giostau Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, θέλω να κάνω την εξής ερώτηση, εάν ξέρει κάποιος: Έχω το παρακάτω setup: PC -> 2 monitors (HDMI both) Θέλω ένα switch για να μπορώ να συνδέσω τα monitors ΚΑΙ με το macbook pro (13", 2014), ώστε να μπορώ να εναλλάσσω μεταξύ των δύο χωρίς να βάζω-βγάζω καλώδια. Απ' όσο έχω διαβάσει, το macbook μπορεί να υποστηρίξει 2 εξωτερικές από την HDMI και τις thunderbolt θύρες. (είτε 2thunder, είτε HDMI + thunder) Οι οθόνες είναι Dell 24 & 27, full HD ανάλυση. Υπάρχει κάποιο switch που να μπορεί να υποστηρίξει αυτή τη συνδεσμολογία; Ευχαριστώ πολύ! ΥΓ> Το έβαλα στις οθόνες, γιατί μου φάνηκε πιο σχετικό. Αν πρέπει να πάει αλλού, παρακαλώ μεταφέρετε το ελεύθερα.
atheatos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα Dell τι συνδέσεις έχουν πέρα από το 1 hdmi? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από atheatos
atheatos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Αν περισσεύει η display port γιατί δεν συνδέεις εκεί απευθείας το MacBook? Για να μην έχεις πολλά καλωδια?Πάλι τα ίδια καλωδια θα έχεις συν τι οποία απώλεια από το switch.
giostau Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι κακό σαν ιδέα, απλά ήθελα να μπορώ να αλλάζω με ένα κουμπί. Μάλλον εκεί θα καταλήξω! Θενξ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα