karib Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Παιδιά μόλις μου έβγαλε μπλε οθονη στα windows xp με το εξης μηνυμα: Page fault in non paged area. Τι σημαίνει αυτό, τι χτύπησε?
karib Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 format Ενταξει ρε παιδία, να το συζητήσουμε λίγο... Τι ειναι αυτο, τι το προκάλεσε ? Πιθανώς βέβαια.
GrMikeD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Ean sou emfanistike mono 1 fora, apla agnoise to. Ean sunexizei na emfanizetai, elegkse mnimes, skliro diko i kane epanegatastasi kanenos programmatos pou exeis prosfata egatastisei (px to norton antivirus).
gv Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 "Page fault in non paged area" sto google ... to 99% twn blue screens exoun na kanoun me provlimatiko hardware i drivers syskeyon. to allo 1% apo dystropa kai kakogrammena programmata. kanenas ma kanenas den mporei na sou apantisei me apolyti sigouria gia to ti ftaiei !!!
Divxakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Den nomizo pos h kalyteri lisi einai na kanei Format to mixanima...... :roll: Tha sou protina na deis edo... http://aumha.org/win5/kbestop.htm exei polles plirofories gia to ti simeni 0x00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA kai oxi mono
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 exei polles plirofories gia to ti simeni 0x00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA kai oxi mono Δεν κατέληξα κάπου... Εχω καιρο να δω μπλε οθονη, λετε να τη γλύτωσα?
Highlander Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 format Ενταξει ρε παιδία' date=' να το συζητήσουμε λίγο... Τι ειναι αυτο, τι το προκάλεσε ? Πιθανώς βέβαια.[/quote'] Αν ο άνθρωπος ήθελε να κάνει format δεν θα το ανέφερε εδώ. Τέλος πάντων 9/10 φορές που μου έχει τύχει BSOD (Blue Screen Of Death) έχω λύση το πρόβλημα με εξήγηση των μηνυμάτων. Μην είστε απόλυτοι. Προσπαθήστε να βοηθήσετε λίγο. Και να ξέρετε πως το Google είναι το πιό κατάλληλο για μηνύματα BSOD.
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Thanx Highlander. Το format πρέπει πάντα να είναι η τελευταία λύση. Αφήστε που ανακάλυψα φίλους μου που είχαν την αρχή πρόβλημα=λύση το φορματ, και τελικά ανακαλύπτω ότι τα πραγματα δεν ηταν τοσο τραγικά και μπορούσαν να λυθουν αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.