Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Δε ξέρω αν έγινε σε άλλους αλλά ενώ μου δέχτηκε τον Πειραιώς και Eurobank δε μoυ δέχτηκε της Εθνικής και N26.

Για n26 μπες στο app στα security settings και ενεργοποίησε τη δυνατότητα Open Banking -> Allow open banking.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλό σαν ιδέα και χρήσιμο αφού μπορείς να έχεις εικόνα των συναλλαγών σε μια εφαρμογή.

Το πρόβλημα που βρήκα είναι το εξής: στην Εθνική, μου εμφανίζει μόνο τον έναν από τους δύο λογαριασμούς που έχω, και μάλιστα όχι τον κύριο!

Το αντιμετώπισε κανείς άλλος αυτό;

Δημοσ.

Καταλαβαίνει η εφαρμογή αν στον λογαριασμό είσαι πρώτος ή δεύτερος δικαιούχος πχ και γι αυτό δε μου δέχεται τον λογαριασμό της Εθνικής;

Το Ν26 έκανα αυτό μέσα στις ρυθμίσεις αλλά πάλι δε το δέχεται.

Ίσως έχει ακόμα θεματάκια η εφαρμογή 

Δημοσ.

εμένα βγάζει και τους δύο λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα (αυτόν που είμαι κύριος δικαιούχος και αυτόν που είμαι συν δικαιούχος)

κανονικά πήρε και την Alpha Bank

κανονικά πήρε και την Τράπεζα Πειραιώς

η εφαρμογή καλή φαίνεται...θα δείξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχουμε e-banking στις τράπεζες από τις οποίες θέλουμε να εμφανίζονται οι λογαριασμοί? 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Καταλαβαίνει η εφαρμογή αν στον λογαριασμό είσαι πρώτος ή δεύτερος δικαιούχος πχ και γι αυτό δε μου δέχεται τον λογαριασμό της Εθνικής;

Το Ν26 έκανα αυτό μέσα στις ρυθμίσεις αλλά πάλι δε το δέχεται.

Ίσως έχει ακόμα θεματάκια η εφαρμογή 

Το ίδιο και σε μένα. 

Μου ζητάει η N26 confirm, το κάνω, επιστρέφω στην εφαρμογή και μου σκάει The network connection was lost. 

Δημοσ.

Ωραίο app φαίνεται, που μπορούμε να βρούμε τί είδους πληροφορία μεταφέρεται και με ποιόν τρόπο. 

Αν δεν ήταν η NBG ο developer θέλω να πιστεύω ότι κανένας από εμάς δεν θα έδινε έτσι χύμα αυτά τα credentials.

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μήπως έιναι μόνο για ελληνικές τράπεζες;

Έχει και την Ν26 στις επιλογές, την μόνη από τις υπόλοιπες γνωστές (πχ Revolut δεν έχει)

Δημοσ.

Καλούτσικη....στην αρχή αν και βαριά/αργή...Αργότερα που πήγα να κάνω configuration και να βγάλω το wallet από το overview, κρασάρει συνεχώς από τις 10 φορές που επιχείρησα, οπότε στο καλό και να μας γράφει...

2 hours ago, zananiro said:

Πρέπει να έχουμε e-banking στις τράπεζες από τις οποίες θέλουμε να εμφανίζονται οι λογαριασμοί? 

Σίγουρα. Σου ζητάει να κάνεις login με τα credentials τους.

Δημοσ.

Πολύ καλός και έξυπνος τρόπος για να μαζέψει το ελληνικό κράτος στοιχεία από τους λογαριασμούς που διατηρούμε. Το κάνουμε πιο εύκολο να βλέπουν και λογαριασμούς εξωτερικού πχ Ν26. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα ηθελα να κανω μια ερωτητη... Πως γνωριζουμε οτι με αυτο τον τροπο η Εθνικη δεν θα εχει εικονα ολων των λογαριασμων μας στις ελληνικες τραπεζες. Πως γνωριζουμε οτι πισω απο την εφαρμογη σε λιγα χρονια δε θα φτιαξουν καταναλωτικα προφιλ με χρηση Deep Learning; Πριν μου πειτε οτι δεν γινεται ταυτιση δεδομενων με πραγματικα προσωπα θα σας προλαβω λεγοντας οτι τα κινητα που χρησιμοποιουμε για να ενεργοποιηθουν θελουν ταυτοτητα. Οσο για την κρυπτογραφηση δεν θα το σχολιασω... 2048bits χωρις αναφερει τον  μηχανισμο ανταλλαγης κλειδιων, μου αρεσει που γραφουν οτι πληρουν τις προυποθεσεις EBA και GDPR και χρησιμοποιουν ssl certificate απο την DigiCert που βρισκεται στην Αμερικη. 

Δημοσ.
23 minutes ago, george1807 said:

Πολύ καλός και έξυπνος τρόπος για να μαζέψει το ελληνικό κράτος στοιχεία από τους λογαριασμούς που διατηρούμε. Το κάνουμε πιο εύκολο να βλέπουν και λογαριασμούς εξωτερικού πχ Ν26. 

I got three letters for you that wil blow your mind.... Α.Φ.Μ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...