Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι μαζί με την καλημέρα μου , να ζητήσω τα φώτα σας στο θέμα που αντιμετωπίζω σχετικά με την εφαρμογή που ακούει στο όνομα Instagram σε περιβάλλον Android One και σε συσκευή Xiaomi Mi a3 καινούργια .

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται από την κόρη μου για επαγγελματικές παρουσιάσεις και αφού αλλάχτηκε η παλιά της συσκευή με ένα καινούργιο Mi a3 προστέθηκε και αυτή μέσω playstore .

Προς στιγμήν συνδέεται σ' αυτήν μέσω Chrome , όμως εδώ και δύο εβδομάδες το Instagram αρνείται πεισματικά να εκκινήσει στην συσκευή της δλδ αμέσως αφού πιέσει το εικονίδιο απλά δεν ανοίγει καν χωρίς να εμφανίσει ούτε το λογότυπο .

Τα γνωστά βήματα όπως , απεγκαταστασεις και εκ νέου εγκαταστάσεις , διαγραφή μνήμης cache , επανεκκίνηση συσκευής κλπ έχουν γίνει χωρίς αποτέλεσμα . Δεν έχω προχωρήσει σε πλήρη διαγραφή δεδομένων όπως επίσης σε διαγραφή δεδομένων στο play services μήπως και ....... ούτε σε factory reset της συσκευής , προσπαθώντας να αποφύγω το στήσιμο εκ νέου .

Το Android One είναι ενημερωμένο και οποιαδήποτε βοήθεια είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη . Η έκδοση του Instagram είναι η τελευταία 119. κλπ .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .

Επεξ/σία από babisskg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...