Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Στις παλιές μου τηλεοράσεις, δύο στον αριθμό, έχω βάλει από ένα Xiaomi Mi box και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η συσκευή είναι με Android TV.

Μιλάμε για χρήση τύπου Netflix, youtube, να παίζεις από το network σου ταινίες κλπ κλπ.

Εφόσον η TV σου είναι παλιά και προφανώς όχι 4Κ, το μηχανάκι αυτό θα σε εξυπηρετήσει μιά χαρά και με πολύ χαμηλό κόστος.

2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Στις παλιές μου τηλεοράσεις, δύο στον αριθμό, έχω βάλει από ένα Xiaomi Mi box και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η συσκευή είναι με Android TV.

Μιλάμε για χρήση τύπου Netflix, youtube, να παίζεις από το network σου ταινίες κλπ κλπ.

Εφόσον η TV σου είναι παλιά και προφανώς όχι 4Κ, το μηχανάκι αυτό θα σε εξυπηρετήσει μιά χαρά και με πολύ χαμηλό κόστος.

Ειδα αρκετά reviews για το xiaomi mi.Η τηλεόραση μου δεν είναι 4K ,απλά θέλω να ρωτήσω το εξής,στην περιοχή μου δεν έχω καλή ταχύτητα σε internet πιάνω μέχρι 8-10,τώρα σαν smart tv σε χρήση google κλπ έχω πρόβλημα με πετάει συνεχώς εξω δηλαδή ανοίγω πχ μια περιήγηση μπενω μεσα στο site κανονικά και μετα από λίγο με πετάει εξω,το WiFi μου σε χρήση κινητού είναι μια χαρα δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά στην τηλεόραση αντιμετωπίζω αυτό που προανέφερα .Στο xiaomi τώρα θα μου κάνει γρήγορες τις περιηγήσεις μου στο ιντερνετ πχ  you tube ,google κλπ η θα έχω πρόβλημα όπως τώρα με την Panasonic;θα πηγαίνει σφαίρα όπως το κινητό μου η θα σέρνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ανάλυση 1080p , το Xiaomi Box είναι responsive, δεν διαπιστώσαμε το οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά δεν το χρησιμοποιώ για περιήγηση στο ίντερνετ. Το ένα το έχω με σύνδεση ethernet (με USB αντάπτορα) και το άλλο WiFi.

Πρόσεξε, το μηχανάκι είναι με Android TV, το οποίο είναι διαμορφωμένο για τηλεοράσεις. Η πλοήγησή του είναι λίγο διαφορετική από του android στα κινητά.

Τσέκαρε μερικά reviews για να έχεις καλύτερη άποψη.

https://www.youtube.com/results?search_query=xiaomi+mi+box+s+speed

Επειδή έχει official υποστήριξη Netflix, νομίζω στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε

Του μιλάω Χαχα!παει σφαίρα!αλλα δεν βρίσκω κάποια app όπως το ytube kids και το moonlight.Ξερει κανεις κάτι γιαυτα;

Αν υπάρχουν για Android, μπορεί να μην εμφανίζονται στο app store και να πρέπει να τα βάλεις χειροκίνητα (θα θα βρεις λογικά στο apkmirror.com) , ή μέσω του Aptoide (εναλλακτικό play store)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...