanking όλων των τραπεζών σε μια εφαρμογή από την Εθνική;

Εμένα δε μου αρέσει η ιδέα

• Like 12
  • Sad 1
Δημοσ.

Comments σε threads σαν αυτό δείχνει για ποιον λόγο δεν αξίζει να προσπαθείς να διώξεις το στίγμα της Βαλκανίλας από την χώρα αυτή

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Comments σε threads σαν αυτό δείχνει για ποιον λόγο δεν αξίζει να προσπαθείς να διώξεις το στίγμα της Βαλκανίλας από την χώρα αυτή

Δεν ειναι στίγμα είναι πραγματικότητα η "Βαλκάνιλα" που λες! 

Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν διαφέρουμε πολύ από τις υπόλοιπες υποαναπτυκτες βαλκανικές χώρες... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Οταν παω να κανω επαληθευση το e-mail δεν μου εχει επιλογη να ανοιξει το app για να προχωρησει. Μονο τον browser που δεν κανει κατι. Εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα?

kai εγώ το ίδιο 

Δημοσ.

έκανα επιβεβαίωση μαιλ από το κινητό και μετά πέρασα όλους τους λογ.μεσα στην εφαρμογή έχω και στις 4 συστημικές τράπεζες δουλεύει τέλεια 

Δημοσ.

3 σελιδες και κανενας δεν σχολιασε στο γραφικο οτι ο μισθος ειναι μικροτερος απο ολα τα αλλα εξοδα? ρεαλιστο το app ...ααααα αυτο να λεγετε!

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας δείχνει σωστό υπόλοιπο στους λογαριασμούς;

Εμένα στην Πειραιώς δείχνει άλλο σε αυτή την εφαρμογή και άλλο στην εφαρμογή της Πειραιώς.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, malut1971 είπε

Σας δείχνει σωστό υπόλοιπο στους λογαριασμούς;

Εμένα στην Πειραιώς δείχνει άλλο σε αυτή την εφαρμογή και άλλο στην εφαρμογή της Πειραιώς.

Στο Waiz σου δείχνει το λογιστικό υπόλοιπο μόνο. Στην εφαρμογή της τράπεζάς σου δείχνει και τα δυο 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην σύνδεση τραπεζικών λογαριασμών από τις ελληνικές τράπεζες ( Εθνική Τράπεζα , Alpha Bank , Τράπεζα Πειραιώς) 

Ούτε στην χρήση της εφαρμογής.

Δημοσ.

Πρακτική εφαρμογή, αν και έχει μερικά bugs ακόμα. Εμένα κολλάει όταν προσπαθώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις σε 1 από τους 2 λογαριασμούς της eurobank. Επιπλέον, αν και έχει κάνει σύνδεση με Ν26, δεν την εμφανίζει. 
Ελπίζω σύντομα να βγάλει αντίστοιχη εφαρμογή η Alpha η οποία μακράν έχει το καλύτερο webanking/mobilebanking. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...