Μαγειρας Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα ,έχω μια Panasonic viera περίπου 6 χρόνων η οποία εδώ και σχεδόν έναν χρόνο έπαψε να είναι smart λόγω παλιάς τεχνολογίας και μη συμβατής τώρα πια.Υπαρχει τρόπος να την ξανακάνω smart με κάποιο tv box ίσως η όχι; 1
Dennis707 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Γίνεται να βάλεις tv box αρκεί να έχει η tv σου την κατάλληλη θύρα πχ.αν έχει HDMI πιστεύω θα είσαι οκ αν έχει scart τα πράγματα δυσκολεύουν.
Μαγειρας Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ναι τα πάντα έχει και hdmi και usb.δηλαδη να ψαχτώ για tv box?
Doubt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Και PC την κάνει τη δουλειά και με το παραπάνω.
Μαγειρας Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ναι το ξέρω για pc και λαπτοπ κλπ απλά επειδή είναι μεγάλη tv 55αρα δεν θέλω να έχω και αλλά γύρω γύρω στον χώρο ..
Doubt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε Ναι το ξέρω για pc και λαπτοπ κλπ απλά επειδή είναι μεγάλη tv 55αρα δεν θέλω να έχω και αλλά γύρω γύρω στον χώρο .. Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για τα NUC Τα κινεζοtvbox τα θεωρώ πολύ εφήμερα, εκτός κι αν πάρεις κανένα επώνυμο (ΧΙΑΟΜΙ)
Μαγειρας Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Έριξα μια μάτια ..δυνατά φαίνονται το πιο φθηνό 117€ Θα το ψάξω καλύτερα ευχαριστώ
dpolal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Μαγειρας είπε Έριξα μια μάτια ..δυνατά φαίνονται το πιο φθηνό 117€ Θα το ψάξω καλύτερα ευχαριστώ Πάρε κάτι τέτοιο καλύτερα http://www.cosmodata.gr/product/332579/pc-refurbish-efkeries/fujitsu-esprimo-q910-tiny-intel-core-i5-3is-genias-4gb-ram-120gb-ssd-dvd-windows-10-pro 1
alexxkidd31 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Πάρε ένα xiaomi mi box s στα 50€ που παίζει και 4k hevc νεράκι να κάνεις την δουλειά σου, θα σε βολέψει και το μικρόφωνο στο τηλεκοντρόλ
dpolal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Πάρε ένα xiaomi mi box s στα 50€ που παίζει και 4k hevc νεράκι να κάνεις την δουλειά σου, θα σε βολέψει και το μικρόφωνο στο τηλεκοντρόλ To ότι λέει ότι πως το υποστηρίζει από το να το κάνει όντως είναι μεγάλη η απόσταση. Καλή τύχη αν πας να παίξεις 4k μέσω wifi σύνδεσης.
alexxkidd31 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, dpolal είπε To ότι λέει ότι πως το υποστηρίζει από το να το κάνει όντως είναι μεγάλη η απόσταση. Καλή τύχη αν πας να παίξεις 4k μέσω wifi σύνδεσης. Τί εννοείς; Δεν είχα ποτέ θέματα - αν και στριμαρω 4k hevc όχι πολύ μεγάλων μεγεθών, έχω βάλει file size search limit στο Seren (Kodi). Δεν είχα ποτέ θέμα με την ασύρματη ταχύτητα .
steveevo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Εγω θα προτεινα να βρεις ενα οικονομικο xbox one απο δω περα. Καμια σχεση με τα φτηνιαρικα tv box ειχα ouya και επειδη ειναι android ειχα πολλα θεματα να το καταφερω να διαβαζει ntfs σκληρους δισκους. Με το xbox μπορεις να τα κανεις ολα απευθειας απο την κονσολα χωρις να ασχολεισαι με pc και stickakia. Και ενοιτε εχει και kodi και app για torrents.
panther_512 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Μαγειρας είπε Καλησπερα ,έχω μια Panasonic viera περίπου 6 χρόνων η οποία εδώ και σχεδόν έναν χρόνο έπαψε να είναι smart λόγω παλιάς τεχνολογίας και μη συμβατής τώρα πια.Υπαρχει τρόπος να την ξανακάνω smart με κάποιο tv box ίσως η όχι; Στις παλιές μου τηλεοράσεις, δύο στον αριθμό, έχω βάλει από ένα Xiaomi Mi box και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η συσκευή είναι με Android TV. Μιλάμε για χρήση τύπου Netflix, youtube, να παίζεις από το network σου ταινίες κλπ κλπ. Εφόσον η TV σου είναι παλιά και προφανώς όχι 4Κ, το μηχανάκι αυτό θα σε εξυπηρετήσει μιά χαρά και με πολύ χαμηλό κόστος. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από panther_512
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα