Προς το περιεχόμενο

AW2720HF 240hz release date?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Αμερική έχει κυκλοφορήσει λένε στο reddit, οπότε υπομονή λίγο ακόμη

τι να πω μακαρι. Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει τελος του μηνα σε black Friday θα ηταν ιδανικο πιστευω. Εχω γραφτει και στο Dell Exclusive Store για νέα

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Romanos.T είπε

τι να πω μακαρι. Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει τελος του μηνα σε black Friday θα ηταν ιδανικο πιστευω. Εχω γραφτει και στο Dell Exclusive Store για νέα

ωραίος- γράφτηκα και γω μπας και παίξει καμια καλή προσφορά

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στην αμερικη υπαρχει απο τον σεπτεβριο και τωρα εχει πεσει και αρκετα η τιμη της ..γυρω στα 400 δολαρια ...και καπου δεν θυμαμαι που ακριβως την ειχα πετυχει στα 340 

στα δικα μας στο πλαισιο ..ηδη υπαρχει σαν προιον που αναμενεται  με τιμη 479 ευρω αλμυρουτσικη θα ελεγα  ....παραθετω λινκ ..

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/dell-monitor-27-alienware-aw2720hf_3350118

παντος δεν εχω ρωτησει ποτε το περιμενουν ...

και να συμπληρωσω ..οτι το πανελ ειναι το ιδιο με το acer XV273X ....οποτε στην μαχη τιμων των 2 μπορει να βγει ενα ωφελος ....σχετικα γρηγορα ...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εγω να ρωτησο κατι. εχω βρει το προηγουμενο μοντελο Dell Alienware AW2518HF σε καλη τιμη πιστευω (250ε). Εχει κανεις εμπειρια να μου πει αν κανω καλη αγορα? Να περιμενω μηπως το νεοτερο μοντελο που θα ειναι IPS? αν και ολοι λενε οτι για competitive gaming τα TN panels ειναι καλυτερα. Εχω μπερδευτει τωρα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tetsu0 είπε

Παιδια εγω να ρωτησο κατι. εχω βρει το προηγουμενο μοντελο Dell Alienware AW2518HF σε καλη τιμη πιστευω (250ε). Εχει κανεις εμπειρια να μου πει αν κανω καλη αγορα? Να περιμενω μηπως το νεοτερο μοντελο που θα ειναι IPS? αν και ολοι λενε οτι για competitive gaming τα TN panels ειναι καλυτερα. Εχω μπερδευτει τωρα.

η απαντηση που χρειαζεσαι ειναι η εξης ....να ''δουλεψεις'' εσυ ο ιδιος και τα 2 και να διαλεξεις ποιο σου κανει , οτι και να ακουσεις ειναι ματαιο 

θετικα και αρνητικα εχουν ολα .... εγω θα σου πω τι σκεφτηκα και ΔΕΝ πηρα το παλιο οπως εσυ αν και εφτασα στο τσακ ..

το μεγαλο μειον για μενα το μεγεθος ...24-25 ειναι μικρη για μενα ηθελα τουλαχιστον 27 που νομιζω ειναι το ιδανικο ....ετσι για 240 το αφησα για το καινουργιο οταν βρει καλη σταθμη η τιμη του 

προσωρινα πηρα ενα 32αρι 144hz για να δοκιμασω το μεγεθος  απο το οποιο ειμαι υπερ ευχαριστημενος και θεωρω οτι ευτηχως δεν πηρα το alienware αλλα για δικους μου λογους ετσι, δεν εννοω οτι δεν ειναι καλο ...αν και αρκετα παλιο πλεον μετραει ακομα και σημερα .

τωρα το καινουργιο σαν ips σιγουρα ειναι ποιο allaround  μονιτορ ..γενικως διαφορες υπαρχουν αναμεσα σε ips και tn ...αλλα για μενα μπορεις να παιξεις στα παντα ..αυτο που λενε ειναι ιστοριες για αγριους ...και κυριως το λενε γιατι παιζανε 10-20 χρονια σε tn ..λογικο οτι αλλο να σου δωσουν θα το αισθανεσαι καπως ....στην τελικη ειναι θεμα υποκειμενικο για τον καθενα, αλλο ζηταει καποιος που χτυπαει 12ωρα gaming και αλλο καποιος απο λιγο στο τοσο ...

• Like 1
Δημοσ.

εγινε φιλος. σε ευχαριστω! εγω τελικα λεω να το κανω το βημα και να την παρω. εχω διαβασει πολλα καλα σχολια.

• Like 1
Δημοσ.

τελικως απο το πλαισιο ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ποτε θα το εχουν παραδοτεο ...ΑΛΛΑ δεχονται παραγγελειες (κοροιδα θα ηταν ?) ...οποτε οποιος θελει στο υπαρχων λινκ μπορει να παραγγηλει με αγνωστη παραλαβη  ομως 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...