Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε μια βοήθεια εάν γίνετε..

Θέλω να ασχοληθώ σε πρακτική στο τομέα web development.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα λάπτοπ, αλλά οικονομικα όσο γίνετε .
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο;

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωμη μου κανε λιγο υπομονη μεχρι το black friday και θα παιξουν καλες ευκαιριες.Απο κει κ περα αναλογα,15αρι η 17αρι?εχεις προτιμηση σε εταιρια? Καινουργιο η refurbished και μεχρι ποσα θελεις να διαθεσεις? Καλυτερα ακομη κανε την ερωτηση σου ποιο αναλυτικα εδω

Επεξ/σία από Gatilaras
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gatilaras είπε

Γνωμη μου κανε λιγο υπομονη μεχρι το black friday και θα παιξουν κxmxmxmαλες ευκαιριες.Απο κει κ περα αναλογα,15αρι η 17αρι?εχεις προτιμηση σε εταιρια? Καινουργιο η refurbished και μεχρι ποσα θελεις να διαθεσεις? Καλυτερα ακομη κανε την ερωτηση σου ποιο αναλυτικα εδω

Δεν έχω πρόβλημα μπορω να περιμένω.

Είτε 15αρα είτε 17αρα είναι μια χαρά.
Σημασία περισσότερο  για εμένα, είναι το μηχάνημα να εχει την κατάλληλη κατασκευή ,όσο γίνετε για να μπορώ να εργάζομαι.

Ούτε από εταιρείες έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα μια εταιρεία που είναι γνωστή. Θα ήθελα  λάπτοπ που δεν είναι μεταχειρισμένο.
Σε χρήματα με βολέυουν περίπου 500 ευρώ.

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!

Δημοσ.

Θες σιγουρα:

ryzen 3 ή i5 τουλαχιστον

8gb ram

fhd οθονη

Εαν εχει μονο hdd να τσεκαρεις σιγουρα για 2η υποδοχη για ssd. Αλλιως προτιμησε κατευθειαν με ssd.

Εχε κατα νου τις σειρες legion της lenovo και omen της hp λογικα θα με το black friday θα πεσουν εκει κοντα σε τιμες και θα παρεις σωστο,αναβαθμισιμο και δυνατο μηχανημα.

Δημοσ.

δες τις αγγελιες του ινσομνια ολο και κατι εντιμο θα βρεις... προσοχη σε ο,τι μοντελο δεις να διασταυρωσεις αν εχει ιστορικο προβληματων πχ προβλημα υπερθρμανσης οπως συνεβαινε σε καποιες φουρνιες HP

Δημοσ.

Με 500 ευρώ μπορεις να πάρεις την Black Friday ή και την Cyber Monday πολυ καλό μηχάνημα και σε ακόμα χαμηλοτερη τιμή ίσως.

Τεσσερις μάρκες παίζουν DELL, ASUS, LENOVO, HP.

H HP εχει μόνο 1 χρονο εγγυηση ενώ η άλλες δυο χρόνια.

Επισης απεφυγε την πλαστικουρα και ψαξε να εχουν μεταλική κατασκευή. Της APPLE ολα ειναι αλουμίνιο φοβερή κατασκευή αλλά ακριβουτσικα.

Τα χαρακτησιστικά στα ειπαν και η επάνω 8 GB RAM, SSD δίσκο και όχι HDD. Εαν εχει Μ2 ακόμα καλύτερα.

Εμένα της LENOVO και μερικά της ASUS μου αρεσαν από αποψη εμφάνισης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k33theod είπε

Υπ' οψιν, αν θα είσαι πολλές ώρες στον υπολογιστή θα χρειαστείς κάποια στιγμή μόνιτορ και πληκτρολόγιο.

Ενα 17αρι για αρχη ειναι πολυ πιο ξεκούραστο απο το 15,6 για ωρες δουλειας. Απο κει κ μερα το βαζεις επανω σε ενα γραφειο παιρνεις και μια curved αργοτερα και εισαι κυριος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...