Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ΤΙ πρόβλημα έχεις και δεν περνάει μόνη της;

Δεν το κάνει εγκατάσταση απ' το Windows Update.

Nα σημειώσω ότι είχα ενεργοποιημένο το Windows Insider Preview και είχε φτάσει μέχρι την αναβάθμιση Windows 10 έκδοση 1903 (Δομη ΛΣ 19025.1) όπως φαίνεται και στην φωτογραφίαspacer.png

Το απενεργοποίησα και δεν μου κάνει update στην έκδοση 1909.

Μπήκα εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 κατέβασα το toolακι "Ενημέρωση τώρα" και μου λέει ότι έχω την πιό πρόσφατη έκδοση των Windows.Οπότε μάλλον είναι κομπλέ.

Επεξ/σία από charalamposkontogiorgos
Δημοσ.

Η 1909 ειναι η build 18363.418 (18363.476 μετα την ενημερωση του Νοεμβριου), οποτε αυτη τη στιγμη εισαι σε μεταγενεστερο build επειδη μπηκες σε insider.

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, jim_p είπε

Η 1909 ειναι η build 18363.418 (18363.476 μετα την ενημερωση του Νοεμβριου), οποτε αυτη τη στιγμη εισαι σε μεταγενεστερο build επειδη μπηκες σε insider.

Η έκδοση των windows 10 είναι η 1903, μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω. Η ενημερωση που σε παει απο 1903 σε 1909 (απο build 18362.418 σε 18363.418) ειναι η kb4517245, αλλα δινετια μονο μεσω windows update, δεν μπορεις να την κατεβασεις και να τη βαλεις με το χερι. 

Απο την αλλη, εισαι ηδη σε μεταγενεστερο build, οποτε δεν ξερω αν θα στην δεχτει. H 19025.x θα ειναι η build της 2003 απ' οτι φαινεται.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, jim_p είπε

Δεν ξερω. Η ενημερωση που σε παει απο 1903 σε 1909 (απο build 18362.418 σε 18363.418) ειναι η kb4517245, αλλα δινετια μονο μεσω windows update, δεν μπορεις να την κατεβασεις και να τη βαλεις με το χερι. 

Απο την αλλη, εισαι ηδη σε μεταγενεστερο build, οποτε δεν ξερω αν θα στην δεχτει. H 19025.x θα ειναι η build της 2003 απ' οτι φαινεται.

οκ ευχαριστώ 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σήμερα κατέβασα την 1909 απο την επίσημη σελίδα και έκανα καθαρή εγκατάσταση.

Αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Στην έναρξη δεν μου εμφανίζει τα εικονίδια στην δεξιά μεριά.  Οταν πατάω πάνω μου βγάζει ενα μήνυμα. (δείτε φώτο)

Το microsoft store έχει κάνει όλες τις ενημερώσεις. ΄΄Εχω τσεκάρει και για ενημερώσεις έκανε 2-3.

Εχω κάνει επανεκκίνηση αλλά δεν έστρωσε.

Χωρίς τίτλο1.jpg

Χωρίς τίτλο.jpg

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, charalamposkontogiorgos είπε

οκ ευχαριστώ 😀

Δες αν μπορεις να κανεις επαναφορα συστηματος και να πας στην build που ειχες πριν. Αν τα καταφερεις, μην μπεις παλι σε insider αλλα περιμενε να σου βγαλει την ενημερωση σε 1909 το wu. Αν δεν γινεται, μονο με φορματ και εγκατασταση απο την αρχη θα πας σε 1909.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Δες αν μπορεις να κανεις επαναφορα συστηματος και να πας στην build που ειχες πριν. Αν τα καταφερεις, μην μπεις παλι σε insider αλλα περιμενε να σου βγαλει την ενημερωση σε 1909 το wu. Αν δεν γινεται, μονο με φορματ και εγκατασταση απο την αρχη θα πας σε 1909.

spacer.png

όπως φαίνεται και στην εικόνα έκανα επαναφορά αλλά πήγε μέχρι την έκδοση 19023.1

Δημοσ.

Αρα πλεον εισαι σε insider και με τη βουλα. Αν θες να πας σε 1909 τωρα κανεις φορματ και εγκατασταση απο την αρχη.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jim_p είπε

Αρα πλεον εισαι σε insider και με τη βουλα. Αν θες να πας σε 1909 τωρα κανεις φορματ και εγκατασταση απο την αρχη.

👍

Δημοσ.
Στις 24/11/2019 στις 1:24 ΜΜ, mr.Vox είπε

Πρόβλημα.

0xC1900101 - 0x20017 error

Δεν παίρνει τίποτα μετά την 1809. πριν πάω σε format καμιά ιδέα άλλη.

Εκτός από τα γνωστά αποσύνδεσε όλες τις περιφερειακές συσκευές κτλ.

Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις το ISO και να το κάνεις update? Δεν θα χαθεί κανένα αρχείο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αυτό το έχω κάνει και σε USB και σε DVD.

Φτάνει στο 100% και μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση 1 φορά. Αντιθέτως σε άλλα PC γίνονται αρκετές επανεκκινήσεις και ολοκληρώνεται η διαδικασία. Εδώ το μήνυμα που βγάζει.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1909Ms.JPG

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επεξ/σία από mr.Vox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...