Προς το περιεχόμενο

Half-Life: Alyx [VR]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστές πληροφορίες για ακόμη μια φορά φαίνεται πως μετέφερε ο leaker του DOTA Underlords, καθώς μερικά 24ωρα μετά τη διαρροή του, η Valve ανακοίνωσε επίσημα την ύπαρξη του Half-Life: Alyx.

Η ανακοίνωση έγινε από τον νέο twitter λογαριασμό της Valve Software και πρόκειται μάλιστα για το πρώτο tweet της εταιρίας. Δυστυχώς για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, αλλά μάθαμε πως η αποκάλυψη θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τις φήμες η κυκλοφορία θα γίνει μέσα στον Μάρτιο.

half-life-alyx-tweet.png

πηγή

Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.

Troll no1: 15 χρόνια μετά!

Troll no2: VR ήτοι χέστηκε η πλειοψηφία των gamers

Συνέχισε το Gabe καλά το πας......

Τroll no3: Θα ναι αποκλειστικότητα του EGS!!!

:lol: 

Δημοσ.

Επιτελους! Περιμενα την μιση ζωη μου για αυτο. Μολις ειχα παρει το Oculus DK1 και η Source Engine ειχε υποστηριξη για VR. Ειχα τελειωσει τα HL2 (+ episodes) & HL1: Source σε VR. Περιμενω να ολοκληρωθουν και τα XEN κεφαλαια στο Black Mesa ωστε να το παιξω και αυτο σε VR. Ακομα και σημερα θεωρω οτι ηταν μια απο τις καλυτερες μου VR εμπειριες. Ειδικα στο Chapter 4: Water Hazard οταν μου κατέρρευσε η καμιναδα στο κεφαλι για 1η φορα συνειδητοποιησα την αισθηση του μεγεθους που προσφερει το VR. Απο τοτε εγινα φανατικος του VR και πλεον παιζω σπανια 2d games.

Οποτε καταλαβενετε την χαρα μου μολις διαβασα τα νεα. Μακραν η σημαντικοτερη ανακοινωση για VR κυκλοφορια!

Αχ τα νιατα μου!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε τι μηχανή γραφικών θα αναπτυχθεί; σε Source Engine ή στην διάδοχο Source Engine 2;

H ανακοινωση ενός Half Life τίτλου, ακόμη και εάν δεν ειναι το Half Life 3, ειναι σίγουρα σημαντική είδηση.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσο πάει ενα VR headset😁

εντάξει ανοιγει ο δρομος για το HL3

μαμήσιο τρειλερ

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πολύ δυνατό φαίνεται για VR πάντως.

Nαι φαινεται πως έχει εξαιρετικά γραφικά με πολλά physics (Source Engine 2;) και ειναι και VR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Ποσο πάει ενα VR headset😁

εντάξει ανοιγει ο δρομος για το HL3

μαμήσιο τρειλερ

Τωρα ειδα οτι το ανεβασες.. 

Το ιδιο σκεφτομουν και εγω.. Θα κανω καμια βλακεια και θα παω να παρω το valve index κρατατε με.. 😛

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oλοι έχουν πορωθει (12k σχολια σε λιγα λεπτά), θα δωθει τεράστια ωθηση στο VR, ο Gabe οπως φαινεται ξέρει τι κανει. Και βέβαια μετά έρχεται το κυριως πιάτο, Half Life 3.

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να έχω επαφή με το Half-Life Franchise, μου τρέχουν τα σάλια για VR βλέποντας το παραπάνω. Ας ελπίσουμε να είναι η αρχή για να γίνει πιο mainstream το VR για όλο το gaming κοινό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...