Προς το περιεχόμενο

macbook pro 2019 128 gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ενας φιλος εχει το macbook pro 128 gb  2019 το πειρε τωρα το σεπτεμβρη και θελει να αλλαξει τον ssd να βαλει ποιο μεγαλο αλλαζει ξερετε?? και τη προτηνεται.ευχαριστω εκ τον πρωτερον

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πούλημα και αγορά του μοντέλου που θέλει. Αν και δε πιστεύω ότι μοντέλο με 128GB non-removable αποθήκευση θα πουληθεί εύκολα... εγώ τουλάχιστον δε θα το αγόραζα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/11/2019 στις 5:13 ΜΜ, babisideris είπε

καλησπερα παιδια ενας φιλος εχει το macbook pro 128 gb  2019 το πειρε τωρα το σεπτεμβρη και θελει να αλλαξει τον ssd να βαλει ποιο μεγαλο αλλαζει ξερετε?? και τη προτηνεται.ευχαριστω εκ τον πρωτερον

Να βάλει εξωτερικό ssd.....

Είτε USB είτε thunderbolt... 

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Haldol είπε

Πούλημα και αγορά του μοντέλου που θέλει. Αν και δε πιστεύω ότι μοντέλο με 128GB non-removable αποθήκευση θα πουληθεί εύκολα... εγώ τουλάχιστον δε θα το αγόραζα.

Σιγά ρε συ, πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι φάση;

όπως είπε και ο @Jiakometi, παίρνει ένα thunderbolt 3 external ssd, και βάσει εκεί όλα τα μεγάλα αρχεία.

https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/f/5987_675824/SSD-Thunderbolt-3.html?o=thunderbolt+3+ssd&order_by=pricevat&order_dir=asc

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Σιγά ρε συ, πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι φάση;

όπως είπε και ο @Jiakometi, παίρνει ένα thunderbolt 3 external ssd, και βάσει εκεί όλα τα μεγάλα αρχεία.

https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/f/5987_675824/SSD-Thunderbolt-3.html?o=thunderbolt+3+ssd&order_by=pricevat&order_dir=asc

Εάν το MBP είναι σταθερά τοποθετημένο κάπου, σαν workstation, είναι εξαιρετική λύση.

Απλά σκέφτομαι ότι για να πήρε MBP και όχι iMac, μάλλον θα το κουβαλάει συχνά σε εξωτερικές δουλειές. Σε τέτοια περίπτωση δε βολεύει ιδιαίτερα ο εξωτερικός δίσκος.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Haldol είπε

Εάν το MBP είναι σταθερά τοποθετημένο κάπου, σαν workstation, είναι εξαιρετική λύση.

Απλά σκέφτομαι ότι για να πήρε MBP και όχι iMac, μάλλον θα το κουβαλάει συχνά σε εξωτερικές δουλειές. Σε τέτοια περίπτωση δε βολεύει ιδιαίτερα ο εξωτερικός δίσκος.

Είναι πάρα πολύ lightweight. Και έτσι όπως τα έχει κάνει η Apple, όλοι σχεδόν κυκλοφορούν και με ένα dongle...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Είναι πάρα πολύ lightweight. Και έτσι όπως τα έχει κάνει η Apple, όλοι σχεδόν κυκλοφορούν και με ένα dongle...

Καλά, αυτό ξαναπές το. Τις 3-4 φορές που έχω βγάλει το MBP απ' το σπίτι, είμαι με το SATECHI στο χέρι. 

Μία απλή USB να είχε ρε γαμώτο, μία, όπως το Yoga μου, δε θα μ' ένοιαζε.

Δημοσ.
Στις 20/11/2019 στις 5:36 ΜΜ, Haldol είπε

αν το χτυπήσει σε καλή τιμή, σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον, μιας και οι περισσότεροι απλά θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα macbook και μετά θα τους νοιάξει για το χώρο..

Δημοσ.

Εχω mbp 2018 tb με 256gb ssd. Οκ τρομερή ταχύτητα και σίγουρα θα το χαρείς αλλα χωρις να εχω βάλει τίποτα σοβαρο περα απο μερικα προγράμματα και τα αρχεια που δουλευω καθημερινα στο διδακτορικο (word-excel κλπ) εχω 190gb ελευθερα . Με 128gb θα είχα 62 gb ελέυθερα που δεν το θεωρώ και πολυ για καινούργιο μηχάνημα , εκτός αν δουλεύεις φουλ εξωτερικούς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...