Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 https://www.news247.gr/oikonomia/ethniki-trapeza-nea-efarmogi-waiz-logariasmoys-olon-trapezon.7535044.html Η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε νέα εφαρμογή, πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα και διαθέσιμη για Android κινητά και iOS. Μία νέα εφαρμογή "λανσάρει" η Εθνική Τράπεζα, η οποία συγκεντρώνει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς σε μία οθόνη, αποκτώντας έτσι το προβάδισμα στον ανταγωνισμό του open banking. Η νέα εφαρμογή ονομάζεται "waiz" και είναι ήδη διαθέσιμη για κινητά Android και iOS. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις τράπεζες όπου έχει λογαριασμό ο χρήστης, ο οποίος δεν χρειάζεται να μπαίνει σε κάθε mobile app χωριστά. Μέσα από το app μπορεί να δει κανείς συγκεντρωμένα τα τραπεζικά του υπόλοιπα και να κάνει πληρωμές κάνοντας μόνο ένα login. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στο χρήστη να συγκεντρώσει όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, στους οποίους έχει πρόσβαση σε απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση (online) και αναλύοντας τα στοιχεία του λογαριασμού, το WAIZ βοηθάει τον χρήστη να διαχειριστεί τα χρήματά του ευκολότερα. 4 1
asmilon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Χαζο ονομα, αλλα σιγουρα πολυ ενδιαφερουσα εφαρμογη. Αραγε θα κανει κατι για τις γελοιες χρεωσεις μεταφορας χρηματων απο την μια τραπεζα στην αλλη; 2
afragorn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, asmilon είπε Χαζο ονομα, αλλα σιγουρα πολυ ενδιαφερουσα εφαρμογη. Αραγε θα κανει κατι για τις γελοιες χρεωσεις μεταφορας χρηματων απο την μια τραπεζα στην αλλη; Προφανώς όχι 1
mclein² Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, asmilon είπε Χαζο ονομα, αλλα σιγουρα πολυ ενδιαφερουσα εφαρμογη. Αραγε θα κανει κατι για τις γελοιες χρεωσεις μεταφορας χρηματων απο την μια τραπεζα στην αλλη; ναι, θα τις αυξησουν απο τον αερα ζουν, τι να κανουν ;;; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μεταφορες μεχρι 500 ευρω την ημερα υπαρχει το IRIS με δωρεαν προμηθεια (Eurobank , Alfa ) ή πολύ μικρη (Πειραιως) . Για Εθνικη δεν ξερω Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
asmilon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Αν δε κανω λαθος το IRIS συνδεεται με εναν αριθμο κινητου ανα λογαριασμο, αρα δεν ειναι πολυ πρακτικο για να στειλεις χρηματα σε δικο σου λογαριασμο αλλης τραπεζας. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.
zourman1981 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 εγώ το χρησιμοποιώ το iris για μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμούς μου, βέβαια έχω 2καρτο κινητο και με βολεύει 1
christakos07 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Για μεταφορες μεχρι 500 ευρω την ημερα υπαρχει το IRIS με δωρεαν προμηθεια (Eurobank , Alfa ) ή πολύ μικρη (Πειραιως) . Για Εθνικη δεν ξερω Και στην Εθνική είναι δωρεάν! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 ευχαριστώ τον φίλο Γιάννης Platano την κατέβασα την έκανα εγκατάσταση έβαλα τους τραπεζικούς λογαριασμούς και θα την δοκιμάσω.
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ενδιαφέρον... Δλδ μπορώ να μεταφέρω σε δικούς μου λογαριασμούς από eurobank σε Πειραιώς μέσω της εφαρμογής της Εθνικής??
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 δεν ξέρω αν μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από έναν λογαριασμό σου σε άλλον αυτό που ξέρω είναι ότι παρακολουθεί τα έσοδα και τα έξοδα σου (συγκεντρωτικά) έτσι έχεις εικόνα από όλους τους λογαριασμούς/κάρτες από όλες τις τράπεζες.
afragorn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακούγεται πολύ καλή περίπτωση, αλλά αυτό που διάβασα πως το IRIS δε σε αφήνει να συνδέσεις παραπάνω λογαριασμούς με ένα κινητό, με ξενέρωσε, γιατί απαγορεύει ουσιαστικά τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ δικών σου λογαριασμών. Αν γίνεται κάτι διαφορετικό με τη νέα εφαρμογή, ας μας ενημερώσει όποιος το κάνει. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από afragorn
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, asmilon είπε Αν δε κανω λαθος το IRIS συνδεεται με εναν αριθμο κινητου ανα λογαριασμο, αρα δεν ειναι πολυ πρακτικο για να στειλεις χρηματα σε δικο σου λογαριασμο αλλης τραπεζας. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος. Ετσι ειναι ....
MikeJ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δε ξέρω αν έγινε σε άλλους αλλά ενώ μου δέχτηκε τον Πειραιώς και Eurobank δε μoυ δέχτηκε της Εθνικής και N26.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 εμένα μου δέχτηκε κανονικά της Εθνικής Τράπεζας (αφού πρώτα έλαβα μήνυμα λάθους αλλά αφορούσε αλλαγή μυστικού κωδικού) μετά έβαλα της Alpha Bank και στο τέλος πέρασα την τράπεζα πειραιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις