xristoskon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ψάχνω ένα rooter κάτω από 50 ευρώ , με Stability Adjustment και να υποστηρίζει vdsl . Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι ?
zx1234r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Τι είναι το Stability Adjustment? Πρώτη φορά το ακούω.
2MikronS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μιας και δεν υπαρχει καποια τετοια προδιαγραφη στα ρουτερς............... οχι δε γινεται να προταθει κατι.
jkoukos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Προφανώς αναφέρεται στην ρύθμιση του SNR, δυνατότητα που στα DSL Router της Asus αναφέρεται με αυτό το όνομα. Προσωπικά εκτός των Asus, δεν γνωρίζω άλλες συσκευές που έχουν αυτή την δυνατότητα. Εξαίρεση όσες λίγες παίρνουν εναλλακτό firmware OpenWrt (ένα τέτοιο έχω κι εγώ). Σε κάθε περίπτωση δεν φθάνει να έχει την δυνατότητα η συσκευή, αλλά να το επιτρέπει ο πάροχος, χωρίς να έχει κλειδώσει την αντίστοιχη λειτουργία στο DSLAM.
2MikronS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Και γιατι δε το λες βρε απο την αρχη και χρησιμοποιεις ορολογιες τυπου νασα? Θα σε μαλωσω τωρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα