Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, το μακρινο 2012 ειχα παρει διπλωμα για μηχανη και επιτελους θα καταφερω να αγορασω μια.

Η χρηση ειναι:

• καθαρα για μεσα στην Αθήνα (μπορει να κανω καμια εκδρομη το σκ μεχρι Ναυπλιο ξερω γω αλλα θα ναι μια φορα το 6μηνο)
  • να εχει χωρο για δευτερο άτομο
  • να ειναι απο 250 μεχρι 300 κυβικα (αντε 400 αν και δεν με πολυ απασχολει)
  • Χρηματα μεχρι 3500-4000 για καινουριο και 3.000 για μεταχειρισμενο
  • Να ειναι σχετικα ευκολο να το κουμανταρω γιατι θα ειναι η πρωτη μου μηχανη

Εχω δει αρκετους στο δρομο να οδηγανε το DAYTONA Χ310 ZONTES και δεν μπορω να κρυψω οτι εξωτερικα μου αρεσε πολυ...και το R310 ακομα πιο πολυ αλλα απ οτι φαινεται δεν εχει χωρο για ατομο να κατσει πισω.

Το εχει καποιος απο εσας? μπορει να μου εκφερει γνωμη?

Υ.Γ. Να σημειωθει πως σκοπευα σε ενα μεταχειρισμενο Kawasaki Ninja 250 γιατι ολοι λενε πως ειναι "μηχανη σχολειο" αλλα τα μεταχειρισμενα θελουν να εχεις εναν μηχανικο να τον εμπιστευεσαι και τωρα μπαινω στον χωρο

Δημοσ.

Στο δίλημμα ανάμεσα Χ310 vs R310 θα πήγαινα Χ310 άνετα λόγο ρυθμιζόμενης ζελατίνας και άνεσης για το 2ο άτομο. Τώρα από θέμα αξιοπιστίας και προβλημάτων θα ρωτήσεις συνεργία της περιοχής σου. Η μηχανή ήρθε Ελλάδα Ιούλιο του 2018 και υπάρχουν ελάχιστες αγγελίες με μεταχειρισμένα Χ310 ή R310 με χιλιόμετρα πάνω τους. Τέλος ένα βοηθητικό βιντεάκι αν δεν το έχεις δει ήδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...