Προς το περιεχόμενο

Laptop πρόβλημα με άσπρη οθόνη κ μετά παίζει κανονικά η το αντιθετο

akishellas1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά είναι ένα clevo w79th με έναν T3500 4gb ram k SSD . Λοιπόν περαστηκαν windows 10 από οδηγούς όλα περαστηκαν οκ από τι είδα στην διαχείριση συσκευών. Το θέμα είναι πως μετά από κάνα 3 μηνο ξαφνικά κάνει το εξής όταν ανάβει η βγάζει άσπρη οθόνη κ μένει έτσι είτε άσπρη οθόνη κ μετά μπαίνει κανονικά Windows η μπαίνει κανονικά στα Windows κ μετά απρη οθόνη η παίζει κανονικά.... Συνήθως την άσπρη οθόνη θα την βγάλει 1 στις 5 θα παίζει από την αρχή κανονικά. Οτνα λοιπόν έπειτα από άσπρη οθόνη παίζει κανονικά η απευθείας παίζει κανονικά το λαπτοπ δουλεύει κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει έχει κανείς ιδέα; 

IMG_20191119_153910.jpg

Επεξ/σία από akishellas1979
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης παιδιά σε άλλο λαπτοπ αν δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη κ το συνδέω με την τηλεόραση έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών; επίσης δεν ακούγεται κανένα μπιπ η ο ήχος που κάνει όταν μπαίνει σε windows

Καλύτερα βάλε ξανά windows 7 γιατί έχεις πολύ αδύναμο επεξεργαστή και ζορίζεται και ανεβάζει μεγαλες θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη.

• Like 1

17 ώρες πριν, GasT είπε

Καλύτερα βάλε ξανά windows 7 γιατί έχεις πολύ αδύναμο επεξεργαστή και ζορίζεται και ανεβάζει μεγαλες θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη βλάβη.

Επιστημονική ανάλυση......

Είναι πρακτική ανάλυση που την έχω επαληθεύσει σε δεκάδες laptop που χαλάνε οι κάρτες γραφικών τους και πάντα οι πελάτες μου αναφέρουν ότι πριν λίγο καιρό βάλανε windows 10 και μετά από μέρες χάλασε το λαπτοπ. Αυτό σε λαπτοπ παλαιότερα που είχαν win7 ή vista απο την μαμά τους και είναι έτοιμα να εμφανίσουν  κάποιο πρόβλημα, τα windows 10 επιταχύνουν  την εμφάνιση του  προβλήματος γιατί ζορίζουν παραπάνω cpu,vga.

Οπότε σε ζορισμένα παλιά μηχανήματα δεν προτείνω την εγκατάσταση των windows 10. Αλλά ο Coppermine κάτι ξέρει παραπάνω για να σχολιάζει ειρωνικά την ανάρτηση μου.

• Like 1

2 ώρες πριν, GasT είπε

και πάντα οι πελάτες μου

Ασχολίαστο, δηλαδή είσαι επαγγελματίας είτε τεχνικός Η/Υ είτε ηλεκτρονικός και μου γράφεις την ανωτέρω μπαρούφα και την απέδωσες στο λειτουργικό????WTF

Aυτή η λογική υπόθεση που κάνεις για ΝΑ είχε κάποια βάση ΘΑ έπρεπε να στηρίζεται σε κάποιο προβληματικό οδηγό γραφικών των windows 10 που ΘΑ έκανε τις όποιες κάρτες γραφικών να λειτουργούν out of specs στα 10  με ότι safety protection έχει ο κατασκευαστής OFF.

ΑΛΛΑ φυσικά και δεν υπάρχει τίποτε τέτοιο ΠΑΡΑ η φαντασία σου, μου κάνει εντύπωση που επαγγελματίας σχολιάζει με τόσο ημιμαθή και ανεύθυνο τρόπο.....βέβαια απο την στιγμή που είναι ανοικτό το επάγγελμα και τεχνικός πρακτικά μπορεί να δηλώσει ο οποιοσδήποτε ακόμα και οι πειρατές μέσω fb δεν μου κάνει εντύπωση εδώ άλλοι μετρούν πυκνωτές με πολύμετρο πάνω σε pcb για να βρουν βραχυκύκλωμα ή δεν ξεχωρίζουν ένα controller από ένα dual mosfet, και πάντα ξέρουν.......ο νοών νοείτω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...