Jason13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, θελω να μου πειτε αποψη/μαρκα για υγραεριο σε ford focus του 2008 (facelift) με 90Κ χλμ, που προτινετε (Tsopelogianni ?) , ποια μαρκα, τιμη, ποσα εξοδα κτελ/σερβις κλπ το χρονο περιπου, και αν βγαζει προβληματα για το συγκεκριμενο αυτοκινητο; (χαλαρο γκαζι) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Jason13
darkman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Εγω το ειχα βαλει πριν αρκετα χρονια στον τσοπελογιαννη ,γενικα το service και ο ελενχος που μου εκαναν ηταν καλος και δεν ειχα πολλα θεματα ,το σύστημα ηταν της landirenzo και μου πηρε 1000 ευρω , τωρα η τιμες ειναι ποιο κατω . Το service ηταν ανα 15.000 και το κοστος απο 55 μεχρι 60 καθε φορα χωρις να μου βαλουν λαδι στην λαδιερα που ειχα . Αυτο που εχω να σου πω και πρεπει να προσεξεις ειναι να βαλεις ενα σύστημα η να ειναι μικτου καυσιμου ( εχω ακουσει οτι ετσι το κανουν τωρα ) η οταν μπαίνει το αεριο να σταματαει η αντλια βενζινης να δουλευει .
paylidis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Τεράστιο λάθος η εγκατάσταση υγραερίου στα Ford. Μην το κανείς. Εάν δε βγαίνεις οικονομικά με το αμάξι σου πούλησε το και παρε άλλο πιο οικονομικό ή πιο συμβατό με εγκατάσταση υγραερίου. 1
darkman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Να συμπληρώσω και εγώ ότι το δικό μου δεν ήταν Ford αλλά Opel και πάλι είχα κάποια θέματα που ήταν και ο κύριος λόγος που το άλλαξα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις