Προς το περιεχόμενο

Half-Life: Alyx [VR]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως από τι διαβάζω ήδη έχουμε μεγάλη αύξηση των πωλήσεων σε vr μόνο και μόνο από τον συγκεκριμένο τίτλο. Είναι και ο λόγος που τo oculus rift s που είναι και το ποιο φτηνό είναι φοβερά δύσκολο να το βρει κάποιος πλέον καθώς και το index της valve βλέπω έχει αποστολή μετά από 8 βδομάδες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι πρέπει να ειναι αριστουργημα απο αυτά που διαβάζω και τις τρελές αντιδράσεις οσων παιζουν🤣

Συζητούν για ps5, xbox next και η φρεσκάδα τελικά έρχεται πάλι απο το pc γιατι ήδη υπάρχει το hardware για κατι τέτοιο.

Kαι διαβάζω πως το παιχνιδι τρέχει πολύ καλά σε πολλά συστήματα.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ.

ε το innovation παντα απο το PC ερχεται, απλως λογω console parity, περιμενουμε τις νεες τεχνολογιες να υιοθετηθουν πρωτα απο τις κονσολες και μετα να περασουν στα παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, KilliK είπε

ε το innovation παντα απο το PC ερχεται, απλως λογω console parity, περιμενουμε τις νεες τεχνολογιες να υιοθετηθουν πρωτα απο τις κονσολες και μετα να περασουν στα παιχνιδια.

Μήπως μπορείς να μας πεις με λίγα λόγια τι λέει  ο μην πω ;

Δημοσ.

Το εχω βαλει και κατεβαίνει.οσοι το εχουν δοκιμασει εχουν παθει την πλακα τους.θα τελειωσω πρωτα το εκπληκτικό walking dead και μετα θα το πιασω.σαν νεος στο vr απορω γιατι πολλοι λενε αρνητικα για το vr, ενω εγω εχοντας περασει ολες τις πλατφορμες ps4 ,ps4 pro,one x,Nintendo switch,pc,την εμπειρια αυτη που βιωσα με το oculus quest δεν την εχω ξαναζησει.

Δημοσ.

Το έβαλα σε Rift S.

Το παιχνίδι ειναι απο το 0 φτιαγμένο για VR. 

Δεν έχω λόγια. Είναι το κάτι άλλο. Είναι απο τις πολύ λίγες φορές που αναφωνώ στην πραγματικότητα με αυτό που βλέπω/ζω. Όσα βιντεάκια και αν δείτε δε συγκρίνεται με το να το παίζεις σε VR. 

Το πάω όσο πιο αργά γίνεται γιατι δε θέλω να τελειώσει σε καμία περίπτωση.

Η κίνηση είναι όπως ίσως έχετε δει και στα βιντεάκια, 3 τρόποι. Έχουν προνοήσει να κάνουν την εμπειρία όσο γίνεται πιο motion sickness friendly. Και μπορώ να πω πως το καταφέρνουν.

Τα γραφικά ειναι υπέροχα. Το λένε ακόμα και άτομα με παλιά και "θολά" VRs οπως Rift CV1 ή OG Vive. Προφανώς η απόλυτη εμπειρία ειναι με ενα valve index, για να έχεις ακομα μεγαλύτερη καθαρότητα στα γραφικά, να έχεις τα controllers με touch sensors, αλλά και να μπορεις να το παιξεις σε 144hz, κατι που έχει φανεί μειώνει σημαντικα την πιθανότητα να σου έρθει ναυτία. Στην Ελλάδα καλά βολευόμαστε με τα Rift πάντως.

Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά spoiler παντού.  Προσοχή και στο youtube διότι μπορει να στα προτεινόμενα να βάλει βιντεο με το τέλος και το thumbnail να εχει spoilers. Η άποψη μου ειναι μην βλέπετε καθόλου βιντεάκια κτλ. Spoiler δεν ειναι μόνο να δεις το τέλος, αλλά ειναι και να δεις όπλα/εχθρους/περιβάλλοντα μεταγενέστερα μεσα στο παιχνίδι. Spoiler είναι να δεις ακόμα και το πως ξεκινάει το game. Δυστυχώς αυτά τα ζεις για πρώτη φορά, μια φορά, οποτε κρίμα να το δειτε απο youtube κτλ.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε καλα τωρα σποιλερς, ποσοι απο εμας θα τρεξουμε να παρουμε ενα VR headset για να το παιξουμε; συν οτι θες και ενα ισχυρο PC.

εκτος και αν βγει καμια modded εκδοση για k/m, δεν υπαρχει νοημα καποιος να μην μαθει πως εξελισεται η ιστορια του Half Life, ποσο μαλλον οταν περιμενε 12 χρονια για κατι τετοιο.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, KilliK είπε

ε καλα τωρα σποιλερς, ποσοι απο εμας θα τρεξουμε να παρουμε ενα VR headset για να το παιξουμε; συν οτι θες και ενα ισχυρο PC.

Παιζει πολύ καλά και σε καλό  pc 4-5 ετών, σαν το δικο μου ας πουμε. Δεν χρειάζεται να εχεις rtx 2080ti. Το παιχνιδι τρεχει καλά σε πολλά συστηματα, το δουλεψαν πολύ πριν να το κυκλοφορησουν. Θα το αγοραζα αμέσως έαν αυτη την στιγμή ειχα VR headset.

Γενικά με καρτα στα επιπεδα της GTX 1060 και πάνω μπορει να παιχθει.

https://www.game-debate.com/news/28587/half-life-alyx-pc-performance-report-graphics-card-benchmarks

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.

Καμία σχέση το τι φενετε στην οθόνη με το τι γίνετε στο headset. Αν είναι να το παίξετε χωρίς headset μην το παίξετε καθώς βλεπετε το 1/3 του παιχνιδιού και της ατμοσφαιρας  που δίνει.Η όλη μαγεία είναι ότι είσαι μέσα στον κόσμο και δεν τον βλέπεις από ένα παράθυρο. Π.χ Όταν πήρα τον φακό ... ω θεέ ,αλλαχ και δυνάμεις του σύμπαντος τι ήταν αυτό.

Αν ήταν στο pc η ίδια εμπειρία περιγράφετε ως βόλτα στα μαγαζιά τρίτη πρωί.

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, lucidsteve είπε

Σίγουρα θα  βγει mod. 

Η αποψη μου ειναι καλύτερο να δείτε κάποιον streamer να παίζει, παρά να δοκιμάσετε με k/m.

βασικά θα βγει κανονικά με πληρωμή μόλις περάσει λίγο το hype..
η μερίδα που έχει vr είναι μικρή-ναι το έκανε για να αγοράσει ο κόσμος vr και να το παίξει,αλλά πχ εγω δε δίνω τόσα για τον εξοπλισμό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...