AMSTERIS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 ξεκίνησε ένας σχετικός προβληματισμός περί μόνωσης πατώματος σε δάπεδο γραφείου που είχε σαν δίλημμα μοκέτα ή Laminate μέσα από ανταλλαγή απόψεων φτάσαμε στην περίπτωση :χαλί ! Ναι ...να τοποθετήσουμε χαλί ...Έχει κάποιος κάνει κάτι αντίστοιχο σε επαγγελματικό χώρο ?
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Πόσος κόσμος μπαίνει;Αν είναι πολύς ...... ίσως να μην βολέυει.Αν είναι λίγος τότε γιατί όχι;Το έχω δει σε δικηγορικό αλλα και συμβολαιογραφικό γραφείο.Δινει άλλη αίσθηση.
AMSTERIS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Το χαλί λέω να το βάλω ακριβώς κάτω απ το χώρο γραφείο που βρίσκομαι εγώ.Χοντρικά ας μούμε 2Χ2 μια διάσταση....δεν θα το πατάει κανείς εισερχόμενος ,αυτή ειναι η σκέψη μου.....Τι είδους χαλί είδες στο δικηγορικό ? πρόσφατα το είδες?
TechnoState Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ...στο χαλί, λαμβάνεις υπόψιν σου κ την μοκέτα? Το καλό με χαλί (ή μοκέτα) σε σχέση με το laminate είναι ότι αλλάζει ή βγαίνει, απομακρύνεται γενικά, εύκολα. ...Αλλά το χαλί (ή μοκέτα) θέλει προσοχή (ειδικά εάν είναι ανοικτόχρωμο) ευπαθές στους λεκέδες...το laminate είναι ανθεκτικό στους κοινούς λεκέδες. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από TechnoState 1
AMSTERIS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 κάνουμε συζήτηση και για μοκέτα,όπου για να το διευκρινίσουμε δεν μιλάω να απλώσω σε όλο το χώρο...εκει που κάθομε μονο σκέφτομαι....2Χ2 τμ μέτρα ας πούμε... είμαι για μοκέτα χαλί και ψάχνω μαγαζί...λες και η περίπτωση ικεα να παίζει σ αυτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα