Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης θεμα δεν βρισκω τις μνημες της υπογραφης πουθενα και αν τις βρω οι τιμες τους ειναι στο θεο..Ηθελα να κανω το συστημα με 32 gb μνημη και απο τα 4 slot που εχω τωρα να γεμισω και τα υπολοιπα 4 γιατι συνολο εχω 8 μιας και το συστημα ειναι quad channel.Το θεμα ειναι και με αυτα τα quad tripple channel κτλ ποτε δεν τα καταλαβα πως ακριβως λειτουργουν.Αν βαλω πχ ενα σετ 2x8 (που παιζουν σε λογικες τιμες) η δεν θα δουλευει σωστα το quad channel θα πρεπει να βαλω 4αδα για να δουλεψει σωστα?

https://www.skroutz.gr/s/7299994/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR4-3000MHz-CMD16GX4M2B3000C15.html

Αν ειναι στην τελικη να παρω 2 σετακια των 2x8 και ας τις πληρωσω περισσοτερο αναλογικα σε σχεση με τις 2x16 αν ειναι να δουλεψει καλυτερα το quad channel.Το συστημα προοριζεται για gaming..οποτε θεωρω ειναι υπεραρκετο.Η ερωτηση μου ειναι πιο πολυ για το quad channel για οποιον γνωριζει.

Δημοσ.

Θα πάρεις ένα παρόμοιο σετάκι (με αυτές που έχεις) 2x8GB , η εναλλακτικά 2 μονές 8αρες και θα τις κουμπώσεις στα A1,B1,C1,D1 slots της μητρικής και θα ενεργοποιηθεί το quad channel.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Θα πάρεις ένα παρόμοιο σετάκι (με αυτές που έχεις) 2x8GB , η εναλλακτικά 2 μονές 8αρες και θα τις κουμπώσεις στα A1,B1,C1,D1 slots της μητρικής και θα ενεργοποιηθεί το quad channel.

Μαλλον δεν το περιγραψα σωστα τωρα πανω στο σύστημα εχω 4χ4gb και ηθελα να βαλω αλλο ενα τετοιο σετ αλλα δεν βρισκω στους ιδιους χρονισμους και ιδιο cas και αν βρω η τιμη τους ειναι εξωφρενικη κατι 250 με 300 για 16 γιγα.οποτε με λιγα λογια αυτο που ρωταω ειναι αν βαλω ενα σετ 2χ8 θα εχω θεμα δηλαδη ουσιαστικα να πιασω τις 6 θεσεις απο τις 8 που εχω στην μητρικη τι ακριβως χανω αν δεν βαλω τετραδα;γιατι η επομενη λυση ειναι να βαλω 2 σετ 2χ8 δηλαδη θα εχω μια τετραδα με συνολο 16γιγα και η αλλη με 32γιγα σύνολο 48 ραμ που νομιζω ειναι τρελο overkill για παιχνιδια.

Δημοσ.
Στις 19/11/2019 στις 1:37 ΠΜ, icenex είπε

Μαλλον δεν το περιγραψα σωστα τωρα πανω στο σύστημα εχω 4χ4gb και ηθελα να βαλω αλλο ενα τετοιο σετ αλλα δεν βρισκω στους ιδιους χρονισμους και ιδιο cas και αν βρω η τιμη τους ειναι εξωφρενικη κατι 250 με 300 για 16 γιγα.οποτε με λιγα λογια αυτο που ρωταω ειναι αν βαλω ενα σετ 2χ8 θα εχω θεμα δηλαδη ουσιαστικα να πιασω τις 6 θεσεις απο τις 8 που εχω στην μητρικη τι ακριβως χανω αν δεν βαλω τετραδα;γιατι η επομενη λυση ειναι να βαλω 2 σετ 2χ8 δηλαδη θα εχω μια τετραδα με συνολο 16γιγα και η αλλη με 32γιγα σύνολο 48 ραμ που νομιζω ειναι τρελο overkill για παιχνιδια.

Πάρε δυο σετακια 2Χ16 crucial ballistic με 280 συνολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...