Ronnie1985 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Γεια σας. Περιμενω το συγκεκριμενο μονιτορ το οποιο ειναι καινουριο μοντελο κ δε βρισκω αρκετα reviews. Ηθελα να ρωτησω 1. Αν γνωριζει κανεις αν εχει θεμα με τα 144hz , οπως το προηγουμενο μοντελο της 34uc79g στο οποιο αρκετοι χρηστες αναφερουν σκοτεινιασμα των χρωματων οταν ειναι 144hz κ η λυση ειναι να το εχουν 120hz. 2. Το ευρος της με displayport αναφερει πως ειναι 50-144hz με freesync. Στην 34uc79g λεγεται πως υποστηριζει LFC 40-49hz αρα ακομα και αν πεσουν κατω απο 50fps θα ειναι smooth. Εψαξα αλλα δε βρηκα αν η 34gl750 διαθετει επισης LFC. 3. Η θυρα που εχει η καρτα γραφικων μου αλλα κ η οθονη αυτη ειναι displayport 1.4 Εγω ειχα αγορασει πριν λιγες μερες αυτο το καλωδιο λογω 19ακιδων (η 20 δε χρησιμοποιειται) https://www.skroutz.gr/s/3852573/DeLock-DisplayPort-Cable-DisplayPort-male-DisplayPort-male-2m-82771.html Το καλωδιο ομως ειναι 1.2 εκδοση... Δεν ειχα δει οτι η οθονη ειναι 1.4 εκδοση. Θα εχω θεμα; Η να αγορασω καινουριο καλωδιο παλι 1.4 εκδοση; Υπαρχει με την 20ακιδα απενεργοποιημενη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα