Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

Σας παρακαλω ζητω την βοηθεια σας.

Ενδιαφέρομαι να μεταφρασω στα Αγγλικά το πτυχίο πληροφορικής που απέκτησα απο το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου-Τρίπολη, με σκοπο να στείλω βιογραφικο για εργασια σε εταιρειες της βορειας και κεντρικης Ευρωπης.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.

Πριν παω στο μεταφραστικο τμημα του υπουργειου εξωτερικων πρεπει να επικυρωσω το αντιγραφο του πτυχίου και αν ναι που?Μπορω να το κανω απο τα ΚΕΠ η πρεπει να παω στην σχολη στην Τριπολη(Το οποιο ειναι δυσκολο γιατι τωρα μενω στην Ευβοια).

Μετα την επικυρωση που πρεπει να παω για να μου βαλουν την σφραγιδα της χαγης?

Οποιος μπορει ας βοηθησει.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Apostille χρειαζεται μονο για επισημα εγγραφα σε συγκεκριμενες χωρες... Δεν χρειαζεται να κανεις κατι ακομα (και ουτε και νομιζω να στο ζητησει καποια εταιρια με σφραγιδα) 

Δημοσ.

Μια απλή επικύρωση και μετάφραση στην μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠΕΞ αρκεί η apostille έχει καταργηθεί ακόμα και σε επίσημα κρατικά έγγραφα όπως άδειες γάμου, πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου , πιστοποιητικά διαμονής και κατοικίας, εκλογικών δικαιωμάτων και ποινικού μητρώου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mix@lis είπε

Ευχαριστω παιδια!Οποτε μια απλη μεταφραση απο δικηγορο ειναι αρκετη?

Αυτή τη στιγμή δε χρειάζεσαι τίποτα. Απλά στέλνεις το βιογραφικό, δε στέλνεις το πτυχίο πουθενά.

Κλείσε συμβόλαιο με το καλό και θα σου πούνε τι και πως θα χρειαστεί.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giwrgos555 είπε

Μια απλή επικύρωση και μετάφραση στην μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠΕΞ αρκεί η apostille έχει καταργηθεί ακόμα και σε επίσημα κρατικά έγγραφα όπως άδειες γάμου, πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου , πιστοποιητικά διαμονής και κατοικίας, εκλογικών δικαιωμάτων και ποινικού μητρώου.

Δεν έχει καταργηθεί γι αυτά τα έγγραφα 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, giwrgos555 είπε

Εσυ ξέρεις

Για δουλειες στον ιδιωτικο τομεα που ψαχνεις εσυ δεν χρειαζεσαι να ασχοληθεις καν. Αμφιβαλω αν θα σου ζητησουν καν το πτυχιο για να το δουν. Πτυχια και επικυρωσεις ζηταει το δημοσιο. Για τετοια επαγγελματα θα πνιγεις στην χαρτουρα και μια μεταφραση ακομα και με apostille δεν ειναι επ ουδενη  αρκετη. Θελει μετραφραση και επισημη αναγνωριση κτλ διαδικασια μου παιρνει μηνες.

Δημοσ.

Δεν σου έδωσαν αγγλικό αντίγραφο κατά την αποφοίτηση; 

Περίεργο, γιατί εκεί αναφέρονται και τα ECTS.

Αν αποφοίτησες πρόσφατα, κάνε μια ερώτηση μήπως και είτε απλώς βαριούνται να δώσουν ή δίνουν μόνο μετά από αίτημα. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, giwrgos555 είπε

Εσυ ξέρεις

Ξερω κι εγω... Μην παραπληροφορεις τον κοσμο φιλε μου.

Δεν εχει καταργηθει για ολα τα κρατη! Βελγιο π.χ. πριν μια βδομαδα την εκανα χρηση για επισημα εγγραφα με Ελλαδα...

• Like 2
Δημοσ.

Ενας φιλος θα καταθέσει τα χαρτιά του αυτη τη βδομάδα στην Ολλανδία, του ζητήθηκε apostille.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...