JohnVani18 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σωστές πληροφορίες για ακόμη μια φορά φαίνεται πως μετέφερε ο leaker του DOTA Underlords, καθώς μερικά 24ωρα μετά τη διαρροή του, η Valve ανακοίνωσε επίσημα την ύπαρξη του Half-Life: Alyx. Η ανακοίνωση έγινε από τον νέο twitter λογαριασμό της Valve Software και πρόκειται μάλιστα για το πρώτο tweet της εταιρίας. Δυστυχώς για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, αλλά μάθαμε πως η αποκάλυψη θα γίνει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τις φήμες η κυκλοφορία θα γίνει μέσα στον Μάρτιο. πηγή Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από JohnVani18
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) half life vr confirmed !!! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από ilos
chill Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Troll no1: 15 χρόνια μετά! Troll no2: VR ήτοι χέστηκε η πλειοψηφία των gamers Συνέχισε το Gabe καλά το πας...... Τroll no3: Θα ναι αποκλειστικότητα του EGS!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 In before: κινήσεις τάκα-τάκα σε 100 βίντεο μπροστά στην νέα Alyx. Eκτός αν την ελέγχουν, οπότε άλλα πιο "χαρούμενα" σε in-game καθρέφτη.
vste Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Επιτελους! Περιμενα την μιση ζωη μου για αυτο. Μολις ειχα παρει το Oculus DK1 και η Source Engine ειχε υποστηριξη για VR. Ειχα τελειωσει τα HL2 (+ episodes) & HL1: Source σε VR. Περιμενω να ολοκληρωθουν και τα XEN κεφαλαια στο Black Mesa ωστε να το παιξω και αυτο σε VR. Ακομα και σημερα θεωρω οτι ηταν μια απο τις καλυτερες μου VR εμπειριες. Ειδικα στο Chapter 4: Water Hazard οταν μου κατέρρευσε η καμιναδα στο κεφαλι για 1η φορα συνειδητοποιησα την αισθηση του μεγεθους που προσφερει το VR. Απο τοτε εγινα φανατικος του VR και πλεον παιζω σπανια 2d games. Οποτε καταλαβενετε την χαρα μου μολις διαβασα τα νεα. Μακραν η σημαντικοτερη ανακοινωση για VR κυκλοφορια! Αχ τα νιατα μου! 2
Anuminas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε τι μηχανή γραφικών θα αναπτυχθεί; σε Source Engine ή στην διάδοχο Source Engine 2; H ανακοινωση ενός Half Life τίτλου, ακόμη και εάν δεν ειναι το Half Life 3, ειναι σίγουρα σημαντική είδηση. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Anuminas 2
Anuminas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσο πάει ενα VR headset😁 εντάξει ανοιγει ο δρομος για το HL3 μαμήσιο τρειλερ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Anuminas 6
Anuminas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ δυνατό φαίνεται για VR πάντως. Nαι φαινεται πως έχει εξαιρετικά γραφικά με πολλά physics (Source Engine 2;) και ειναι και VR
spiritclay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 δλδ για να καταλάβω...εμείς που δεν ψηνόμαστε για vr δεν το παίζουμε?
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Anuminas είπε Ποσο πάει ενα VR headset😁 εντάξει ανοιγει ο δρομος για το HL3 μαμήσιο τρειλερ Τωρα ειδα οτι το ανεβασες.. Το ιδιο σκεφτομουν και εγω.. Θα κανω καμια βλακεια και θα παω να παρω το valve index κρατατε με.. 😛 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από d4ydr33m3r
chek2fire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Ρε σεις αυτό δείχνει απίστευτο. Θα μας κάνουν να πάρουμε vr αυτοί εδώ 2 1
Anuminas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Oλοι έχουν πορωθει (12k σχολια σε λιγα λεπτά), θα δωθει τεράστια ωθηση στο VR, ο Gabe οπως φαινεται ξέρει τι κανει. Και βέβαια μετά έρχεται το κυριως πιάτο, Half Life 3. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Anuminas 1
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Χωρίς να έχω επαφή με το Half-Life Franchise, μου τρέχουν τα σάλια για VR βλέποντας το παραπάνω. Ας ελπίσουμε να είναι η αρχή για να γίνει πιο mainstream το VR για όλο το gaming κοινό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα