alex84 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Ελλάδα - Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή 19:14 τοπική ώρα , μόλις είδα ένα παλικάρι με t-shirt Aperture Laboratories . Αν το δεις φίλε ένα έχω να σου πω... Συγχαρητήρια! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Ενταξει τα εχω δει ολα.. Half Life feeling μεσα απο τα ματια σου.. Φανταστικη αισθηση.. Τρομερο παιχνιδι..
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μια και το έχω προχωρήσει πλέον το game αρκετά μπορώ να πω ότι είναι συγκλονιστικός τίτλός και νομίζω είναι για το vr ότι είναι για το switch το zelda. Δλδ μόνο για να δεί και να παίξει κάποιος αυτό το τίτλο θα πρέπει να αποκτήσει η να βρει κάπως ένα vr set. Αν και αρκετά δύσκολο το immersion του και πως σε τραβάει στον κόσμο του είναι ανεπανάληπτο και αποθεώνει την vr εμπειρία. Φοβερή δουλειά έχουν κάνει από την valve και μακάρι να δούμε και άλλους τέτοιους τίτλους στο μέλλον. 1
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Κάτι άλλο που μου αρέσει είναι ότι προς το τέλος έχουν δανειστεί και μεταφέρει στο game κάποια στοιχεία από κλασικές horror movies δλδ για όσους το έχουν προχωρήσει θα έχουν καταλάβει τι γράφω.
chek2fire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Τα τελευταία δύο chapter ήταν απίστευτα και νομίζω ότι όποιος gamer σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να βρει asap ενα vr και για να δει αυτο την φοβερή εμπειρία που σου προσφέρει το game. Ιδίως στο τέλος κάθεσε και χαζεύεις τα σκηνικά που έχουν δημιουργήσει. Συγκολονιστική εμπειρία και δείχνει τι μπορεί να προσφέρει το vr στο gaming immersion. Γενικά όλο το game είναι φοβερά δομημένο με κάθε chapter να αξίζει χωρίς το game να κάνει πουθενά κοιλία. Ενα άλλο στοιχείο που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ότι είχαν βάλει στοιχεία από κλασικές σκηνες horror movie, scifi, και monster horror movies. Και είναι και φοβερή εμπειρία το να ζεις στην κυριολεξία αυτές τις σκηνές. αλλά και το gameplay για τις μάχες αν τις μάθεις είναι και αυτές μεγάλο immersion στο να καλύπτεσαι πίσω από αντικείμενα να σκοπεύεις κτλ. 10/10 από μένα. Εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 41 λεπτά πριν, chek2fire είπε Τα τελευταία δύο chapter ήταν απίστευτα και νομίζω ότι όποιος gamer σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να βρει asap ενα vr και για να δει αυτο την φοβερή εμπειρία που σου προσφέρει το game. Ιδίως στο τέλος κάθεσε και χαζεύεις τα σκηνικά που έχουν δημιουργήσει. Συγκολονιστική εμπειρία και δείχνει τι μπορεί να προσφέρει το vr στο gaming immersion. Γενικά όλο το game είναι φοβερά δομημένο με κάθε chapter να αξίζει χωρίς το game να κάνει πουθενά κοιλία. Ενα άλλο στοιχείο που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ότι είχαν βάλει στοιχεία από κλασικές σκηνες horror movie, scifi, και monster horror movies. Και είναι και φοβερή εμπειρία το να ζεις στην κυριολεξία αυτές τις σκηνές. αλλά και το gameplay για τις μάχες αν τις μάθεις είναι και αυτές μεγάλο immersion στο να καλύπτεσαι πίσω από αντικείμενα να σκοπεύεις κτλ. 10/10 από μένα. Εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια. Ειναι οντως καταπληκτικο και το ειχα αφησει λιγο προς το τελος γιατι αλλαξα gpu προσφατα και τσεκαρα αλλα πραγματα. Με εβαλες ομως στο τριπακι να το τελειωσω αμεσα τωρα.. Οχι οτι δεν θα το εκανα συντομα αλλα λεμε τωρα. Το παιχνιδι απλα ειναι φανταστικη εμπειρια.. Και εγω ευχομαι να υπαρξει συνεχεια γιατι τετοια παιχνιδια θα φερουν το VR στα σπιτια ολων.. 1
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 έρχεται φοβερό mod για το game και θα είναι και free https://www.pcmag.com/news/check-out-this-new-trailer-for-half-life-alyx-levitation 2 1
itanium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν και παίζω κοντά 1 μήνα τώρα δεν έχω γράψει κριτική γιατί απλά αν κάποιος δεν παίξει σε VR η εμπειρία δεν μεταφέρεται είναι αδύνατο να αποδώσει κάποιος την φράση "να είσαι μέσα στο παιχνίδι με τα αντικείμενα και τον χώρο να έχουν τις πραγματικές τους διαστάσεις" τουλάχιστον συγκλονιστικό...τι RT, 4K και λοιπά, μετά από αυτό δεν υπάρχει επιστροφή σε gaming με οθόνη..... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2022 από itanium 1
Xorxhs! Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 το χω δοκιμάσει, αλλά δεν εχω παρόμοια θετική εμπειρία με εσάς. Ίσως γιατι ακόμη παλευω με τα βασικά της κίνησης και της αλληλεπίδρασης με τον κόσμο. π.χ. δυσκολευομαι ακόμα να πάρω ένα αντικέιμενο στο έδαφος (πως διαολο σκύβεις χωρις να ακουμπήσεις τα χέρια σου στο πραγματικό πάτωμα )
seithan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 On 14/06/2022 at 17:14, chek2fire said: έρχεται φοβερό mod για το game και θα είναι και free https://www.pcmag.com/news/check-out-this-new-trailer-for-half-life-alyx-levitation Με έποιασε motion sickness μόνο κοιτώντας το video
itanium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε το χω δοκιμάσει, αλλά δεν εχω παρόμοια θετική εμπειρία με εσάς. Ίσως γιατι ακόμη παλευω με τα βασικά της κίνησης και της αλληλεπίδρασης με τον κόσμο. π.χ. δυσκολευομαι ακόμα να πάρω ένα αντικέιμενο στο έδαφος (πως διαολο σκύβεις χωρις να ακουμπήσεις τα χέρια σου στο πραγματικό πάτωμα ) Δε νομίζω, πλην εξομοιωτών, το DCS είναι και ο λόγος όπου έμπλεξα όψιμα με VR είναι δύσκολο να είσαι πιο άχρηστος gamer από εμένα εύκολα οπότε...
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, itanium είπε Αν και παίζω κοντά 1 μήνα τώρα δεν έχω γράψει κριτική γιατί απλά αν κάποιος δεν παίξει σε VR η εμπειρία δεν μεταφέρεται είναι αδύνατο να αποδώσει κάποιος την φράση "να είσαι μέσα στο παιχνίδι με τα αντικείμενα και τον χώρο να έχουν τις πραγματικές τους διαστάσεις" τουλάχιστον συγκλονιστικό...τι RT, 4K και λοιπά, μετά από αυτό δεν υπάρχει επιστροφή σε gaming με οθόνη..... Οταν το πρωτοεβαλα και ειδα ξανα τον κοσμο του Half Life μεσα απο εικονικη πραγματικοτητα με επιασε ενα συγκρυο.. Ελαχιστες φορες το εχω παθει στην ζωη μου απο ενα παιχνιδι.. 2 ώρες πριν, seithan είπε Με έποιασε motion sickness μόνο κοιτώντας το video Περνανε αυτες παιδικες ασθενειες ειναι θα εκπλαγεις απο το ποσο γρηγορα συνηθιζει ο οργανισμος. Στις αρχες και εγω μονο δραμαμινες που δεν επερνα ιδρωνα και σταματουσα το VR gaming σε λιγα λεπτα.. 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε το χω δοκιμάσει, αλλά δεν εχω παρόμοια θετική εμπειρία με εσάς. Ίσως γιατι ακόμη παλευω με τα βασικά της κίνησης και της αλληλεπίδρασης με τον κόσμο. π.χ. δυσκολευομαι ακόμα να πάρω ένα αντικέιμενο στο έδαφος (πως διαολο σκύβεις χωρις να ακουμπήσεις τα χέρια σου στο πραγματικό πάτωμα ) Πιθανοτατα επειδη δεν εχεις ασχοληθει αρκετα με το vr gaming σου φαινεται δυσκολο και η αληθεια ειναι οτι αν δεν παιζεις συχνα και πας να πιασεις κατευθειαν το Alyx ο συντελεστης δυσκολιας ειναι αρκετα μεγαλυτερος ακομη και για απλα πραγματα.. Πειραματισου σε σκηνες που δεν υπαρχει δραση και μπορεις να αλληλεπιδρασεις με το περιβαλλον να συνηθισεις λιγο.. Παιχνιδι απο παιχνιδι διαφερει καμια φορα.. 1 1
itanium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Οταν το πρωτοεβαλα και ειδα ξανα τον κοσμο του Half Life μεσα απο εικονικη πραγματικοτητα με επιασε ενα συγκρυο.. Ελαχιστες φορες το εχω παθει στην ζωη μου απο ενα παιχνιδι.. Η εμπειρία σε σχέση με οθόνη είναι τεκτονική δεν υπάρχει ουτε επαφή ουτε συγκρίνονται αν ήμουν παντως σε ηλικία σχολική δε νομίζω να το τελείωνα ποτε😀 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα