gregs33 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μερικά χρόνια το δίπλωμα αυτοκινήτου μεν , είμαι χωρίς όχημα δε. Ήρθε ο καιρός και ψάχνομαι για αυτοκίνητο λοιπόν. Κυρίως για χρήση εντός της πόλης της Χαλκίδας, μία φορά τον μήνα ίσως ταξιδάκι στον τόπο μου την Τρίπολη, ~250 χλμ και πίσω. Το budget δεν είναι μεγάλο, άντε στο maximum 3500~4000 βαριά. Ψάχνω κάτι οικονομικό σε κατανάλωση, hatchback αλλά και με άνετους χώρους όσο είναι δυνατόν. Όσο για επιδόσεις, δεν με καίει. Κοίταζα αρκετά Toyota Yaris. Μου αρέσουν υπερβολικά τα Daihatsu Sirion 1300. Όποια πρόταση καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ. 1
agnostos13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ένα yaris 1300αρι (μην πας στο 1000άρι δεν θα τραβάει-ειδικά με a/c) χωρίς πάρα πολλά km θα σε καλύψει πιστεύω. Τα daihatsu έχουν σοβαρό θέμα με την διάθεση σε ανταλλακτικά (την έχει πάθει γνωστός μου). Εναλλακτικά δες κανά Micra ή Colt.
Agmourk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Renault Twingo. Άνετο, οικονομικό, μεγάλους χώρους (για την κατηγορία). Το dynamique μπορείς να το βρείς σε αυτή την τιμή. Είναι ελαφρύ και είναι περίπου 80 άλογα. Είναι σβέλτο. Μειονέκτημα του θα έλεγα τον ήχο που περνάει στην καμπίνα και το γεγονός ότι το εσωτερικό είναι ιδιαίτερο και δεν αρέσει σε όλους.
NickTG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 hours ago, agnostos13 said: Τα daihatsu έχουν σοβαρό θέμα με την διάθεση σε ανταλλακτικά (την έχει πάθει γνωστός μου). Στο τελευταίο Sirion? Σε τι ανταλλακτικά?
agnostos13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, NickTG είπε Στο τελευταίο Sirion? Σε τι ανταλλακτικά? Δεν έχει Sirion o γνωστός μου...έχει Cuore, και γενικά έχει πρόβλημα με τα περισσότερα ανταλλακτικά (εκτός από κάποια αναλώσιμα), ειδικά στην φανοποιία δεν υπάρχει δείγμα!
Dark_Nightfall Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Αν κοιτάς για yaris να αποφύγεις αυτά με τον κινητήρα 1NR-FE καθώς έχουν βγάλει προβλήματα.
gregs33 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις . Αλήθεια το sirion το υπερ-γούσταρα αλλά μετα από αυτά που λέτε και που διάβασα και αλλού φαίνεται ν υπάρχει όντως θέμα με τα ανταλλακτικά τους.
NickTG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 14 hours ago, agnostos13 said: Δεν έχει Sirion o γνωστός μου...έχει Cuore, και γενικά έχει πρόβλημα με τα περισσότερα ανταλλακτικά (εκτός από κάποια αναλώσιμα), ειδικά στην φανοποιία δεν υπάρχει δείγμα! Με το Sirion πάντως μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Εννοείται πως από αναλώσιμα βρίσκεις ότι θες.
katz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 207 ή yaris ή polo. Τι νταιχατσου και μιτσουμπισι ημαρτον δεν θες κλιματιστικο, αμαξι θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα