Προς το περιεχόμενο

Parking στο αεροδρόμιο.

kourt71724

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Προσωπικά κλείνω πάντα στο Economy και από πριν για να μην εχω κανένα μπέρδεμα με τιμές και κυρίως να ειναι όσο πιο φτηνό γίνεται. Δεν έχω δει καμία διαφορά με το long term.

Όταν πήρα τηλ όπως και τώρα δεν υπήρχαν/υπάρχουν θέσεις online για τις ημερομηνίες που θέλω . Απορώ πως η υπάλληλος μου είπε «μπορείτε να έρθετε στο long term και χωρίς κράτηση απλά η χρέωση θα είναι 50€ για τις ημέρες που θέλετε» 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, Kingedward said:

Όταν πήρα τηλ όπως και τώρα δεν υπήρχαν/υπάρχουν θέσεις online για τις ημερομηνίες που θέλω . Απορώ πως η υπάλληλος μου είπε «μπορείτε να έρθετε στο long term και χωρίς κράτηση απλά η χρέωση θα είναι 50€ για τις ημέρες που θέλετε» 

From €5/day for the first 1.000 parking spaces

Available only for online bookings

Free shuttle bus service

Κοίταξες μόνος σου online; Αν δεν βιάζεσαι μπορείς να το τσεκάρεις ανα διαστήματα μπας και πετύχεις θέση. Αν η διαφορά είναι μικρή πήγαινε όπως σου λέει. Αν όμως είναι μεγάλη καλύτερα να το ψάξεις λίγο και να τα φάς σουβλάκια.

Πολλά χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το mega air και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το να μπεις σε βανάκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο , ο χρόνος μετακίνησης ελάχιστος και ουσιαστικά door to door υπηρεσία. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/12/2023 στις 10:09 ΜΜ, Kingedward είπε

Αρκετές φορές έχω πάει ενώ δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις για online κράτηση και είχε πάρα πολλές θέσεις, δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχε κατά νου οτι αν κλείνεις εισιτήριο με Aegean σου ανοίγει επιλογή για πάρκινγκ και εμφανίζει extra διαθέσιμες θέσεις για online  κράτηση.

Επεξ/σία από G.bar

Αν μπεις στο economy/long term του αεροδρομιου, επιδιωξε να παρκαρεις κοντα σε καποια σταση. Αντι να περπατας μεχρι το τερμιναλ (ειδικα αμα εχεις πολλες αποσκευες), περνανε αρκετα συχνα τα εσωτερικα λεοφωρειακια που σε αφηνουν στις αναχωρησεις. Ασε που ειναι καλο "σημαδι" για να θυμασαι που το αφησες😉

Στις 26/12/2023 στις 9:54 ΜΜ, Kingedward είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά ! 

Ισχύει ότι μπορείς να πας και χωρίς κράτηση στο long term του αεροδρομίου ή θα φάω άκυρο ;

Γιατί δεν μπορούσα να κλείσω online ήταν περιορισμενες οι θεσεις

Έτσι πάντως μου είπε μια υπάλληλος στο τηλ. 

Καλησπέρα, καλή χρονιά. Μπορείς να πας, δεν θα φας άκυρο. Απλά πληρώνεις κάτι παραπάνω σε σχέση με το αν κλείσεις online. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχει καθόλου θέσεις. Συνήθως πάντα έχει online, απλά βγάζει κάποιες με 5€/ημέρα και όταν εξαντληθούν αυτές με το τάληρο, έχει άλλες λίγο πιο ακριβές. Αλλά δεν μου έχει τύχει να μην έχει καμία θέση και πίστεψέ με το αφήνω πάρα πολύ συχνά εκεί.

Για εκτός αεροδρομίου, μια φορά που το έκανα το μετάνιωσα και πραγματικά μιλάμε για πάρα πολύ μικρή διαφορά στην τιμή (αντί για 5€ να δώσεις 4€) και σου κάνουν και ένα υποτυπώδες πλύσιμο. Αλλά και αυτά είναι υπαίθρια χωρίς σκίαση (εκτός αν τα σκάσεις χοντρά για να σε βάλουν κάτω από κανά τεντόπανο) και κυρίως εξαρτάσαι από τα βανάκια τους για να πας στο αεροδρόμιο ή να γυρίσεις από αυτό. Προσωπικά περίμενα κανά μισάωρο να έρθει βανάκι και ένα άλλο ζευγάρι που περίμεναν μαζί μας, επειδή βιαζόταν πήρε ταξί για να πάει. Αντίθετα στου αεροδρομίου έχει συνέχεια πουλμανάκι και αν βιάζεσαι το κόβεις με τα πόδια (μαξ να περπατήσεις 10 λεπτά). Συν ότι έχεις τα κλειδιά μαζί σου, παίρνεις πόντους που τους εξαργυρώνεις σε έκπτωση σε επόμενη κράτηση κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...