Laundry Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 2:33 ΜΜ, ThReSh είπε Για να γλυτώσεις τις παπάτζες που θα ακούσεις μπες εδώ και κάνε έλεγχο διαθεσιμότητας https://www.sfbb.gr/LandingPage.html Αν δεν σου βγάλει, τότε σίγουρα δεν υπάρχει δυνατότητα. Δεν δεχεται καν τον ΤΚ μου, γενικα τωρα σκαβουν οποτε θα υπαρξει διαθεσιμοτητα σε λιγο καιρο απο τωρα υποθετω.. Στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι το αν θα ειναι to the home η to the cabin εξαρταται απο καποια πραγματα που ουτε ο ιδιος ηξερε να μου πει, πχ. αποσταση καμπινας-οικοδομης, αδειες κλπ Προς το παρόν απλά προσεύχομαι να ειναι FTTH ή να καλυτερεύσει το ping ακόμα και με χαλκό μέχρι την καμπίνα ¯\_(ツ)_/¯ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Αν η καμπίνα που είσαι συνδεδεμένος είναι για VDSL, θα πάρεις VDSL. Αν είναι FTTH, θα πάρεις FTTH. Δεν δίνουν διαφορετικά σε κάθε οικοδομή. Όπως σου είπε και ο ThReSh, θα το επαληθεύσεις από το site του sfbb πριν προχωρήσεις, γιατί τηλεφωνικά μπορεί να σου πουν ακόμα και ότι είναι νέα διαστημική τεχνολογία για να το πουλήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosAthaYT Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μήπως υπάρχει κανένα πακέτο που μειώνει mbps (για λιγότερο ping)????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Με server εκτός Γης δοκιμάζεις το τεστ ή έχεις απλώς κακή απόδοση λόγω WiFi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα