kostasbm Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 ενα πραγμα μονο θα σου πω,τα υπολοιπα λίγο πολυ τα ειπαν αν το κανεις για τα παιδια σου και εισαι ετοιμος να κανεις καποιες θυσιες για αυτα να πας θα πανε σχολειο θα μαθουν τη γλωσσα τωρα που ειναι μικρα και θα εχουν καποια προοπτικη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Φύγε. Στο λέει ένας που γύρισε και το μετάνιωσε. Είσαι σίγουρος ότι θα έχεις δουλειά εδώ μέχρι τη σύνταξη; Είσαι σίγουρος ότι ο μισθός θα φτάνει; Τα παιδιά πόσα θέλουν να σπουδάσουν, ξέρεις; Αν εδώ δεν έχεις κατά μέσο όρο 1800 ευρώ, για να καλύψεις και το μέλλον, δεν έχει νόημα. Φύγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, j2k είπε Οχι δεν αξιζει να πας οδηγος στη γερμανια γενικα δεν αξιζει να φυγεις εξω... Ξερεις αν σου δωσουνε να μηχανολογικο εξαρτημα να το σχεδιασεις σε solidworks ή σε καποιο αλλο cad λογισμικο? Αν ναι υπαρχει δουλεια εδω. Ναι ναι Solidworks δουλεύω μια 5ετία τώρα εδώ που είμαι! Αυτό κάνω ουσιαστικά σχεδιάζω τα αντικείμενα σε 3D μορφή, σε μηχανολογικό έπειτα για να πάνε στις εργαλειομηχανές του μηχανουργείου να γίνουν! Απλά όπως είπα έχω το θέμα πως με την γλώσσα είμαι σε στάδιο Α2-Β1. Μπορείς αν έχεις τον χρόνο και θέλεις να μου πεις κάτι περισσότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j2k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ε αφου εχεις δουλεια εδω και σχεδιαζεις σε cad εξαρτηματα γιατι θες να πας στη γερμανια ? Ξερεις οτι αυτη τη δουλεια μπορεις να την κανεις και απο το σπιτι σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 6 hours ago, j2k said: Ε αφου εχεις δουλεια εδω και σχεδιαζεις σε cad εξαρτηματα γιατι θες να πας στη γερμανια ? Ξερεις οτι αυτη τη δουλεια μπορεις να την κανεις και απο το σπιτι σου ? Ενδεχομένως για πολύ υψηλότερη μισθοδοσία αλλά και καλύτερες προοπτικές εξέλιξης; Το ότι υπάρχει δουλειά κι εδώ, δε σημαίνει απαραίτητα πως αυτή αμείβεται σωστά...τώρα για το remote work, αν όντως μπορεί να εξασφαλίσει εισόδημα επιπέδου full time θέσης. από εμένα απολύτως δεκτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, j2k είπε Ε αφου εχεις δουλεια εδω και σχεδιαζεις σε cad εξαρτηματα γιατι θες να πας στη γερμανια ? Ξερεις οτι αυτη τη δουλεια μπορεις να την κανεις και απο το σπιτι σου ? 9 ώρες πριν, DrFreeman είπε Ενδεχομένως για πολύ υψηλότερη μισθοδοσία αλλά και καλύτερες προοπτικές εξέλιξης; Το ότι υπάρχει δουλειά κι εδώ, δε σημαίνει απαραίτητα πως αυτή αμείβεται σωστά...τώρα για το remote work, αν όντως μπορεί να εξασφαλίσει εισόδημα επιπέδου full time θέσης. από εμένα απολύτως δεκτό. Ακριβώς αυτό! Καλύτερα λεφτά και εξέλιξη. Εδώ δυστυχώς είναι κάπως στάσιμα τα πράγματα και στην δουλειά μου και στην αγορά γενικά! Το έχω κοιτάξει κατά καιρούς αλλά ήταν πολύ part time λόγω μικρής ζήτησης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Για αυτόν που ξεκίνησε το θέμα:φίλε αν μπορείς να πάρεις άδεια απο εκεί που είσαι τώρα για πχ 3 μήνες πήγαινε και δοκίμασε.Αν δεις ότι μπορείς παραιτήσε απο την ελληνική εργασία και συνεχίζεις Γερμανία..Αν δεν...... επιστρέφεις . Δεν χρειάζεται να ξερουν στην δουλειά σου τι θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα