johnkar93 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω τη βοήθεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartwatch. Θέλω τα εξής χαρακτηριστικά: Ειδοποιήσεις μηνυμάτων κλήσεων και εφαρμογών ( fb messenger insta mail κλπ) με ελληνικούς χαρακτήρες !! Το τονίζω αυτό διότι αρκετά δεν βγάζουν τις ειδοποιήσεις στα ελληνικά. Επίσης να είναι αδιαβροχο να μετρά παλμούς και fitness monitor. Τέλος να μπορεί να περνει λουράκια αν θέλω να αλλάξω και η μπαταρία του να μην είναι μόνο μιας η δύο ημερών. Ακούω τις προτάσεις σας σε smartwatch έως 200€.
stark Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, johnkar93 είπε Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω τη βοήθεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartwatch. Θέλω τα εξής χαρακτηριστικά: Ειδοποιήσεις μηνυμάτων κλήσεων και εφαρμογών ( fb messenger insta mail κλπ) με ελληνικούς χαρακτήρες !! Το τονίζω αυτό διότι αρκετά δεν βγάζουν τις ειδοποιήσεις στα ελληνικά. Επίσης να είναι αδιαβροχο να μετρά παλμούς και fitness monitor. Τέλος να μπορεί να περνει λουράκια αν θέλω να αλλάξω και η μπαταρία του να μην είναι μόνο μιας η δύο ημερών. Ακούω τις προτάσεις σας σε smartwatch έως 200€. https://www.skroutz.gr/s/20551005/Garmin-Vivoactive-3-Black-Silicone-Slate.html https://www.skroutz.gr/s/12698556/Garmin-Vivoactive-3-Black-with-Silver-Hardware.html Για να μην ξαναγράφω τα ίδια, αν θέλεις διάβασε εδώ (έρχεται και Black Friday όμως, ε...) : Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από stark 1
xphobus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα σκεφτομουν να παρω το band 5 huawei γιατι κυριως μετραει spo2 για την προπονηση αλλα μετα λογω τιμης 45 ευρω σκεφτομαι μηπως παρω κανα σωστο ρολοι για καθε μερα. Αυτο το garmin vivo active 3 δεν ειναι λιγο παλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα