Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να προσθέσω μια κάρτα της Πειραιώς στο paypal αλλά μου βγάζει συνέχεια error.

Καμιά ιδέα παιδιά;

Το ίδιο το paypal απαντάει σε emails ή τσάμπα θα στείλω;

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις βάλει το 1,5 ευρώ στην κάρτα (αν είναι χρεωστική ή προπληρωμένη) που χρειάζεται το paypal για το verification;

Έλεγξε και τα όρια της κάρτας σου, μήπως τα έχεις χαμηλώσει εσύ ή η τράπεζα και δεν σε αφήνει να το στείλεις (αν και δεν νομίζω να είναι αυτό).

Επεξ/σία από Nate
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χρειάζεται verification, μπορείς να προσθέσεις κάρτες και να κάνεις κάποιες αγορές και χωρίς. Πληρώνεις κανονικά. Είναι λογικά μέχρι €500 όριο χωρίς.

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nate είπε

Έχεις βάλει το 1,5 ευρώ στην κάρτα (αν είναι χρεωστική ή προπληρωμένη) που χρειάζεται το paypal για το verification;

Έλεγξε και τα όρια της κάρτας σου, μήπως τα έχεις χαμηλώσει εσύ ή η τράπεζα και δεν σε αφήνει να το στείλεις (αν και δεν νομίζω να είναι αυτό).

Εχει μέσα λεφτά ναι.

2 ώρες πριν, zygorito είπε

Δε χρειάζεται verification, μπορείς να προσθέσεις κάρτες και να κάνεις κάποιες αγορές και χωρίς. Πληρώνεις κανονικά. Είναι λογικά μέχρι €500 όριο χωρίς.

Δεν ολοκληρώνεται καν η προσθήκη κάρτας.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν βγάζω άκρη ούτε με την paypal ουτε με την Πειραιώς. Η paypal λέει μιλά με την τράπεζα, η Πειραιώς λέει δεν βλέπει καν προσπάθεια σύνδεσης της κάρτας. Όλο το θέμα ξεκίνησε όταν πήγα να ενημερώσω την κάρτα γιατί έληγε το Νοέμβριο και να περάσω την καινούργια. Δεν ενημερωνοταν. Την διέγραψα για να την ξαναπεράσω και δεν μπαίνει. Τελικά έβαλα μια της revolut και την πήρε κανονικά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...