Narcos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Με mbp 13" 2015 ... την εβγαλα 4 χρονια με 128gb σκληρο! Οκ πολλες φορες εσβηνα ή μετεφερα πραγματακια σε εξωτερικο αλλα οκ....την παλεψα! Προχθες εκανα ειδικη παραγγελια mbp 13" 2019 με 16gb μνημη και 256gb σκληρο! Οπως ειπαν και τα παιδια καλως ή κακως.....δεν αλλαζουν αυτα στο μελλον παρα μονο εξ αρχης! By the way να το χαρεις το μηχανημα... 1
winmac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Στις 30/11/2019 στις 4:42 ΜΜ, Narcos είπε Με mbp 13" 2015 ... την εβγαλα 4 χρονια με 128gb σκληρο! Οκ πολλες φορες εσβηνα ή μετεφερα πραγματακια σε εξωτερικο αλλα οκ....την παλεψα! Προχθες εκανα ειδικη παραγγελια mbp 13" 2019 με 16gb μνημη και 256gb σκληρο! Οπως ειπαν και τα παιδια καλως ή κακως.....δεν αλλαζουν αυτα στο μελλον παρα μονο εξ αρχης! By the way να το χαρεις το μηχανημα... Αν προλάβεις να τους πεις να έχει αγγλικό πληκτρολόγιο και όχι ελληνικο... Τα BTO τα ανοίγουν Πολωνία για να βγάλουν το αγγλικό πληκτρολόγιο και να βάλουν μέσα το ελληνικό. 2 φορές γρατζουνισμένα μου τα έφεραν και τελικά έβγαλε και άλλα θέματα.
Narcos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, winmac είπε Αν προλάβεις να τους πεις να έχει αγγλικό πληκτρολόγιο και όχι ελληνικο... Τα BTO τα ανοίγουν Πολωνία για να βγάλουν το αγγλικό πληκτρολόγιο και να βάλουν μέσα το ελληνικό. 2 φορές γρατζουνισμένα μου τα έφεραν και τελικά έβγαλε και άλλα θέματα. Δυσκολακι για τωρα... Απο Document το αγορασα και απλως πλεον το περιμενω! Τι σκηνικο ομως κι αυτο? Ολα τα "επισημα" καταστηματα στην Ελλαδα που πουλανε τα GR macbooks, τα ανοιγουν στην Πολωνια?
winmac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Narcos είπε Δυσκολακι για τωρα... Απο Document το αγορασα και απλως πλεον το περιμενω! Τι σκηνικο ομως κι αυτο? Ολα τα "επισημα" καταστηματα στην Ελλαδα που πουλανε τα GR macbooks, τα ανοιγουν στην Πολωνια? Στη δική μου πείπτωση τουλάχιστον 2 φορές είχε γρατζουνιά και εγχειρίδια στα πολωνικά και αγγλικά μέσα αντί για ελληνικά, πέρσυ μοντέλο 2018.Τώρα ενημέρωσε πως ήταν το δικό σου για να ξέρουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το χαρείς Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2019 από winmac
Narcos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, winmac είπε Στη δική μου πείπτωση τουλάχιστον 2 φορές είχε γρατζουνιά και εγχειρίδια στα πολωνικά και αγγλικά μέσα αντί για ελληνικά, πέρσυ μοντέλο 2018.Τώρα ενημέρωσε πως ήταν το δικό σου για να ξέρουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το χαρείς Να σαι καλα φιλος. BTO ηταν και το δικο σου? Απο που το αγορασες?
winmac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Narcos είπε Να σαι καλα φιλος. BTO ηταν και το δικο σου? Απο που το αγορασες? istorm BTO 2018 1
gagarin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2019 O μονος λογος που με εκανε να αλλαξω σκληρο δίσκο στο macbook μου είναι οτι ήθελα bootcamp / windows 10.και ολα αυτα για ενα γ%^#&@%ο προγραμμα για την δουλεια που τρεχει μονο σε win... Πραγματικά αν ηθελα μονο macOS οχι μονο εφτανε...εδινα και στο γειτονα...με χαλαει η νοοτροπια του ελα μωρε πετατα μεσα σε ενα φακελο οτι κ αν ειναι κ φτανεις να μην εχεις χωρο γιατι εχεις ΣΑΒΟΥΡΑ!!! ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.-
medidia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, winmac είπε τελικά έβγαλε και άλλα θέματα. Τι άλλα θέματα έβγαλε;
marmagia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 On 02/12/2019 at 14:15, winmac said: istorm BTO 2018 εγω για αυτο ακριβως τους ζητησα να εχει αγγλικο πληκτρολογιο. Ουτε αγγιξαν το μακ, ηρθε σε αριστη κατασταση και ακριβως επειδη ηρθε με αγγλικο πληκτρολογιο το ειχα στα χερια μου σε 7 μερες αντι για μηνα που λενε 1
Narcos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 2/12/2019 στις 2:15 ΜΜ, winmac είπε istorm BTO 2018 Ετσι για την ιστορια... Ηρθε το macbook κανονικα σφραγισμενο ζελατινα, χωρις γρατσουνιες και αλλες ιστοριες! Προφανως και δεν μπορω να καταλαβω απο καπου αν ανοιχθηκε το μηχανημα για να μπει Ελληνικο πληκτρολογιο. Παρολα αυτα μαθημενος με το προηγουμενο macbook pro 2015 στο οποιο ειχα Αγγλικο πληκτρολογιο, με δυσκολευει λιγακι το Ελληνικο τωρα που οι Ελληνικοι χαρακτηρες ειναι σε πρωτο πλανο! Χαχα... απολυτα ευχαριστημενος με τα παιδια στην Document! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Narcos είπε Παρολα αυτα μαθημενος με το προηγουμενο macbook pro 2015 στο οποιο ειχα Αγγλικο πληκτρολογιο, με δυσκολευει λιγακι το Ελληνικο τωρα που οι Ελληνικοι χαρακτηρες ειναι σε πρωτο πλανο! Ένα από τα χειρότερα πληκτρολόγια (σε εμφάνιση, λόγω διπλών γραμμάτων), μαζί με τα azerty, qwertz (λόγω διάταξης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα