Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ψαχνω να αγορασω ενα ταμπλετ κυριως για να βλεπω ταινιες στο αεροπλανο καθως ειμαι σχεδον 20 μερες το μηνα σε ταξιδια για τη δουλεια. Επομενως η οθονη και η ποιοτητα θεασης ειναι το σημαντικοτερο για μενα. Βεβαια καθως δεν αντεχω κολληματα και μακροπροθεσμα προβληματα, θα ηθελα κατι με καλο επεξεργαστη και ραμ 3-4. Το μπατζετ μου ειναι μαξιμουμ 200 αν και το ιδανικο θα ηταν γυρω στα 150. Μπορω να αγορασω και απο Κινα και απο Ελλαδα. Υπαρχει κατι αλλο εκτος του mi pad 4;

Edit: ιδανικα θα ηθελα 8 ιντσες αλλα αν κατι ειναι πολυ καλο το σκεφτομαι και για 10

Επεξ/σία από mixschino
  • Like 1
Δημοσ.

Να σου πω μια "αιρετικη" αποψη; Εχω το Oculus Go και αν δεν εχεις προβλημα να το φορας κατα την διαρκεια της πτησης ειναι παρα πολυ καλο για θεαση ταινιων. Αλλο πραγμα οι 8-10 ιντσες και αλλο το IMAX cinema Το βρισκεις κατω απο 200 και μαζι με ενα battery pack εχεις αρκετες ωρες θεασης.

Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει VR φαση ειμαι σιγουρος οτι απο κατω θα απαντησουν αρκετοι που κατεχουν απο ταμπλετες. :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, vste είπε

Να σου πω μια "αιρετικη" αποψη; Εχω το Oculus Go και αν δεν εχεις προβλημα να το φορας κατα την διαρκεια της πτησης ειναι παρα πολυ καλο για θεαση ταινιων. Αλλο πραγμα οι 8-10 ιντσες και αλλο το IMAX cinema Το βρισκεις κατω απο 200 και μαζι με ενα battery pack εχεις αρκετες ωρες θεασης.

Τωρα αν δεν σε ενδιαφερει VR φαση ειμαι σιγουρος οτι απο κατω θα απαντησουν αρκετοι που κατεχουν απο ταμπλετες. :)

Ευχαριστω πολυ, οντως αιρετικη αποψη αλλα με τετοιες ιδεες ο κοσμος παει μπροστα! Ψαχνω συγκεκριμενα ταμπλετακι για οικονομια χωρου, και το oculus ειναι λιγο τουμπανακι.

Επεξ/σία από mixschino
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vgeovai είπε

https://www.skroutz.gr/s/16814703/Huawei-MediaPad-T5-10-1-32GB.html

Κάτι σαν αυτό πιστεύω είναι καλο. Μονο αρνητικό είναι ότι έχει eMMC και όχι SSD άρα δεν αναβαθιζετε ο αποθηκευτικός του χώρος.

Ευχαριστω πολυ για την προταση! Συγκρινοντας το με Chuwi Hi9 Pro στα 155 ευρω, και Xiaomi Mi Pad 4 (4/64) στα 190 ποιο θα διαλεγατε;

Δημοσ.

Επειδή είμαι στην ίδια φάση με εσένα, με πολλά ταξίδια και ώρες στο αεροπλάνο και στα αεροδρόμια, δεν ήθελα κάτι εξηζητημένο ή ακριβό σε τάμπλετ, μόνο για να βλέπω ταινίες άντε και κανένα mail ή λίγο σερφάρισμα στις αναμονές, λόγω της εύκολης και ελαφριάς μεταφοράς, πήγα και πήρα ένα πολύ φτηνό 10άρι από το στοκατζίδικο του Πλαισίου πριν τρία χρόνια, το οποίο παίζει ακόμα, και το έχω ξεσκίσει. Βλέπω ταινίες μια χαρά και έχει καλή αυτονομία, αν πέσει η μπαταρία έχω ένα powerbank και το φορτίζω. Τις ταινίες τις περνάω στην SD και αρκετές τις έχω σε στικάκια.

Ομολογώ πάντως πως η πρόταση του φίλου πιο πάνω με το Oculus έφτιαξε, και δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Μόλις γυρίσω Ελλάδα θα το ψάξω, Thanx @vste

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MadPax είπε

Επειδή είμαι στην ίδια φάση με εσένα, με πολλά ταξίδια και ώρες στο αεροπλάνο και στα αεροδρόμια, δεν ήθελα κάτι εξηζητημένο ή ακριβό σε τάμπλετ, μόνο για να βλέπω ταινίες άντε και κανένα mail ή λίγο σερφάρισμα στις αναμονές, λόγω της εύκολης και ελαφριάς μεταφοράς, πήγα και πήρα ένα πολύ φτηνό 10άρι από το στοκατζίδικο του Πλαισίου πριν τρία χρόνια, το οποίο παίζει ακόμα, και το έχω ξεσκίσει. Βλέπω ταινίες μια χαρά και έχει καλή αυτονομία, αν πέσει η μπαταρία έχω ένα powerbank και το φορτίζω. Τις ταινίες τις περνάω στην SD και αρκετές τις έχω σε στικάκια.

Ομολογώ πάντως πως η πρόταση του φίλου πιο πάνω με το Oculus έφτιαξε, και δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Μόλις γυρίσω Ελλάδα θα το ψάξω, Thanx @vste

Ειχε παρει ταμπλετακι 10ιντσο απο Πλαισιο η αδερφη μου μια φορα, και πεθανε πολυ συντομα. Μαλλον σταθηκες τυχερος!

11 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Θεωρώντας ότι όλα είναι από ελλάδα, xiaomi mi pad 4 με διαφορα. Το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκω ούτε στο εξωτερικό με 190. Εάν πάλι είναι από εξωτερικό, θα πρέπει να έχεις το νου σου στο τελωνείο, μιας και θα πλήρωσης πολύ παραπάνω από τα 200 που είχες κατά νου.

Κι εγω προς τα εκει κλινω, στο banggood το εχει 191 + 7e priority shipping για να αποφυγεις το τελωνειο: https://www.banggood.com/XIAOMI-Mi-Pad-4-CN-ROM-4G-LTE-4GB64GB-Original-Box-Snapdragon-660-8-MIUI-9-OS-Tablet-PC-Black-p-1372857.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vgeovai είπε

Aμα είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις τελωνείο τότε είναι η καλύτερη επιλογή.

Σιγουρα ειναι η καλυτερη, το μονο που με κραταει ειναι η πολυ καλη οθονη του Chuwi Hi9 Pro, και η αρκετα χαμηλοτερη τιμη του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mixschino είπε

Ειχε παρει ταμπλετακι 10ιντσο απο Πλαισιο η αδερφη μου μια φορα, και πεθανε πολυ συντομα. Μαλλον σταθηκες τυχερος!

Γιατί τυχερός; Ενα Samsung Galaxy Tab A 2016 είχα πάρει στο κατοστάρικο τότε από 190 που είχε...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MadPax είπε

Γιατί τυχερός; Ενα Samsung Galaxy Tab A 2016 είχα πάρει στο κατοστάρικο τότε από 190 που είχε...

Ααα οκ νομιζα οτι εννοουσες turbo x 😝

Δημοσ.

οταν λες πολλες ωρες στο αεροπλανο εννοεις 10 συνεχομενες η 13 /?????

γιατι τοσες κανω οταν παω Αυστραλια  .....

παρε ενα 10αρι για να το ευχαριστηθεις 

Δημοσ.
Στις 20/11/2019 στις 10:00 ΠΜ, kostasbm είπε

οταν λες πολλες ωρες στο αεροπλανο εννοεις 10 συνεχομενες η 13 /?????

γιατι τοσες κανω οταν παω Αυστραλια  .....

παρε ενα 10αρι για να το ευχαριστηθεις 

19 ώρες πριν, Nikolaosdimitriou είπε

Και γω για 10αρι λέω. 

Ο κανονας ειναι ευρωπαικα ταξιδια ομως μια στο τοσο υπαρχει και καποιο υπερατλαντικο. Μαλλον δε θα παω προς 10 ομως γιατι ειδικα οταν πας μακρια ταξιδια, οσο πιο light τοσο καλυτερα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mixschino είπε

Ο κανονας ειναι ευρωπαικα ταξιδια ομως μια στο τοσο υπαρχει και καποιο υπερατλαντικο. Μαλλον δε θα παω προς 10 ομως γιατι ειδικα οταν πας μακρια ταξιδια, οσο πιο light τοσο καλυτερα!

εγω το βλεπω σαν εργαλειο και εξω απο το αεροπλανο στα ταξιδια...εκτος και αν εχεις παντα λαπτοπ μαζι σου οποτε και το ταμπλετ ειναι πλεονασμος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα παρηγγειλα τελος Νοεμβρη στο black friday το mi pad 4 4/64 στα 170 μαζι με εξοδα αποστολης (https://www.banggood.com/Original-Box-Xiaomi-Mi-Pad-Snapdragon-660-4G-RAM-64G-8-Inch-MIUI-11_0-OS-Tablet-PC-p-1316056.html?rmmds=myorder&ID=224&cur_warehouse=CN) και αναμενω τωρα! ποσο καιρο λετε να παρει με air parcel register? 

(edit: ειχα βαλει priority για να αποφυγω το τελωνειο και απο μονοι τους το εκαναν air parcel register με ασφαλεια τελωνειου ελπζω να μην παρει μηνες για να το παρω στα χερια μου)

Επεξ/σία από mixschino

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...