GeG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους Έκανα πρόσφατα μια εξυπνάδα και σκέφτηκα να πιάσω ότι είχε μέσα ο δίσκος και να τα κάνω delete προκείμενου να το αδειασω Μέσα είχε το λειτουργικό Πλέον μόνο στην διαχείριση δίσκων εντοπίζω τον δίσκο όπου αναγράφει πως δεν έχει εκχωρηθεί και με δεξί κλικ μόνο επιλογή Ιδιότητες μου έχει. Να φανταστώ τον κατέστρεψα; Διεγραψα λογικά κάποιο αρχείο του δίσκου που δεν έπρεπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geont Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο δισκος ηταν σαν δευτερος σωστα; Γιατι λες οτι το Disk Management ανοιγει οποτε απο καπου ξεκιναει ο υπολογιστης το λειτουργικο σωστα; Δεν μπορεις να κανεις ζημια στο δισκο, διαγραφοντας κατι απο αυτον. Οι δισκοι μηχανικοι/ssd εχουν ενα μικρο firmware στο οποιο οι χρηστες δεν εχουν ευκολη προσβαση. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από geont Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ναι ναι δευτερος . 21 λεπτά πριν, geont είπε Ο δισκος ηταν σαν δευτερος σωστα; Γιατι λες οτι το Disk Management ανοιγει οποτε απο καπου ξεκιναει ο υπολογιστης το λειτουργικο σωστα; Δεν μπορεις να κανεις ζημια στο δισκο, διαγραφοντας κατι απο αυτον. Οι δισκοι μηχανικοι/ssd εχουν ενα μικρο firmware στο οποιο οι χρηστες δεν εχουν ευκολη προσβαση. Εχεις ένα δυο tips να κοιτάξω γιατί έχω ψάξει αρκετά το πρόβλημα μου και οι λύσεις που δίνουν άλλου δεν έπιασαν σε έμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Άν δεν θες να βρεις τα διεγραμμένα αρχεία σου, κάνε φορμάτ και θα επανέλθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Πως; ούτε το CCleaner δεν τον εντοπίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Στη διαχείριση δίσκων, δεξί κλικ στον δίσκο και format. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μετά πας σε cmd κατάσταση που από εκεί σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στο τι θα κάνεις στον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, zx1234r είπε Στη διαχείριση δίσκων, δεξί κλικ στον δίσκο και format. Οι μόνες επιλογές είναι Ιδιότητες και Βοήθεια. 36 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Μετά πας σε cmd κατάσταση που από εκεί σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στο τι θα κάνεις στον δίσκο. Και δεν έχω και ιδεα από εντολές Ξέρεις περίπου τι να googlαρω για να βρω κάτι σχετικό το αριστερά δείχνει έναν δίσκο και το δεξιά δυο ,τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Georgegoum είπε Οι μόνες επιλογές είναι Ιδιότητες και Βοήθεια. Και δεν έχω και ιδεα από εντολές Ξέρεις περίπου τι να googlαρω για να βρω κάτι σχετικό το αριστερά δείχνει έναν δίσκο και το δεξιά δυο ,τι φάση; Δε μου λες. Αν δοκιμάσεις να βάλεις τον δίσκο σκέτο μόνο του και να κάνεις boot από usb να δοκιμάσεις να βάλεις πχ windows. Τον δείχνει? Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Δε μου λες. Αν δοκιμάσεις να βάλεις τον δίσκο σκέτο μόνο του και να κάνεις boot από usb να δοκιμάσεις να βάλεις πχ windows. Τον δείχνει? Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση εκεί? θα δοκιμάσω αύριο ,δεν έχω κανένα κενό usb stick αυτή την στιγμή θα περιμένω λίγο μήπως ακούσω κάποια ακόμη λύση πριν φτάσω σε αυτό που είπες ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Georgegoum είπε θα δοκιμάσω αύριο ,δεν έχω κανένα κενό usb stick αυτή την στιγμή θα περιμένω λίγο μήπως ακούσω κάποια ακόμη λύση πριν φτάσω σε αυτό που είπες ευχαριστώ Ο δίσκος θέλει initialize, άγνωστο γιατί. Άνοιξε το κουτί, αποσύνδεσέ τον τελείως, reboot, shutdown, σύνδεσέ τον, reboot, διαχείριση δίσκων, initialize, format. Εναλλακτικά, κάνε δεξί κλικ εκεί που είναι το κόκκινο σημαδάκι στην διαχείριση δίσκων, όχι εκεί που δείχνει τον χώρο του δίσκου, και επίλεξε initialize. Δεν θυμάμαι πως το λέει ελληνικά, αρχικοποίηση; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 20/11/2019 στις 12:35 ΠΜ, RTW4ever είπε Ο δίσκος θέλει initialize, άγνωστο γιατί. Άνοιξε το κουτί, αποσύνδεσέ τον τελείως, reboot, shutdown, σύνδεσέ τον, reboot, διαχείριση δίσκων, initialize, format. Εναλλακτικά, κάνε δεξί κλικ εκεί που είναι το κόκκινο σημαδάκι στην διαχείριση δίσκων, όχι εκεί που δείχνει τον χώρο του δίσκου, και επίλεξε initialize. Δεν θυμάμαι πως το λέει ελληνικά, αρχικοποίηση; είτε πατήσω στο κόκκινο σημαδάκι είτε άλλου , οι επιλογές πάλι οι ίδιες ειναι Ιδιότητες-Βοήθεια-Έκτος σύνδεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Για τι υπολογιστή μιλάμε ? Κοίταξες στο bios αν φαίνεται? Έχεις RAID ή έχεις αλλάξει σε legacy το boot? Μηπως ειχες κάποιο προγραμμα πρώτα επιτάχυνσης όπως το rapid storage της intel ή κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeG Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, atheatos είπε Για τι υπολογιστή μιλάμε ? Κοίταξες στο bios αν φαίνεται? Έχεις RAID ή έχεις αλλάξει σε legacy το boot? Μηπως ειχες κάποιο προγραμμα πρώτα επιτάχυνσης όπως το rapid storage της intel ή κάτι τέτοιο? σταθερό είναι το πσ στο bios φαίνεται και η επιλογή είναι achi όχι raid δεν είχα κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Georgegoum είπε στο bios φαίνεται και η επιλογή είναι achi όχι raid υπάρχει δυνατότητα να μπουταρεις με linux να δεις αν μπορείς να τον διαμορφώσεις από εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα