venuets Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα στην ομαδα Σημερα αναβαθμηστηκε η γραμμη μου απο vdsl 50 σε fiber 100 (fttc) εικονα απο rooter https://prnt.sc/pyl3fd εικονα απο speedtest https://prnt.sc/pyl3ms στα παιχνιδια εχω υψηλοτερο ping απο οτι ειχα πριν ! εντομεταξυ συμφωνησα για FFTH και παρεμεινε FTTC τι μπορω να κανω ; υπεγραψα στης 7/11/2019 σημερα ενεργοποιηθηκε η γραμμη
jkoukos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ακόμη δεν υπάρχουν περιοχές στη χώρα μας που να συνυπάρχει το FTTC με το FTTH. Είτε στο ένα έχεις υπηρεσία είτε στο άλλο. Και να ζήτησες FTTH θα έπρεπε να ήξερες (άσχετα τι λένε οι τηλεφωνητές των παρόχων) αν η περιοχή σου έχει οπτικές ίνες μέχρι τις οικοδομές (και όχι απλά μέχρι την καμπίνα). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 @jkoukos Γιατί θα έπρεπε να ξέρει; Δεν είναι δική του δουλειά να ξέρει τις υποδομές των παρόχων, καταναλωτής είναι! @tsoubas Αν έχεις όρεξη να το κυνηγήσεις, κι αν σου είχαν τάξει κατά την πώληση FTTH, λογικά μπορείς να γυρίσεις στα 50, και ίσως και να σου επιτρέψουν λύση σύμβασης αζημίως (βέβαια εξαρτάται και από το τι αναγράφει το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψες). Το θέμα είναι, σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο; Τι εναλλακτικές έχεις; Κατά τα άλλα, 12ms ping μια χαρά μου φαίνεται. Το τι γίνεται με τα παιχνίδια είναι άλλο ζήτημα, μπορεί να εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Μήπως ήσουν και σε fast path και σε πήγαν σε interleaved;
venuets Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, jkoukos είπε Ακόμη δεν υπάρχουν περιοχές στη χώρα μας που να συνυπάρχει το FTTC με το FTTH. Είτε στο ένα έχεις υπηρεσία είτε στο άλλο. Και να ζήτησες FTTH θα έπρεπε να ήξερες (άσχετα τι λένε οι τηλεφωνητές των παρόχων) αν η περιοχή σου έχει οπτικές ίνες μέχρι τις οικοδομές (και όχι απλά μέχρι την καμπίνα). το θεμα ειναι οτι και το συμβολαιο αναγραφη ffth/fttb και οχι fttc 6 λεπτά πριν, Orestis_G είπε @jkoukos Γιατί θα έπρεπε να ξέρει; Δεν είναι δική του δουλειά να ξέρει τις υποδομές των παρόχων, καταναλωτής είναι! @tsoubas Αν έχεις όρεξη να το κυνηγήσεις, κι αν σου είχαν τάξει κατά την πώληση FTTH, λογικά μπορείς να γυρίσεις στα 50, και ίσως και να σου επιτρέψουν λύση σύμβασης αζημίως (βέβαια εξαρτάται και από το τι αναγράφει το συμβόλαιο το οποίο υπέγραψες). Το θέμα είναι, σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο; Τι εναλλακτικές έχεις; Κατά τα άλλα, 12ms ping μια χαρά μου φαίνεται. Το τι γίνεται με τα παιχνίδια είναι άλλο ζήτημα, μπορεί να εξαρτάται και από άλλους παράγοντες. Μήπως ήσουν και σε fast path και σε πήγαν σε interleaved; οπως ειπα και παραπανω το συμβολαιο αναγραφη ffth/fttb και οχι fttc ! οχι ηταν interleaved 50mbps vdsl γνωριζω οτι στην περιοχη μου εχει fttc αλλα το διευκρινησα πολλες φορες οτι θα ειναι οπτικη ινα μεχρι το σπιτι με ολους οσους μιλησα ! ειδα και το ftth/fttb πανω στο συμβολαιο και λεψ μπορει να εχει γινει αναβαθμηση στην περιοχη και να μην το ξερω εγω !
jkoukos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Orestis_G είπε @jkoukos Γιατί θα έπρεπε να ξέρει; Δεν είναι δική του δουλειά να ξέρει τις υποδομές των παρόχων, καταναλωτής είναι! Για να μην σε πιάνουν κότσο. Ότι θέλουν λένε για να πουλήσουν σύνδεση.
venuets Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, donblunts είπε Γενικά απο pefromance τι λέει η γραμμή; Πώς το εννοείς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 22 hours ago, tsoubas said: στα παιχνιδια εχω υψηλοτερο ping απο οτι ειχα πριν ! Πόσο υψηλότερο? Πριν πόσα ms έδειχνε το speedtest? 21 hours ago, tsoubas said: γνωριζω οτι στην περιοχη μου εχει fttc αλλα το διευκρινησα πολλες φορες οτι θα ειναι οπτικη ινα μεχρι το σπιτι με ολους οσους μιλησα ! ειδα και το ftth/fttb πανω στο συμβολαιο και λεψ μπορει να εχει γινει αναβαθμηση στην περιοχη και να μην το ξερω εγω ! Δυστυχώς ή ευτυχώς ο μόνος τρόπος για να πάρεις με σιγουριά FTTH είναι μέσω του https://www.sfbb.gr/LandingPage.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα